Minikasvuhoone Garden Line 1,8x10 m

Täpsustused:
Tüüp: Kasvuhooned, peenrakastid
Materjal: Plastik, Terasest
Kogupindala: -
Laius: 180 cm
Pikkus: 1000 cm
Kõrgus: - cm
Kauba ID: 2822673

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Minikasvuhoone Garden Line 1,8x10 m

Hästi varustatud väike kasvuhoone aia jaoks kaitseb suurepäraselt teie taimi ja saaki erinevate ilmastikutingimuste või kahjurite eest.

Kasvuhoone koos vastupidava, stabiilse konstruktsiooniga, seega on mõeldud korduvaks kasutamiseks. Seda on väga lihtne hooaja lõpus kokku voltida ja see võtab vähe ruumi.

Kasvuhoone pakub:
• kaitset päikese eest,
• kiiremat saagikasvu,
• puu- ja juurviljade värskust,
• soojuse salvestamist seest,
• piisavat saaginiiskust,
• taimesõbralikku mikrokliimat. 

Komplekti kuulub:

  • Terasraam kaetud plastikuga, 11 mm x 63 cm, 12 tk, vahe mõõtmed 50 x 50 cm
  • Aluse pesad - 6 tk.
  • Kile kinnitused 2,8 mm x 15 cm, 12 tk
  • Aiakile klambrid, 12 tk
  • Plastikust kile 1,8 x 10 m, 1 tk.

Varakevadel, vahetult enne külvi algust, on aeg mõelda, kuidas kaitsta oma taimi ebasoodsate ilmastikutingimuste ja kahjurite eest. Palk on aianduse oluline element, mis on aianduses väga kasulik. See aitab kaitsta teie taimi ebasoodsate ilmastikutingimuste (nt tugev vihm, pakane või tugev tuul) eest ning takistab lindude või putukate jõudmist teie taimedeni. Kuuma ilmaga kaitseb see abimees otsese päikesevalguse eest, põua korral aga laseb sisse õhku, valgust ja vett, säilitades nii niiskust. Klaasid võivad olla erinevat tüüpi ja erineva kujuga, täites erinevaid funktsioone: korrosioonikindla PVC-kattega või varajase kilega, mis kaitseb külma eest ja loob kasvuks soodsa mikrokliima. Agrokilet saab hõlpsasti tõsta taimede kallal töötamiseks või kastmiseks. Kasvuhoone on mõeldud nii varajaste juurviljade, nagu redise ja salati, kui ka ekstreemset mikrokliimat vajavate taimede kasvatamiseks. Need minikasvuhooned ei võta palju ruumi ja on kergesti teisaldatavad teise kohta, seega vali endale sobiv just praegu.

Kasvuhooned aitavad kaitsta köögivilju tuule, rahe ja muude ebasoodsate ilmastikutingimuste eest, säilitades õige taimede mikrokliima. Plastik on laialdaselt kasutatav materjal kasvuhoonekarkasside ja -katete ehitamisel. Kaarkasvuhoonete ehitamisel kasutatakse sageli plastkarkasse, mille suurimaks eeliseks on paigaldamise lihtsus. Soovitav on see struktuur katta heleda värviga, et ülekuumenenud kaared kilet ei põletaks. Kõige populaarsem ja laialdasemalt kasutatav variant on polükarbonaadist kasvuhooned. Polükarbonaat on kõrge UV-kiirguse eest kaitstud plastkate, mis on tänapäevases ehituses laialt levinud. Sellel termoplastsel materjalil on hea põrutus-, kiirgus- ja kuumuskindlus ning see on mehaaniliselt vastupidav, läbipaistev ja painduv. Sellel plastikul on optiline läbipaistvus - selle valguse läbilaskvus ulatub kuni 93%. See on ideaalne materjal kasvuhoonete ehitamiseks, sest kasvuhoone saab pehmema päikesevalguse, mis soodustab taimede ja juurviljade kasvu. Mida paksem on polükarbonaatkate, seda paremad on selle soojusisolatsiooniomadused ja kõrgem temperatuuritaluvus. Plastikkate on praktiline valik pikaajaliseks ja kvaliteetseks lahenduseks teie aeda.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Minikasvuhoone Garden Line 1,8x10 m

Kauba ID: 2822673
Kategooria: Kasvuhooned ja peenrakastid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,25 x 0,41 m, 5 kg
Tüüp: Kasvuhooned, peenrakastid
Materjal: Plastik, Terasest
Kogupindala: -
Laius: 180 cm
Pikkus: 1000 cm
Kõrgus: - cm

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Minikasvuhoone Garden Line 1,8x10 m
3

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

50%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Lita O.
19.05.2022

Mugav ja lihtne

Lilija M.
09.04.2022

Hind on tantsuline - oli 24.90, ostsin 29 eest ja nüüd on 22 Eur. Mis puutub peaaegu 30 taala, siis see on paroodia, mitte soojus. Vibud püsivad ainult siis, kui kile on pingutatud ja kinnitatud. Kaarte vaheline kaugus 2 m. Vibud nii madalad kui kitsad. Vibud ei hoia koos. Ühesõnaga kvaliteet ei ole ja hind on kosmiline. Ma ise ei ostaks ega soovitaks seda kellelegi teisele.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki