Compo väetisepulgad orhideedele

Täpsustused:
Kasutamine: Orhideed
Maht: -
Kauba ID: 424052

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Compo väetisepulgad orhideedele

Compo väetisepulgad orhideedele
Karbamiidformaldehüüdi sisaldav NPK väetis.NPK (+MgO+S) 8-4-11(+3+7)+ mikroelemendid. Aktiveerivad kasvu ja soodustavad loomuliku õitevärvuse intensiivistumist. Suureneb vastupanu haigustele. Toitainete pikaajaline mõju (3 kuud) loob soodsa kasvukeskkonna. Vajadustekohane varustamine: pole üle- ega alaväetamist. Kõik olulisemad põhi- ja mikrotoitained igas pulgas. Mugav ja lihtne kasutus.

Kasutamine:
Otimaalseks väetamiseks lükake väetispulgad orhidee juurestiku lähedusse vastavalt soovitusele: poti diameeter cm :10/14/ 20 Pulkade arv:2/3/ 5. Pane tähele! Taimede talvepuhkus: novembrist veebruarini vajavad taimed poolt väetisekogusest.

Toitainete sisaldus:
Üldlämmastik (N) 8%, sellest ammooniumlämmastik 3,7%, karbamiidlämmastik 0,8%, karbamiidformaldehüüdlämmastik 3,5%, millest kuumas vees lahustub 1,1% ja külmas vees 1,4%. Neutraalses ammooniumtsitraadis ja vees lahustuv fosfor (P)4,4% (P2O5: 10%, sellest vees lahustuv 6,8%). Kaalium (K)10,8 % (K2O:13 %), vees lahustuv.Magneesiumoksiid (MgO) 3%, sellest vees lahustuv 2%, väävel (S) 7%, vees lahustuv. Boori (B) 0,013%, vask (Cu) 0,048 %, raud(Fe) 0,109 %; mangaan (Mn) 0,112 %, molübdeen(Mo) 0,061%, tsink (Zn) 0,02 %.Hoida jahedas ja kuivas kohas. Säilitada +5 kuni +40 °C juures. Kaitsta päikese eest. Pakendi murdmiskohad tihedalt sulgeda. Hoida lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas!
Tootja: COMPO GmbH&Co, Saksamaa

Compo

"COMPO" kaubamärk esindab mitmeid kvaliteetseid tooteid, mis aitavad igal inimesel avastada oma taimede tõelist potentsiaali. Bränd COMPO on eksperdid kõiges aias ja pakub õiget lahendust igale erinevate taimede põhjustatud väljakutsele. COMPO järjepidevad kvaliteedistandardid tagavad, et nende tooted on väga tõhusad ja taimeomanikud saavad neist maksimumi võtta. Erinevad taimsed substraadid on ka tänapäeval ühed olulisemad "COMPO" tooted. Ükskõik kui erinevad taimed ka poleks, on neil üks ühine joon – nad vajavad optimaalseks arenguks valgust, soojust, õhku, vett ja eelkõige toitaineid. Selleks, et taimedel tekiks suured rohelised lehed, värvilised kroonlehed ja mahlased viljad, peavad nad saama piisavalt lämmastikku, fosfaati, kaaliumi ja magneesiumi. Kuna igal taimel on erinevad vajadused, kohandatakse "COMPO" vedel- ja tahkeväetiste komponendid vastavalt nende individuaalsetele vajadustele.

Compo väetisepulgad orhideedele Compo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Compo väetisepulgad orhideedele

Kauba ID: 424052
Kategooria: Kuivväetised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,15 x 0,01 m, 0,2 kg
Kasutamine: Orhideed
Vaade: Compo, orhideed kuivväetised
Maht: -
Kaubamärk: Compo
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Compo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Compo väetisepulgad orhideedele
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki