Juhtmevabad kõrvaklapid Beats Studio3 Matte Black MX3X2ZM/A

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 1623647
24247

SJH hind

39900
-39%
Lisa korvi
916 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Laupäeval, 30. märtsist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Beats Studio3 Matte Black MX3X2ZM/A

Tippklassi helikvaliteet ja Pure Adaptive mürasummutus
Beats Studio3 kõrvklapid toovad Sinuni täielikult enneolematu helikogemuse tänu Pure Adaptive mürasummutusele, mis blokeerib täielikult kõik välised helid ning võimaldab kuulajal täielikult muusikasse sukelduda. Seejuures kalibreerib Pure ANC kõrvadeni kostuvat heli selliselt, et säiliks ülipuhas ja kristallselge helipilt, tuues seeläbi Sinu lemmikartistid Sulle lähemale.

Ainulaadne Apple W1 kiip
Beats ja Apple muudavad Sinu muusika kuulamise kogemust täielikult, tuues nutika ja ainulaadse Apple W1 kiibi ka Beats Studio3 kõrvaklappidesse. Nutikas kiip tagab erakordselt kvaliteetse heli ja juhtmevaba ühenduse, mis võimaldab eriti lihtsat ühenduvust erinevate Apple seadmetega. Lisaks tagab see kauakestva aku – mürasummutusega kuni 22 tundi ning ilma mürasummutuseta kuni 40 tundi. Tänu Fast Fuel kiirlaadimise funktsioonile saab kõigest 10-minutilise laadimisega kuulata muusikat kuni 3 tundi.

Püsi alati ühenduses
Vasta kõnedele, vaheta lugusid, muuda helitugevust ja aktiveeri Siri – kõike seda klappidel asetsevate mugavate juhtnuppude abil. Apple W1 kiip pakub Bluetooth Class 1 ühenduvust, mille abil on erinevate seadmetega sünkroniseerimine lihtne ja kiire. Püsi muusikaga ühenduses ja ole produktiivne kogu päeva jooksul.

Ülim mugavus
Beats Studio3 kõrvaklapid on loodud pikaajaliseks kandmiseks. Kuni 22-tunnise akukestvusega saad muusikat nautida kogu päeva vältel ilma, et tunneksid kübetki ebamugavust. Paindlik ning voolujooneline raam tekitab tunde, justkui oleksid kõrvaklapid täpselt Sinu jaoks disainitud. Kvaliteetsetest ning vastupidavatest materjalidest valmistatud pehmed kõrvapadjad on volditava disainiga, kerged ja mugavad.

Beats by Dr. Dre (Beats) on juhtiv helibränd, mille asutasid 2006. aastal muusikaprodutsent Dr. Dre ja plaadifirma juht Jimmy Iovine Californias Calveris. Oma tipptasemel kõrvaklappide ja kõlarite valikuga on Beats pakkunud kõrgeima kvaliteediga järgmise põlvkonna helimeelelahutuskogemust. Brändi jätkuv edu aitab tuua õige energia, emotsiooni ja elevuse tagasi salvestusstuudiosse ja muusikasõprade südametesse üle kogu maailma.
Beatsi kaubamärk on enim tuntud oma ainulaadse disainiga kõrvaklappide ja kõlarite poolest. Ettevõtte esimene originaaltootesari valmis koostöös AV-seadmete ettevõttega Monster Cable Products. Pärast ettevõttega sõlmitud lepingu lõppemist jätkas Beats oma toodete arendamist oma ettevõttes. 2014. aasta see laienes veebipõhisele muusikaturule Beats Musicu tellitava voogedastusteenuse käivitamisega. 2014. aasta juulis ostis Apple Beatsi ja muutis sellest tütarettevõtte.
Praegu on Beatsi valikus mitmesuguseid kõrvaklappe, kõlareid ja muid tooteid, mis on spetsiaalselt kohandatud igapäevaste vajadustega – kvaliteetseks vaba aja veetmiseks, tööks või sportimiseks.

Beats Studio3 Matte Black MX3X2ZM/A

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Beats Studio3 Matte Black MX3X2ZM/A

Kauba ID: 1623647
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: MX3X2ZM/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,125 x 0,23 m, 1,125 kg
Kaubamärk: Beats
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Must
Liidese tüüp: Bluetooth, Juhtmeta
Mikrofon: Jah
Pakendi sisu: Kaabel, Kasutusjuhend, Kõrvaklapid
Lisainfo: Lihtsalt kokkupandav
Toetatavad tehnoloogiad: Made for iPod/iPhone/iPad, Müra vähendamine
Maksimaalne tööaeg: 40 h
Konstruktsioon: Hingega
Kaal: 260 g
Mikrofoni paigaldamise meetod: Integreeritud
Mürasummutus: Ei
Tarvikud: Ümbris
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Beats, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beats tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
45147
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (0)

Beats Studio3 Matte Black MX3X2ZM/A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki