Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Yellow Switch US

Täpsustused:
Klaviatuuri tüüp: Mehaaniline
Eesmärk: Mängude jaoks
Klaviatuuri keel: Inglise (US)
Kauba ID: 2008457
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
10100

SJH hind

11999
-15%
Lisa korvi
774 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

10. aprillist

259

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

10. aprillist

259

Kuller

10. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Yellow Switch US

TUNNE ERINEVAT

Keskmine jõudlus lahjemal kujul – sisestage Razer BlackWidow V3 Tenkeyless. See kompaktne mänguklaviatuur, mis jätkab ikoonilist pärandit, on varustatud meie maailmakuulsate Razer™ mehaaniliste lülititega ja toiteallikaks Razer Chroma™ RGB, mis tagab mängijate poolt üle maailma armastatud täpsuse ja isikupärastamise.

RAZER™ MEHAANILISED LÜLITID

Razer BlackWidow V3 Tenkeyless on saadaval kahes variandis:

RAZER™ ROHELISED MEHAANILISED LÜLITID

Kuulake ja tunnetage rahuldustpakkuvat tagasisidet iga klahvivajutuse ajal, kasutades klõpsatavat, puutetundlikku disaini, mis pakub optimeeritud käitamis- ja lähtestuspunkte, et mängude ajal oleks parem täpsus ja jõudlus.

RAZER™ KOLLASED MEHAANILISED LÜLITID

Need lineaarsed vaiksed lülitid tagavad ülimalt sujuvad klahvivajutused ilma puuteta ja sisaldavad helisummuteid, mis vähendavad veelgi niigi madalat heliprofiili.

TOITEB RAZER CHROMA RGB

kohandatava valgustuse ja suurema mängu sisseelamise jaoks

ALUMIINIUMEHITUS

Kauakestvate lülitite täiendamiseks on selle kümneklahvideta mehaanilise mänguklaviatuuri pealmine raam piisavalt mahukas, et kuluks intensiivseks ja regulaarseks kasutamiseks pikki tunde, ning sellel on puhas matt viimistlus.

80 MILJONIT KLAVIVAJUTUSE ELUAEG

Nautige võistluslikuks mängimiseks mõeldud töökindluse taset, kuna selle kümneklahvideta mehaanilise mänguklaviatuuri lülitid on varustatud aastatepikkuse pideva mängimisega.

TENKEYLESS VORMITEgur

Ilma täissuuruses paigutuse numbriklahvistikuta võimaldab selle kompaktne disain hõlpsamini positsioneerida, et seadistus oleks õige, ning sobib ideaalselt mängijatele, kes eelistavad minimalistlikku töölauda.

KAABLI TRASSIOONI VALIKUD

See kümneklahvideta mehaaniline mänguklaviatuur on konstrueeritud soontega, mis võimaldavad teil selle kaabli kenasti sisse lükata ja igas suunas välja toita, et saaksite oma töölaua segadusest ja segadusest puhtana hoida.

Razer Triple Snake'i kaubamärk on üks äratuntavamaid logosid ülemaailmsetes mängu- ja e-spordikogukondades. Ettevõte on loonud maailma suurima riistvara, tarkvara ja teenuste ökosüsteemi mängijatele kõigil kontinentidel.
USA rahvusvaheline arvuti- ja riistvaratootja Razer esitleb arvutimängude austajatele äärmiselt laia valikut. Razer suudab mängijatele pakkuda kõiki arvutitarvikuid, alates valgustatud hiirematist kuni sülearvuti seljakotini.
Uusimad tooted töötatakse välja koostöös teiste ettevõtete ja professionaalsete mängijatega. Razeri tootevalikusse kuuluvad spetsiaalsete peopesadega mänguklaviatuurid, mis tagavad vastupidavuse ja suurepärase jõudluse. Teie mugavuse tagab ka hiire eriline kuju, mis võimaldab teil end mugavalt tunda ka kõige intensiivsemate mängusessioonide ajal. Naudi katkematut mängu ja puhast heli usaldusväärsete ja kauakestvate mängukõrvaklappidega. Lisaks saate nüüdsest veelgi mugavamalt arvutit kaasa võtta. Spetsiaalsesse seljakotti saad ilma probleemideta hoiustada kõik vajalikud tarvikud ning nende turvalisuse saad ise tagada. Valikus on ka mängukonsoolid, mikrofonid, kõlarid, veebikaamerad ja palju muid tarvikuid amatööridele või isegi professionaalidele. Nautige arvutimängude maailma Razeriga – mängijatele.

Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Yellow Switch US

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Mänguri klaviatuurid

Spetsiaalsed klaviatuurid aitavad saavutada võite arvutimängudes. Need arvutitarvikud on loodud nii, et need pakuvad maksimaalset mugavust ja hoiavad teid ka pikkade mängude ajal valvel. Turul domineerivad kaks klaviatuuri suurust - standard ja TKL (tenkeyless). Standardmudelitel on kõik tavalised nupud, numbri- ja nooleklahvid ning neid on äärmiselt mugav kasutada ja neid saab kasutada ka muudeks tegevusteks. TKL mänguklaviatuurid võtavad vähe ruumi, kuid neil ei ole eraldi numbriklaviatuuri. Klaviatuuritüübid erinevad ka klaviatuuritehnoloogia poolest. Mängijate seas populaarsed mehaanilised klaviatuurid on lihtsad kasutada, neil on kiire reageerimisaeg, kuid nad teevad palju müra. Need mudelid koosnevad üksikutest klahvidest, nii et mitme erineva nupu samaaegne kiire vajutamine tagab äärmiselt kiire reageerimisaja. Membraanklaviatuurid on seevastu vaiksemad, kuid nõuavad, et klahvi vajutatakse täpselt ja täielikult, et toiming registreeruks, mistõttu reageerimisaeg võib olla veidi aeglasem. Arvutiga kas juhtmega või juhtmevabalt ühendatud klaviatuurid on sageli varustatud reguleeritava valgustuse, mugavate randmetugede ja muude kasulike tehnoloogiatega, mis inspireerivad uusi võite ja loovad igas kodus mängulise atmosfääri.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Yellow Switch US

Kauba ID: 2008457
Kategooria: Klaviatuurid
Tootja kood: RZ03-03491800-R3M1
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,2 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Razer
Tüüp: Mänguri klaviatuur
Vaade: Razer, mänguri klaviatuur
Värv: Must värv
Nupud: 87 tk
Valgustus: Jah
Klaviatuuri tüüp: Mehaaniline
Eesmärk: Mängude jaoks
Klaviatuuri keel: Inglise (US)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Razer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Yellow Switch US
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki