Juhtmevabad kõrvaklapid JBL Tune 230NC TWS JBLT230NCTWSSAN

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 2448908

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: JBL Tune 230NC TWS JBLT230NCTWSSAN

Nautige vabadust, mida pakuvad teile juhtmevabad kõrvaklapid treeningu, töö, toiduvalmistamise või lihtsalt igapäevaste tegevuste ajal. Kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklappide taha ja kõrvakanalisse. Parimad kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmikmuusikat, audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Hankige JBL Tune 230NC, Rose juhtmevabad kõrvaklapid ja nautige kõiki nende eeliseid!

Belaides ausines JBL Tune 230NC Rose

JBL Pure Bass Sound. JBL Tune 230NC, Rose juhtmevabade kõrvaklappidega saate nautida ikoonilist madala sagedusega bassi, mida on kuulda kõige populaarsemates kontserdisaalides üle maailma. JBL on seda heli aastaid täiustanud. Tooge JBL oma maailma ja kogege tõelist helielamust Pure Bassiga.

"Smart AmbientHear - just see, mida soovite kuulda. Aktiivne mürasummutustehnoloogia 2 mikrofoniga, et vähendada häirivaid helisid. "Ambient Aware" abil saate igal ajal ümbritsevasse keskkonda sisse elada, "TalkThru" võimaldab teil peatuda kiireks vestluseks ilma kõrvaklappe eemaldamata.

4 mikrofoni täiusliku kõne jaoks. Nautige probleemideta, käed-vabad kõnesid kõrvaklappidega. Tune 230NC TWS-l on 4 mikrofoni, nii et teid on alati täiesti selgelt kuulda. Ärge jätke kunagi tähtsaid kõnesid vahele! "VoiceAware" abil saate kontrollida mikrofonisisendi hulka, mis suunatakse tagasi peakomplekti, ja valida, millisel helitugevusel teie hääl edastatakse.

Nautige muusikat kauem! Kuni 40 tundi kestev aku. 40 (10+30) tundi aku kestvust või 8 tundi aku kestvust. Samuti 24 tundi, kui mürasummutus on sisse lülitatud. Kas vajate kiirust? Kiirlaadimine vaid kümne minutiga 2 tundi lisaaega.

Vee- ja higikindlus. Ära karda halba ilma! Tänu IPX4 vee- ja higikindlusele peavad JBL Tune 230NC, Rose juhtmevabad kõrvaklapid vastu mitte ainult treeningutele, vaid ka tugevale vihmale.

Kogu päeva mugavus. Ärge kunagi olge ilma muusikata! "Stick Closed" disain tagab surveta mugavuse ja välistab keskkonnahäired. JBL Tune 230NC disain on nii kerge, et võite unustada, et kannate neid. Ja kuna kõrvaklapid on 3 suuruses, sobivad need täpselt õigesti, olenemata teie kõrvade suurusest ja kujust. Tundke end mugavalt!

Intelligentsus. JBL kõrvaklappide rakendus võimaldab nautida muusikat nii, nagu teile meeldib! Saate kohandada oma kuulamiskogemust, välja selgitada, mis teile kõige paremini sobib, leida kõrvaklapid ja isegi luua vaikusemulli, et tagada täielik meelerahu.

Omadused:

  • Ühendaja: bleutooth

  • Sagedusvahemik: 20-20000 Hz

  • Tundlikkus: 105 dB

  • Takistus 16 Ω

  • elemendid 6 mm

  • Bluetooth versioon: 5.0

  • Toiteallikas: laetav aku

  • Laadimine USB-C pesa kaudu

  • Aku tüüp: liitiumioonaku

  • Ühilduvad operatsioonisüsteemid: AndroidApple iOS

  • Sisseehitatud mikrofon

  • Ilmastikukindel

  • Smart AmbientHear

  • Pikem kuulamisrõõm

  • JBL Pure Bass Sound

Saate osta "JBL Tune 230NC juhtmevabad kõrvaklapid, rose" veebist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

JBL

JBL on Ameerika Ühendriikides asuv heliseadmete, kõlarite ja kõrvaklappide tootja. Ettevõtte asutaja James Bullough Lansing oli tuntud kui leidlik heliinsener, seega pole üllatav, et kaks tema asutatud ettevõtet, JBL ja Altec Lansing on saanud kvaliteetsete audiotehnika ettevõtete lipulaevaks.
Üle seitsme aastakümne tegutsenud ettevõte võib kiidelda paljude saavutustega. Kõlarite väljatöötamine tuntud filmifirmadele nagu Metro-Goldwyn-Mayer, koostöö Fordi autofirmaga ja arvukad auhinnad innovaatiliste toodete eest on vaid mõned ajaloos saadud tunnustused. Täna on JBL üks tuntumaid heliseadmete tootjaid maailmas. JBL kõrvaklapid on pälvinud tunnustuse nii professionaalide kui ka muusikahuviliste seas. Suurepärane bass, ülipikk aku kestvus ühe laadimisega ja läbimõeldud disain eristab JBL-i tooteid konkurentidest. Lisaks on JBL kaasaskantavad kõlarid ülimalt kerged ja veekindlad ning neid saab kõikjale kaasa võtta.

 

JBL Tune 230NC TWS JBLT230NCTWSSAN JBL

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: JBL Tune 230NC TWS JBLT230NCTWSSAN

Kauba ID: 2448908
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: JBLT230NCTWSSAN
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: JBL
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Roosa
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Jah
Mälukaardi pesa: Ei
Mürasummutus: Jah
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: JBL, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik JBL tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (22)

JBL Tune 230NC TWS JBLT230NCTWSSAN
5

(22 ostja hinnangud)

5 tähte
(21)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ludmila A.
17.10.2023

Head kõrvaklapid. Kõlab suurepäraselt

Jana E.
08.07.2023

Mugavad ja korralikud kõrvaklapid.

Katrin V.
13.06.2023

Ilus. Kuid äppi ühindumine pole mugav.

Justina R.
12.06.2023

Suurepärased kõrvaklapid - hind vastas ootustele :)

Jolita G.
01.06.2023

Väga korralikud kõrvaklapid, mul pole etteheiteid

Edvardas M.
30.04.2023

Üldiselt üks parimaid oste ja sain selle BLACK FRIDAY-l hea hinnaga.

Konradas K.
22.04.2023

Head ja mugavad kõrvaklapid. JBL rõõmustab taas helikvaliteet ja aktiivne mürasummutus töötab väga hästi.

Helmi K.
19.04.2023

Väga head kõrvaklapid. Mùrssummutus tòòtab ilusti. Super.

Daiva G.
29.03.2023

Töötab suurepäraselt, mugav, hea mürasummutusega, eriti kasulik lendude ajal.

Andrejs O.
06.01.2023

Ma ei ole pettunud tarne kvaliteedis ja kiiruses.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki