Iseliikuv bensiinimootoriga muruniiduk HPG QK51P 5in1

Täpsustused:
Tüüp: Bensiinimootoriga muruniidukid
Liikumistüüp: Iseliikuv
Töölaius: 51 cm
Kauba ID: 5838092
33000

SJH hind

37900
-12%
Lisa korvi
1247 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 26. aprillist

000

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Iseliikuv bensiinimootoriga muruniiduk HPG QK51P 5in1

Bensiinimootoriga iseliikuv muruniiduk HpG QK51P 5in1


Suur lai ja võimas muruniiduk tagarattaveoga.
Rattad on kuullaagritel
Eriti suur 51 cm lõikelaiusega muruniiduk.  Valida saab kolme lõikemeetodi vahel – kogumine, tagant- ja külgväljavise ja multšimine, mis peenestab rohulibled ja paiskab need tagasi murule väetiseks. 

Mootor: 173 cm³ - 4takti
Mootor: 4takti - 1P70FA
toote laius 54cm
Lõikelaius (cm): 51
Niidudeki materjal: Teras 
Käivitus: Käsistart 
Rattad: ees 7", taga 10"
Kõrguse reguleerimine: 8-tsentraalne 
Kogumiskoti maht: 60 l 
Multskate: komplektis
Lõikekõrgus: 25-75
Kaal 35 kg
Pakendi mõõdud: 830 x 580 x 450 mm
Pakendi kaal: 35 kg 

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Bensiiniga muruniidukid on üks mitmekülgsemaid ja populaarsemaid lahendusi. Sellel on kaks peamist tüüpi: iseliikuvad ja lükatavad. Enamikul mudelitel on universaalsed terad, et niidetava murujäägi saaks äravisata või mugavalt komposteerida.
Niiduki valimisel pöörake tähelepanu muru pindalale, omadustele ja tüübile. Õigesti valitud bensiin muruniiduk määrab teie muru välimuse.
Bensiiniga muruniidukitel on peen disain, kindel korpus (alumiiniumist või tavalisest metallist), erinevad suurused: alates väikesest ja kompaktsest kuni äärmiselt laia ja võimsani, lihtsasti manööverdatavatest suure jõudlusega mudeliteni. Lisaks tagab reguleeritav käepide mugava tööasendi ning seadme kokkuklapitavad osad säästavad ruumi hoiustamisel ja transportimisel. Enamiku bensiiniga muruniidukite mootoril ja starteril on ainulaadne funktsioon Smart Start, mis võimaldab masinat kiiresti ja lihtsalt käivitada, et saaksite kiiresti tööle asuda.
Nüüdsest on muru niitmine meeldiv tegevus.
 

Üks tegureid, mida muruniiduki valimisel arvestada, on muru kogumise funktsioon. Murukogujaga muruniidukid ei viska niitmisel niidetud muru taha või kõrvale, vaid koguvad selle kohe kokku. See funktsionaalsus võimaldab aias tööd kiiremini teha, sest peale niitmist ei pea muru eraldi koguma, piisab täidetud anuma lihtsalt välja raputamisest ja edasi niitmisest.
Rohukoguja maht võib olenevalt niiduki enda mudelist olla ligikaudu 40 kuni 80 liitrit. Need on sagedamini valmistatud kergetest materjalidest, nagu plastik või tekstiil.
Murukogujaga muruniidukid on kasulikumad väikesele aia- või õuealale. Selliselt muru niites on tulemus koheselt märgatav, sest niidetud muru jääb sile, ilma niidetud muruta maas.
Niidukeid saab varustada kogumiskotiga, kuid neil võib olla ka väljaviskefunktsioon, nii et olenevalt niidetavast pinnast ja vajadusest saad valida, kuidas niita - kas kogudes muru konteinerisse või kotti või visates see taha või küljele.

Niitmine on suur ja tõsine töö ning õige tehnika valik sõltub sellest, milline teie muru välja näeb. Muruniidukid ja trimmerid on soojematel kuudel ühed enimkasutatavad aiatööriistad. Tänapäeval on saadaval lai valik muruhooldusseadmeid, mis on kohandatud erinevatele murualadele ja millel on palju erinevaid funktsioone. Muruniidukid jagunevad bensiini-, elektri-, aku- ja mehaanilisteks. Populaarsemad mudelid on tõuke-, bensiini- ja elektrilised iseliikuvad mudelid. Stabiilse ja korras 5-10 aakri suuruse muru säilitamiseks on vaja veidi rohkem pingutada, seetõttu on soovitatav osta mootoriga iseliikuv muruniiduk. Erinevus tõukurniidukist seisneb selles, et iseliikuva niiduki rattad pöörlevad, kui mootor töötab, mistõttu pole vaja seda lükata. Nende kiirust saab reguleerida vastavalt kõndimiskiirusele ning võrreldes mehaanilistega ei ole vaja kogu keha jõudu kasutada. Iseliikuvatel mudelitel on ka muutuva kiirusega ajam. See funktsioon võimaldab optimaalselt ja lihtsalt juhtida niiduki kiirust ebatasasel maastikul, seega on see ideaalne kõigile, kes soovivad saada ilusat tulemust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Iseliikuv bensiinimootoriga muruniiduk HPG QK51P 5in1

Kauba ID: 5838092
Kategooria: Muruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,83 x 0,57 x 0,46 m, 35,6 kg
Kaubamärk: HPG
Võimsus: 1730 W
Min. niitmiskõrgus: 25 mm
Max. niitmiskõrgus: 75 mm
Lõikekõrguse positsioonid: 8
Kogumiskasti maht: 60 l
Kogumiskast: Jah
Külgväljaviskega: Jah
Multš: Jah
Reguleeritav kõrgus: Jah
Korpus: Teras
Kaal: 35 kg
Tüüp: Bensiinimootoriga muruniidukid
Vaade: HPG, bensiinimootoriga muruniidukid
Liikumistüüp: Iseliikuv
Töölaius: 51 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik HPG tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
38946
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (56)

Iseliikuv bensiinimootoriga muruniiduk HPG QK51P 5in1
4.6

(56 ostja hinnangud)

5 tähte
(40)
4 tähte
(12)
3 tähte
(2)
2 tähte
(0)
1 täht
(2)

91%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Dalius G.
11.04.2024

Noh, teeb selle töö ära selle hinna eest, mille maksid... Töötab veel teist hooaega, aga käepide on juba lõplikult katki läinud, nüüd on kõik puidust brüsseliga väänatud. Kui metsa ääres muru niidan, on see igasuguse rohuga nõrk, läheb tihti lõhki.

VJACESLAVS N.
28.03.2024

Suurepärane muruniiduk. Töötanud terve hooaja kahjustusteta. Töötamiseks tasastel aladel. Lihtne kasutada. Hea, kiire tarne. Suurepärane muruniiduk.Töötanud eelmine hooaeg ilma vigastusteta.Tööks tasastel aladel.Lihtne kasutada.Hea hind,kiire tarne.

Kaire J.
01.03.2024

Palun, ärge "pommitage" oma pakkumistega!

Evija L.
16.02.2024

Noh, ma ei saa toodet hinnata! Sest see on pakendis. Kirjelduse ja arvustuste järgi peab muruniiduk hea olema! Ostsin väga hea hinnaga kojutoomisega. Suur tänu noortele kulleritele lahke kohaletoimetamise ja abi eest!

Virginijus L.
29.01.2024

Kõik on suurepärane, töötab hästi.

Roman V.
19.01.2024

Suurele tasasele alale mõeldud muruniiduk ei sobi, kui töö ajal on vaja palju asju ringi käia ja parem on võtta väiksem.

Jonas B.
11.01.2024

Suurepärane toode, soovitan

Laima K.
08.01.2024

Hea muruniiduk, lõikab suurepäraselt

Tomas B.
05.01.2024

Pole palju detaile kust osta, täpsemalt lõikenuga.

Sergej C.
15.12.2023

Ma pidin selle tagastama

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki