Videokaart Asus GeForce RTX 3070

Täpsustused:
RAM mälu hulk: 8 GB
Kauba ID: 5948837

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Asus GeForce RTX 3070

TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 V2 OC Edition 8GB GDDR6 with LHR offers a buffed-up design that delivers chart-topping thermal performance. - NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessors: The building blocks for the world’s fastest, most efficient GPU, the all-new Ampere SM brings 2X the FP32 throughput and improved power efficiency. - 2nd Generation RT Cores: Experience 2X the throughput of 1st gen RT Cores, plus concurrent RT and shading for a whole new level of ray tracing performance. - 3rd Generation Tensor Cores: Get up to 2X the throughput with structural sparsity and advanced AI algorithms such as DLSS. Now with support for up to 8K resolution, these cores deliver a massive boost in game performance and all-new AI capabilities. - This GeForce RTX 3070 graphics card with LHR (lite hash rate) delivers 25 MH/s ETH hash rate (est.). - OC edition: Boost clock 1845 MHz (OC mode)/1815 MHz (Gaming mode). - Axial-tech Fan Design has been newly tuned with a reversed central fan direction for less turbulence. - Dual Ball Fan Bearings can last up to twice as long as sleeve bearing designs. - Military-grade Capacitors and other TUF components enhance durability and performance. - GPU Tweak II provides intuitive performance tweaking, thermal controls, and system monitoring.

Asus

Asus on rahvusvaheline arvuti- ja muude tarvikute elektroonikaettevõte. Hakates 1989. aastal tootma emaplaate sellistele tuntud ettevõtetele nagu IBM, sai Asus kiiresti tuntuks ja on täna turuliidrite esikolmiku seas.
Asuse laias valikus on nii mobiiltelefonid, sülearvutid ja lauaarvutid kui ka erinevad arvutiosad ja lisaseadmed. Neljast insenerist koosneva ettevõtte asutatud ettevõte on alati keskendunud toodete tehnilisele paremusele ja innovatsioonile. Asuse sülearvutitel on äärmiselt võimsad protsessorid, need töötavad suurepäraselt igas olukorras ja on loodud kestma. Nendel põhjustel on Asuse arvutid populaarsed nii kodukasutajate kui ka professionaalide seas. Eriti kerged Asus Vivobook ja Asus ZenBook on ülipopulaarsed graafiliste disainerite ja paljude kodukontoris töötavate inimeste seas üle kogu maailma.
Pidevalt täiustuvad tooted on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu, sealhulgas parima disaini eest.
 

Asus GeForce RTX 3070 Asus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

„Nvidia Corporation“ – USA rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte, mis asub Kalifornias Santa Claras. Tuntud GeForce graafika töötlemise seadmete (GPU) ja kiibisüsteemide (SOC) kohta mobiilseadmete turul.

{Title} videokaardi peamiseks vastutuseks on video genereerimine.

„Nvidia“ videokaardid jagunevad:

  • „GeForce“ – soodsaim, odavaim mudel;
  • „GeForce GT“ – keskmise võimsuse ja hinnaga plaadid;
  • „GeForce GTX“ – arenenud, kalleimad, mängudeks sobivad mudelid.

Nvidia videokaartide mudelid on nummerdatud.

Esimene number kirjeldab näiteks videokaarti üks kord. 9. põlvkonna GeForce GTX 970 on vanem mudel kui 10. põlvkonna GeForce GTX 1080. Teine number kirjeldab videokaardi jõudlust.

ned "NVIDIA" videokaardid on tähistatud "Ti" tähtedega. Need tähendavad kiiremat ja võimsamat mudelit (näiteks GeForce GTX 1080 Ti on efektiivsem kui lihtsalt GeForce GTX 1080).

Nvidia lahendused professionaalidele

Nvidia toodab ka videokaarte professionaalidele, kes töötavad mitmesuguste graafika töötlemise rakendustega. Seda seeriat nimetatakse Nvidia Quadro. Nende videokaartide eelised on esile tõstetud tarkvara ja draiverite abil. Tehniliselt ei erine need videokaardid GeForce seeriast.

Tulevik

Viimastel aastatel on Nvidia arendanud oma Tegra mobiilprotsessorite seeriat, mida kasutatakse peamiselt autonoomsete autosüsteemide jaoks, näiteks kasutatakse neid Tesla elektrisõidukites.

Asus GeForce RTX 3070

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Asus GeForce RTX 3070

Kauba ID: 5948837
Kategooria: Videokaardid
Tootja kood: TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,41 x 0,24 x 0,09 m, 1,69 kg
Kaubamärk: Asus
Kiibistiku tootja: NVIDIA
Operatiivmälu (RAM) tüüp: GDDR6
Tuuma kell: -
Mälu taktikaline sagedus: -
Maksimaalne resolutsioon: Nenurodyta
RAM mälu hulk: 8 GB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Asus GeForce RTX 3070
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki