Aku Li-ion, 3A 18V Yato (YT-82843)

Täpsustused:
Tüüp: Akud, Trimmeri osad, Tuulikute osad
Ühilduvus: Muruniidukitele
Kauba ID: 5640622
4989
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aku Li-ion, 3A 18V Yato (YT-82843)

  • Liitiumioonaku kõigile „Yato 18V“ platvormiga seadmetele.
  • Akuelemendid on kaitstud ülekuumenemise eest, vastupidavad.
  • Täislaadimine 90 minutiga.
  • Aku pinge [V] 18
  • Aku maht [Ah] 3.0 Laadimisaeg [min] 90
  • Tüüp Li-Ion aku.
  • Aku indikaator JAH

Tänapäeval rõõmustavad aiahooldusseadmed meid laia, erinevatele vajadustele kohandatud ja paljude erinevate funktsioonidega valikuga. Akud aiatehnikale - erinevatel muruniidukitel, traktoritel, saagidel, kultivaatoritel, kettsaagidel ja muul aiatehnikal on olemas vajalikud tarvikud tõhusaks energiakasutuseks ja kvaliteetseks tööks. See on energia salvestamise tehnika oluline osa. Ilma akuta tühjeneb seade ja mootor seiskub, mistõttu seade enam ei tööta. Need sobivad ideaalselt seadmetele, mis nõuavad rohkem energiat ja pikemat tööaega. Mõnel neist on sisseehitatud kaitse tühjenemise vastu, mis pikendab aku eluiga. Tähelepanu tuleks pöörata selle osa mõõtmisele, võimsusele, tühjendusajale ja kasutatavate seadmete tüübile. Kvaliteetsed akud avaldavad muljet oma vastupidava korpuse ja maksimaalse mugavusega, nii et tööriistad aias töötavad kaua ja kvaliteetselt.

Trimmeri pealiin on niidupea külge kinnitatud nailonist nöör, mis suudab väga suurel kiirusel pöörates kõrget rohtu lõigata. Mõned trimmerimudelid on konstrueeritud nii, et nööri saab selle kulumisel välja vahetada. Trimmeri joon tuleks valida sõltuvalt sellest, kui paksu muru soovite niita ja kui suur on niidetav muru. Liini on soovitatav vahetada siis, kui see ei ole enam piisavalt pikk muru niitmiseks ja niitmise efektiivsus on langenud. Juhtmeid on mitut tüüpi:
Ümmargune – sobib igapäevaseks muru niitmiseks.
Ruudukujuline või hulknurkne joon lõikab paksemat rohtu.
Keerdnööri kasutatakse pikkade lõigete tegemiseks suurtel aladel.
Täheprofiililiin tuleb toime karmimate põõsastega.
Vaikne joon – õhema ristlõikega ümar joon, on vähem müra tekitav.

Aiatehnika on vajalik kõigile aia- ja juurviljaaiaomanikele, kes soovivad, et nende keskkond oleks korrastatud ja ilus ning töö muutuks kiiremaks ja vähem väsitavaks. Trimmerist saab muru kasvatavatele inimestele asendamatu liitlane, kes mitte ainult ei lõika tõhusalt muru, vaid pakub neile ka maksimaalset mugavust ja võimaldab valida kõige mugavama muruhoolduse viisi. Nendel ergonoomilistel tööriistadel on tarvikud, mis aitavad trimmeritel täpselt ja järjepidevalt töötada. Õigete lõiketerade ja ketastega trimmerid on kasulikud, et aidata puude ümbert või põõsaste alt muru niita, jõuda kergemini hekkide ja lillepeenardesse, kui on vaja suuremat manööverdusvõimet. Kui soovite selle muruniidukiga eriti vaikset tööd, valige summutiga trimmerid. Nii väikeste alade niitmiseks kui ka suuremate alade katmiseks võimaldavad võimsamad põllutööriistad ja nende tarvikud seadmetel korralikult töötada ja nautida teie töö kvaliteetseid tulemusi.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Aku Li-ion, 3A 18V Yato (YT-82843)

Kauba ID: 5640622
Kategooria: Aiatööriistade varuosad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,14 x 0,08 x 0,085 m, 0,5 kg
Tüüp: Akud, Trimmeri osad, Tuulikute osad
Ühilduvus: Muruniidukitele
Kaubamärk: Yato
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Yato tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Aku Li-ion, 3A 18V Yato (YT-82843)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki