ARENDSI KIVIRIK ROCCO RED

Täpsustused:
Sort: Kivirik
Kogus: 30 seemet
Elutsükkel: Mitmeaastased taimed
Kauba ID: 540607

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: ARENDSI KIVIRIK ROCCO RED

ARENDSI KIVIRIK ROCCO RED
Mitmeaastane, madalakasvuline, vähenõudlik lill roheliste lehtede ja punast värvi õitega. Need 10–15 cm kõrgused lilled on dekoratiivsed kogu hooaja. Kasvavad ühes kohas mitu aastat, külvavad end ise, pikapeale moodustavad tiheda lillevaiba. Sobib kasvatamiseks madalakasvulistes lillepeenardes pinnakattetaimena. Amplites sobib kasvatamiseks koos teiste lilledega. Kasvatamiseks valige hea drenaažiga, kuivem, lagunenud muld. Taimi kastetakse vaid siis, kui kuiv periood kestab pikemat aega. Lillepeenardes valige poolvarjuline koht, kus nende lillede õied on erksamad kui päikeselises kohas. Samas kohas võivad lilled kasvada mitu aastat, talveks on soovitatav kinni katta. Varakevadel tuleb taimedelt kate eemaldada, kuna need lilled on ühed esimesed, mis alustavad vegetatsiooni.
Seemned on dražeeritud, kaetud siduva seguga, neid on lihtne külvata. Et seemned idaneksid, peab kasvukoht olema piisavalt niiske.
20 seemet 1 m2 lillepeenrale või 7–8 amplit

Harmooniliselt valitud püsililled näevad kaunid välja ja mis kõige tähtsam, ei vaja nii palju hoolt kui üheaastased. Hooaeg hooaja järel toodavad püsililleseemned taimi, mis loovad teie keskkonnale usaldusväärse ilu. Enamik püsililli kaotab talvel oma ladva, kuid kevadel kasvab uuesti. Mõned mitmeaastased taimed on igihaljad ja jäävad atraktiivseks aastaringselt. Kaheaastaste lillede elutsükkel seemnetest lõpeb kahe aastaga, moodustades esimesel aastal tugevad taimed ja teisel aastal õied. Istutage mitme- ja kaheaastased lilleseemned, et oma aeda aastateks värvid särama panna. Püsikud naasevad aastast aastasse. Kevadel külvake püsilillede seemned (mõned sordid võib külvata ka sügisel) idanemisalasse või kasvuhoonesse.

Üldine tooteinfo: ARENDSI KIVIRIK ROCCO RED

Kauba ID: 540607
Kategooria: Lilleseemned
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,06 x 0,01 m, 0,06 kg
Sort: Kivirik
Vaade: Lucia Elite, kivirik lilleseemned
Kogus: 30 seemet
Elutsükkel: Mitmeaastased taimed
Kaubamärk: Lucia Elite
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lucia Elite tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

ARENDSI KIVIRIK ROCCO RED
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Valdemaras K.
04.04.2021

................

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki