Mehaaniline pühkimismasin Karcher S 4 Twin

Täpsustused:
Tüüp: Tänavakivide puhastajad
Mootori tüüp: Mehaaniline
Võimsus: -
Kauba ID: 2030082
16800

SJH hind

18300
Lisa korvi
822 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. märtsist

000

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mehaaniline pühkimismasin Karcher S 4 Twin

Töölaius külgharjaga (mm) 680

Maksimaalne pindala (m² / h) 2400

Korpus / raam Plastik / plastik

Mudapunker (l) 20

Kaal, töövalmis (kg) 10.2

Kaal koos pakendiga (kg) 11.9

Mõõdud (P x L x K) (mm) 760 x 668 x 940

"Kaks pead. Kaks südant. Üks ettevõte." Alfred Karcher on uuenduslik leiutaja, Irena Karcher energiline ettevõtja. Neid mõlemaid ajendas julgus avastada midagi uut ja see pani aluse nende edule.
Kogu maailmas tuntud Saksa perefirmat teatakse oma kvaliteetsete kõrgsurvepesurite, põrandahooldusseadmete ja mitmesuguste muude puhastussüsteemide poolest. Täna on pereettevõte Kärcher maailmas turuliider tõhusate ja ressursisäästlike puhastussüsteemide tootmisel. Kärcher paistab silma oma tõhususe, uuenduslikkuse ja kvaliteedi poolest.
Kärcher püüab pidevalt leida iga puhastustöö jaoks parima lahenduse. Seetõttu luuakse võimsad süsteemid, mis koosnevad ideaalselt sobitatud puhastusseadmetest, tarvikutest ja puhastusvahenditest. Oma klientide vajaduste ja soovide parimaks rahuldamiseks peab Kärcher pidevalt nõu era- ja professionaalsete kasutajatega. Arutelu käigus saadud teadmised mõjutavad otseselt uute toodete väljatöötamist, tänu millele saab Kärcher saab tagada uuenduste asjakohasuse ja parima kvaliteedi nii tavatarbijaile kui ka professionaalidele.
Kärcher on tõi 1986. aasta turule põrandapuhastusvahendi BR 450, mis seadis uued standardid puhastusseadmete maailmas. See sisaldas uuenduslikku rullharja tehnoloogiat, mida kasutatakse tänapäeval enam kui 50% kõigist maailmas turul olevates seadmetest. Innovatiivsed põrandapuhastusseadmed on ka tänapäeval Kärcheri edu aluseks.

Mehaaniline pühkimismasin Karcher S 4 Twin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tänavakivide puhastajad

Praktilisus, kõrge kvaliteet, mugavus ja töökindlus – need on omadused, mis iseloomustavad teekatte puhastusvahendeid. Need on ette nähtud umbrohu ja mustuse eemaldamiseks sillutuskivide, terrasside, äärekivide soonte ja äärekivide vahedest. Need tööriistad aitavad kaasa puhtama keskkonna loomisele ja nende lai valik on kohandatud erinevate pindade puhastamiseks. Olenevalt rakendusest saate valida elektri-, bensiini-, mehaanilise või akutoitega seadme. Võimsa elektrimootoriga hari on mõeldud põhjalikuks ja mugavaks sambla, sambliku ja mustuse eemaldamiseks maja ja aia ümbert. Mehaaniline tõukurhari sobib suurepäraselt aastaringseks kasutamiseks väiksemates kitsamates kohtades, et jõuda kivikeste, lehtede või liivani. Nende puhastusvahendite paake on lihtne eemaldada ja tühjendada ilma mustuse ja mudaga kokku puutumata. Sellel populaarsel tootel on reguleeritav teleskoopkäepide ja pea, tänu millele jõuate ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Nendel seadmetel on ka harjad, mida saab lihtsalt ja kiiresti vahetada, et puhastada erinevaid pindu. Kõnniteepuhastusmasinad sobivad ideaalselt kasutamiseks erinevatel pindadel, seega kiirusta ja vali endale sobiv toode!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Mehaaniline pühkimismasin Karcher S 4 Twin

Kauba ID: 2030082
Kategooria: Lehepuhurid ja oksapurustajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,76 x 0,6 x 0,94 m, 9,8 kg
Kaubamärk: Karcher
Kaal: 11.9 kg
Tüüp: Tänavakivide puhastajad
Vaade: Karcher, tänavakivide puhastajad lehepuhurid ja oksapurustajad
Mootori tüüp: Mehaaniline
Võimsus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (4)

Mehaaniline pühkimismasin Karcher S 4 Twin
4.8

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Violeta S.
12.11.2023

Sile pind pühib hästi

Ivars K.
17.02.2023

Esimesed pühkimismasinad valmistati kvaliteetsematest, palju vastupidavamatest materjalidest. Siin on aga tunda Hiina kohalolu. Aga selle hinna eest on see ok

Sergiu B.
07.09.2022

Super super super

Vilius A.
10.08.2022

Ootasin, et see on hea kaup, aga ma ei oodanud, et see nii hea on. Tõeline rõõm õue pühkida. Juhin teie tähelepanu asjaolule, et kogutakse ainult heledamaid niite, kiud on üsna pehmed, see ei avane suurenenud niitidega. Jah, kaup on SUPER

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki