Akuga trimmer Karcher LTR 18-25 Battery

Täpsustused:
Tüüp: Akuga
Mootor: Aku
Lõikelaius: 25 cm
Kauba ID: 306617
8300

SJH hind

9600
-13%
Lisa korvi
867 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Akuga trimmer Karcher LTR 18-25 Battery

Ergonoomiline hoidmine, eriti kerge ja hõlpsasti töötav akuga trimmer LTR 18-25 Battery. Akuga murutrimmeri LTR 18-25 aku töötab usaldusväärselt ja vaikselt. Keerdunud lõikejoon osutub eriti praktiliseks: see tagab mitte ainult täpse lõikamise, vaid jõuab hõlpsalt ka kõigi nurkade ja kitsaste aiavahedeni. Traat kohandatakse automaatselt ideaalseks pikkuseks. Serva lõikamise funktsioon tagab puhtuse muru servades, radadel ja terrassidel. Akuga trimmer on väga kerge ja ergonoomiline.

Omadused:

  • Pool:
  • Täiendav käepide
  • Pöörlev niitja pea

Spetsifikatsioonid:

  • Lõikepea läbimõõt: 25 cm
  • Võsalõikur: nailontraat
  • Puhas varustus: automaatne
  • Keerme paksus: 1.6 mm
  • Kiiruse reguleerimine: ei
  • Aku platvorm: akud 
  • Aku pinge: 18 V
  • Aku laadimismaht *: max 300 m (2,5 Ah) / maks. 600 m (5,0 Ah)
  • Ühe aku laadimise aeg: max 30 minutit. (2,5 Ah) / maks. 60 min. (5,0 Ah)
  • Kaal ilma tarvikuteta: 1.6 kg
  • Kaal pakendiga: 3 kg
  • Mõõdud (P × L × K): 1184 x 296 x 386 mm

Aku ja laadija ei kuulu komplekti, neid saab eraldi osta.

Karcher | Brands of the World™ | Download vector logos and logotypes

"Kaks pead. Kaks südant. Üks ettevõte." Alfred Karcher on uuenduslik leiutaja, Irena Karcher energiline ettevõtja. Neid mõlemaid ajendas julgus avastada midagi uut ja see pani aluse nende edule.
Kogu maailmas tuntud Saksa perefirmat teatakse oma kvaliteetsete kõrgsurvepesurite, põrandahooldusseadmete ja mitmesuguste muude puhastussüsteemide poolest. Täna on pereettevõte Kärcher maailmas turuliider tõhusate ja ressursisäästlike puhastussüsteemide tootmisel. Kärcher paistab silma oma tõhususe, uuenduslikkuse ja kvaliteedi poolest.
Kärcher püüab pidevalt leida iga puhastustöö jaoks parima lahenduse. Seetõttu luuakse võimsad süsteemid, mis koosnevad ideaalselt sobitatud puhastusseadmetest, tarvikutest ja puhastusvahenditest. Oma klientide vajaduste ja soovide parimaks rahuldamiseks peab Kärcher pidevalt nõu era- ja professionaalsete kasutajatega. Arutelu käigus saadud teadmised mõjutavad otseselt uute toodete väljatöötamist, tänu millele saab Kärcher saab tagada uuenduste asjakohasuse ja parima kvaliteedi nii tavatarbijaile kui ka professionaalidele.
Kärcher on tõi 1986. aasta turule põrandapuhastusvahendi BR 450, mis seadis uued standardid puhastusseadmete maailmas. See sisaldas uuenduslikku rullharja tehnoloogiat, mida kasutatakse tänapäeval enam kui 50% kõigist maailmas turul olevates seadmetest. Innovatiivsed põrandapuhastusseadmed on ka tänapäeval Kärcheri edu aluseks.

Akuga trimmer Karcher LTR 18-25 Battery

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Akutrimmerid (muruniidukid) on eriti praktiline trimmeritüüp, mis sobib suurepäraselt nii tõhusaks niitmiseks aias kui ka professionaalseks kasutamiseks. Tänu oma töömehhanismile hindavad seda tüüpi trimmereid eriti need, kes on väsinud elektritrimmeri juhtmetest või muudest ebamugavustest, mis ei lase neil aiatöid kiiremini lõpetada.
Akutrimmeri peamised omadused, mis seda teistest eristavad, on väike kaal (kuni umbes 10 kg), lihtne käivitamine ja äärmiselt vaikne töö. Selle võimsusvahemik on 36 kuni 1300 W või rohkem ja lõikelaius kuni 240 cm.
Akutrimmeritel on ka oma funktsionaalsus. Olenevalt mudelist võivad neil olla elektrooniline ülekoormuskaitse ja spetsiaalne tehnoloogia, mis kõrvaldab automaatselt takistuse, kui trimmer aeglustab või ummistub. See on loodud kasutaja kaitsmiseks õnnetuste eest.
Nii et seda tüüpi trimmer on ohutu, lihtne ja hõlpsasti kasutatav. Saad kiirelt üle kõige raskematest murualadest ja naudid korrastatud keskkonda!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Akuga trimmer Karcher LTR 18-25 Battery

Kauba ID: 306617
Kategooria: Trimmerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,184 x 0,296 x 0,386 m, 3 kg
Kaubamärk: Karcher
Akupinge: 18 V
Kaal umbes: 1.6 kg
Tüüp: Akuga
Vaade: Karcher, akuga trimmerid
Mootor: Aku
Lõikelaius: 25 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
14540
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (2)

Akuga trimmer Karcher LTR 18-25 Battery
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Janina D.
18.07.2023

Mugav, kerge. Kõik murunurgad on kergesti ligipääsetavad. Aed on muutunud ilusamaks...

Žydrūnas Ž.
01.06.2023

Soodsa hinnaga mugav tööriist, kui pole vaja suuri alasid lõigata.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki