Logitech G512 Carbon Lightsync GXSWE

Täpsustused:
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Inglise (US)
Kauba ID: 764827

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Logitech G512 Carbon Lightsync GXSWE

Kohandatav RGB valgus\r\nG512 RGB valgustus on varustatud kogu värvispektriga ja see tähendab, et iga nupu jaoks saad valida umbes 16,8 miljoni värvitooni hulgast. Loo unikaalseid valgusmustreid või vali eelseadistatud valikute hulgast. Lightsync tehnoloogia muudab aga kõik mängud ja tegevuse ekraanil veelgi kaasahaaravamaks kogemuseks.\r\n\r\nMehaanilised lülitid\r\nMehaanilised lülitid on suurepärase tundlikkusega ning nende kasutamisel suudad Sa tunnetada ja eristada igat vajutust. Kvaliteetseid lüliteid on testitud põhjalikult ning nende eluiga on garanteeritud vähemalt 70 miljonit klikki.\r\n\r\nMeedia ja valguse juhtimine\r\nKasuta funktsioninuppu (FN), et kontrollida helitugevust, alustada või peatada muusikaesitus, vaigistada heli, valida mängurežiim või lülitada välja klaviatuuri taustavalgus. Logitech Gaming Software tarkvara abil saad erinevatele FN-kombinatsioonidel lisada ka endale meelepäraseid funktsioone.\r\n\r\nMängurežiim\r\nÄra kaota kriitilisel kontaktil vastasega initsiatiivi, sest vajutasid kogemata Windows-nuppu. Mängurežiimi saad sisse lülitada vajutades FN+F8 kombinatsiooni ja Logitech Gaming Software'i abil saab välja lülitada mittevajalikud nupud.\r\n\r\nVajuta kõiki nuppe\r\nTänu 26-nupulisele rolloverile võid soovitud kombinatsiooni saavutamiseks vajutada samaaegselt alla mitu erinevat nuppu. Parimatele tulemustele orienteeritud anti-ghosting säilitab täieliku kontrolli ka siis, kui vajutada alla mitu juhtimisnuppu samaaegselt.

Logitech

Logitech (mõnikord lühendatult Logi) on Šveitsi arvutitarvikute ja tarkvara tootja. Ühena turuliidritest toodab Logitech selliseid tooteid nagu arvutihiired ja klaviatuurid, tahvelarvutite lisaseadmed, samuti mitmesuguseid Bluetooth-toega seadmeid.
Kuulsas Räniorus lansseeritud Logitech on ligi poole sajandi jooksul kasvanud üheks tuntumaks kaubamärgiks. Tänuväärsed saavutused ja omandatud kogemused aitasid Logitechil teha uskumatu alguse ning võita klientide usalduse.
Logitechi arvutihiired kuuluvad maailma kõrgeimalt hinnangute hulka. 2007 lõi Logitech toote MX Air Mouse'i, mis järgib loomulikke ja ergonoomilisi käeliigutusi ning on sellest ajast alates pakkunud tarbijatele ergonoomilisi, kvaliteetseid ja hõlpsasti kasutatavaid tooteid, mida hindavad kõrgelt nii tavakasutajad, mängurid ja kontoritöötajad kui ka disainerid ning it-spetsialistid.
 

Logitech G512 Carbon Lightsync GXSWE Logitech

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Logitech G512 Carbon Lightsync GXSWE

Kauba ID: 764827
Kategooria: Klaviatuurid
Tootja kood: 590000332
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Logitech
Tüüp: Juhtmevaba klaviatuur
Vaade: Logitech, juhtmevaba klaviatuur
Värv: Must värv
Valgustus: Pole täpsustatud
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Inglise (US)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Logitech tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Logitech G512 Carbon Lightsync GXSWE
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki