Kaasaskantav kõlar Sony SRSXB13B.CE7, must

Täpsustused:
Tüüp: Kaasaskantav kõlar
Kauba ID: 777967
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
5390
Lisa korvi
713 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

10. aprillist

259

Kuller

10. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

10. aprillist

219

DPD pakiautomaat

10. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

10. aprillist

259

Kuller

10. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony SRSXB13B.CE7, must

Sony SRS-XB13 on kompaktne juhtmevaba kõlar, mida on mugav endaga kaasas kanda ning mille pikk aku kestus võimaldab muusikat nautida kogu päeva vältel.

• EXTRA BASS™ tehnoloogia tekitab võimeka heli
• Kompaktne disain ja eemaldatav rihm
• Vee- ja tolmukindel (IP67)
• Aku kestus kuni 16 tundi
• Aku staatuse indikaator
• USB-C pesa

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony SRSXB13B.CE7, must

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Üldine tooteinfo: Sony SRSXB13B.CE7, must

Kauba ID: 777967
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: 891241596
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,0009 x 0,0009 x 0,0012 m, 3,896 kg
Tootja kood: SRSXB13B.CE7
Kaubamärk: Sony
Toide: Aku
Heli väljundvõimsus: 4 W
Kaal: 0.253 kg
Kaugjuhtimise võimalus: Ei
Komplektis: Täpsustamata
Liidesed: USB - C
Bluetooth: Jah
Aku kestvus: 16 h
Värv: Must värv
Toetatavad tehnoloogiad: Bluetooth 4.2
Niiskuskindlus: Jah
Nutiseade: Ei
Tüüp: Kaasaskantav kõlar
Vaade: Sony, kaasaskantav kõlar kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Sony SRSXB13B.CE7, must
4.5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Jean P.
16.07.2023

Pehme heli, vastupidav aku. Мягкий звук, "долгоиграющий" аккумулятор.

Valdas B.
03.03.2023

Kohaletoimetamine viibis ja lükkus aina edasi kaks korda nädalase vahega ning selle eest kinkis pigu.lt 3 odavat eurot, mida ei luba isegi järgmise ostu puhul kasutada nii palju kui soovid. See on ostjate selge mõnitamine. Paljud siinsed kaubad on teiste müüjatega võrreldes isegi kolm korda kallimad ja tekitanud teadvuseta hindu. Ehk oleks aeg muuta nimi "brangu.lt"-ks - see oleks rohkem nagu reaalsus!!!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki