Videokaart Asus RX6600 AMD

Täpsustused:
RAM mälu hulk: 8 GB
Kauba ID: 3936748

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Asus RX6600 AMD

Kui suhtute kirglikult <b>infotehnoloogia ja elektroonika</b>, armastate, kui Teil on uusim tehnoloogia ning ei maga maha ühtki väiksematki detaili, siis ostke <b>Graafikakaart Asus DUAL-RX6600 8 GB GDDR6 8K Ultra HD</b>parima hinna eest.<br><ul><li>Resolutsioon: <ul><li>8K Ultra HD</li><li>7680 x 4320 px</li></ul></li><li>RAM-mälu: <ul><li>8 GB GDDR6</li><li>8 GB</li></ul></li><li>Värv: Must</li><li>Ühendused: <ul><li>HDMI</li><li>DisplayPort x 3</li><li>HDCP</li><li>HDMI 2.1 x 1</li><li>DisplayPort 1.4a</li><li>PCI Express 4.0</li></ul></li><li>Ventilaator: 2</li><li>Graafikakaart: <ul><li>Püsiliin</li><li>AMD</li></ul></li><li>Tüüp: GDDR6</li><li>Protsessor: <ul><li>AMD</li><li>2044 GHz</li><li>2064 GHz</li></ul></li></ul>

Asus

Asus on rahvusvaheline arvuti- ja muude tarvikute elektroonikaettevõte. Hakates 1989. aastal tootma emaplaate sellistele tuntud ettevõtetele nagu IBM, sai Asus kiiresti tuntuks ja on täna turuliidrite esikolmiku seas.
Asuse laias valikus on nii mobiiltelefonid, sülearvutid ja lauaarvutid kui ka erinevad arvutiosad ja lisaseadmed. Neljast insenerist koosneva ettevõtte asutatud ettevõte on alati keskendunud toodete tehnilisele paremusele ja innovatsioonile. Asuse sülearvutitel on äärmiselt võimsad protsessorid, need töötavad suurepäraselt igas olukorras ja on loodud kestma. Nendel põhjustel on Asuse arvutid populaarsed nii kodukasutajate kui ka professionaalide seas. Eriti kerged Asus Vivobook ja Asus ZenBook on ülipopulaarsed graafiliste disainerite ja paljude kodukontoris töötavate inimeste seas üle kogu maailma.
Pidevalt täiustuvad tooted on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu, sealhulgas parima disaini eest.
 

Asus RX6600 AMD Asus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Videokaartide kiipide tootja on AMD. Praegu on AMD JA NVIDIA domineerivad videokaartide kiipide tootmise turul.

AMD (ingl. Advanced Micro Devices) – USA (Kalifornias) on kiibi tootja, kellel ei ole oma tehaseid (fabless).

Peamised AMD tooted on mikroprotsessorid, emaplaatide kiibid, graafika protsessorid serveritele, tööjaamad ja personaalarvutid.

2006. aastal ostis AMD, ühe maailma suurimaid videokaartide tootjaid ATI 5,4 miljardi dollariga. 2010. aastal otsustas AMD enam mitte kasutada ATI kaubamärki, säilitades ainult Radeoni nime.

„AMD“ videokaardid jagunevad:

  • „Radeon“ – tavakasutuse mudelid, odavamad seeriad;
  • „Radeon RX“ – mängudeks kohandatud mudelid, kallimad mudelid.

AMD videokaardi mudelid on nummerdatud.

Esimene number kirjeldab videokaardi põlvkonda (näiteks Radeon RX 460 on vanem kui Radeon RX 580, teine ​​kirjeldab jõudlust ja võimsust (näiteks Radeon RX 580 on tõhusam kui Radeon RX 570) ).

Asus RX6600 AMD

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Asus RX6600 AMD

Kauba ID: 3936748
Kategooria: Videokaardid
Tootja kood: 90YV0GP0-M0NA00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,2 m, 1 kg
Kaubamärk: Asus
Kiibistiku tootja: AMD Radeon
Operatiivmälu (RAM) tüüp: GDDR6
Liidese tüüp: PCI Express 4.0
Tuuma kell: -
Mälu taktikaline sagedus: 2430 MHz
Maksimaalne resolutsioon: 7680 x 4320
Jahutus: 2 x ventilaator
RAM mälu hulk: 8 GB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Asus RX6600 AMD
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki