Muruseemnesegu Barpower RPR 1kg

Täpsustused:
Ühilduvus: universaalne
Kaal: 1 kg
Kauba ID: 5721127

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Muruseemnesegu Barpower RPR 1kg

„Bar Power RPR“ on äärmiselt sitke, kiiresti taastuv rohuseemnesegu, mis on vastupidav tallamisele, moodustades tiheda ja sileda muru. Tugev muru, sobib puhkealadele ja spordiväljakutele. Koostis: mitmeaastane raihein Lolium perenne, punane raihein Festuca rubra commmutata, punane aruhein Festuca rubra rubra, aasnurmikas Poa protensis. 50% muruseemnest on kaetud stimulaatoriga - 1% NPK väetise ja 1% merevetikatega.       Kaetud seemnete eelised: vajab idanemiseks vähem vett (kuni 30%); idaneb kiiremini ja paremini;
tuul ei lennuta seemneid ja need ei maitse lindudele.

Pakend 1kg.,
Külvinorm: 1kg - 30-50m2.

Universaalsed murusegud, nagu nimigi ütleb, sobivad suurepäraselt nii dekoratiivse muru kui ka aktiivse puhkuse alade loomiseks. Nende segudega saate kiiresti nautida tihedat ja pikka rohelist heinamaad mitte ainult päikesepaistelistes kohtades, vaid ka varjus.
Kasutades neid universaalseid murusegusid, loote oma õue või aeda hubase ja kauni miljöö, peidates tühjad, lagedad alad tiheda ja erinevat tüüpi muruga. Universaalsete murusegudega külvatud aladel tekib lopsakas vaip, mis võib olenevalt muru liigist olla madalam või kõrgem, heledam või rikkalikum.
Universaalne segu koosneb erinevatest muruseemnetest, nagu punane aruhein, karjamaa-raihein, niidu-raihein, mitmeaastane aruhein jne.
Muru omadused erinevad ka sõltuvalt segu tüübist. Näiteks väikeseleheliste kõrreliste segud idanevad kiiresti, talvituvad hästi ning on haigustele ja keskkonnateguritele vastupidavad. Teatud tüüpi murud võivad idaneda ka kiiremini, samas kui teised võivad võtta kauem aega. Seetõttu on universaalse murusegu valimisel oluline arvestada kõigi nende omadustega.

Üldine tooteinfo: Muruseemnesegu Barpower RPR 1kg

Kauba ID: 5721127
Kategooria: Murusegud ja muruseemned
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,187 x 0,53 x 0,261 m, 1,1 kg
Ühilduvus: universaalne
Kaubamärk: Barenbrug
Kaal: 1 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Barenbrug tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

Muruseemnesegu Barpower RPR 1kg
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Levas S.
16.12.2023

Parim kõigist ostetud seemnetest, muru kasvab paari nädalaga, tihe kasv, tapab umbrohtu

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki