Mänguri kõrvaklapid Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kauba ID: 2448553
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
15100

SJH hind

15900
-5%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
738 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 30. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

2. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

2. maist

199

DPD pakiautomaat

2. maist

249

Smartpost pakiautomaat

2. maist

259

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

2. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

2. maist

199

DPD pakiautomaat

2. maist

249

Smartpost pakiautomaat

2. maist

259

Kuller

2. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm

  • Tsirkulaarsed kõrvaklapid professionaalseks heliks stuudios ja mobiilseadmetes
  • Uuenduslik bassirefleksi süsteem
  • Kõrge kandmismugavus tänu pehmetele, ringikujulistele ja vahetatavatele kõrvapadjadele
  • Mugav istuvus tänu tugevale, reguleeritavale, pehme polsterdatud peavõru konstruktsioonile
  • Valmistatud Saksamaal

STUUDIOLEGENDID

Juba aastakümneid on professionaalsed kasutajad üle kogu maailma usaldanud meie klassikalist tootevalikut: DT 770/880/990 PRO. Need võrdlusalused stuudiokõrvaklapid, mis on saadaval kolmes erinevas mudelis, on ülimalt detailse eraldusvõime ja väga läbipaistva heliga.

DT 770 PRO kõrvaklapid on sarja suletud mudel ning pakuvad maksimaalset paindlikkust ja üksikasjalikku heli, millele võite loota.

MULJETAV HELIVALJUMUS

Beyerdynamic DT 770 PRO kõrvaklapid on end tõestanud kui kindlat lemmikut muusikaprodutsentide, heliinseneride ja ringhäälinguorganisatsioonide seas ning neid kasutatakse stuudiotes üle kogu maailma. Nad taasesitavad kogu sagedusvahemiku uskumatu täpsusega ja taasesitavad isegi madalaid sagedusi ülimalt detailselt.

TIPP IMPULSIVASTUS

Kõrvaklapid on loodud kriitiliseks muusika ja heli jälgimiseks, pakkudes erakordse isolatsiooni ja tipptasemel impulssreaktsiooniga täiesti neutraalset kuulamiskeskkonda. Kõrged sagedused tõlgitakse analüütiliseks ja diferentseeritud heliks. Ülimadalad bassihelid on määratletud ja taasesitatud teravalt.

Äärmiselt MUGAVUS

Tugev vedruterasest peapael tagab kandjale kindla istuvuse. Pehmed kõrvaklapid tagavad, et kõrvaklapid on mugavad isegi pikaajalisel kandmisel. Ühepoolne kaabel võimaldab kõrvaklappe sageli pähe panna ja ära võtta, ilma et kaablid sassi läheksid.

NUTITELEFON/SÜLEVARV | MOBIILSEADMED

Kõrvaklapid väljas viibimiseks, kuid pole valmis stuudioheli osas järeleandmisi tegema.

TEE TEIE TÄIUSLIKE PRO KÕRVAKLAPIDE JUURDE

Meie PRO-kõrvaklapid on aastakümneid olnud professionaalse heli viiteallikaks salvestusstuudiotes üle kogu maailma. See jätab ainult ühe küsimuse: millised kõrvaklapid on teie jaoks õiged?

VASTUPIDAVUS

Üks aspekt, mis meie tooteid teistest eristab, on see, et need on valmistatud käsitsi Saksamaal. Oleme eriti uhked oma toodete vastupidavuse üle, sest kõik kasutatavad komponendid on vajadusel vahetatavad.

VALMISTATUD SAKSAMAAL

DT 770 PRO kõrvaklapid on ja on alati valmistatud Saksamaal käsitööna. Kasutatavad materjalid ja komponendid on hoolikalt valmistatud käsitsi ning neid saab vajadusel välja vahetada.

KÕRGE STUDIO KVALITEET

Tänu Heilbronnis välja töötatud Tesla tehnoloogiale pakub DT 1770 PRO veelgi peenemat eraldusvõimet täpse ja võimsa bassiga. PRO lipulaev seab uued standardid ka kandmismugavuse ja töökvaliteedi osas.

Mänguri kõrvaklappidel on arvutimängijatele kasulikud erifunktsioonid. Paljud kõrvaklapid on loodud välistama ümbritseva müra ja võimaldama mängijal täielikult mängumaailma sukelduda. Kõrvaklappide tihedus mõjutab oluliselt nende helikvaliteeti. Halb isolatsioon võib muuta kuulmist, mis on eriti oluline mängude puhul, mis kasutavad väga lihtsalt suunatavaid piikse. Kõige olulisem põhjus, miks inimesed mängurikõrvaklappe valivad, on see, et mikrofon ja kõrvaklapid on ühes kohas. Mikrofon võimaldab mängu ajal teiste mängijatega vabalt rääkida. Mänguri kõrvaklapid keskenduvad ruumilise heli loomisele. Mõnikord tehakse seda üldise kvaliteedi arvelt. Ruumiline heli annab suunataju, nii et mängija on teadlik, mis ümberringi toimub. Olenevalt mängust on suunataju väga oluline – see võimaldab kuulda samme, kui keegi läheneb või eemaldub ning aitab kiiremini reageerida. Virtuaalne ruumiline heli luuakse arvutisse või peakomplekti installitud tarkvara abil. See loob parema mängukogemuse jaoks laiema helikeskkonna.

Üldine tooteinfo: Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm

Kauba ID: 2448553
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: 483664
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Beyerdynamic
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Must
Liidese tüüp: 3.5 mm, Mini Jack
Juhtme pikkus: 1.6 m
Sageduskaja: 5 Hz
Takistus (Ω): 32 Ω
Mikrofon: Ei
Kaal: 270 g
Mürasummutus: Ei
Tarvikud: Adapter
Tüüp: Mänguri kõrvaklapid
Vaade: Beyerdynamic, mänguri kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beyerdynamic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki