Arvuti Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A

Täpsustused:
Videokaart: Apple M1
Protsessor: Apple M1
Operatiivmälu: 8 GB
Kauba ID: 5101022
1 76663

SJH hind

2 02900
-12%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
6676 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 24. aprillist

000

Postkontor

Neljapäeval, 25. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 25. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Neljapäeval, 25. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 25. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A

Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A- nutikas ja kaasaegse disainiga iMac, milleta sa ei kujuta oma igapäevaelu enam ette.

Stacionarus kompiuteris Apple iMac 24” 4.5K Retina M1 8/256GB Pink RUS MJVA3RU/A

Tehnilised andmed | Arvuti Apple iMac 24" M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A on rohelist värvi, 512GB SSD mahuga, 8GB mäluga, 24" ekraani diagonaaliga, 4,5 resolutsiooniga Liquid Retina ekraan ja 7 mängulist värvi. See statsionaarne arvuti Apple iPad Pro 12,9" on kõige isiklikum, võimsam ja põnevam iMac läbi aegade ning selle vaevumärgatav 11,5 mm korpus peidab endas võimsat Apple'i disainitud M1 kiipi, mis annab seadmele võimsuse, muljetavaldava visuaali ja välkkiire kiiruse – see kiip tegi iMaci veelgi kiiremini ja veelgi õhem kui varem. Sellel Apple'i tootel on elegantne alus ja kiired Thunderbolti pordid – toitepistikud kinnituvad selle arvuti külge magnetitega ja neil on sama värvi kootud kaabel.

Stacionarus kompiuteris Apple iMac 24” 4.5K Retina M1 8/256GB Pink RUS MJVA3RU/A  kaina

Apple iMac 24" lauaarvuti on varustatud elava 4,5K "Retina" kuvariga - terava 24-tollise 4,5K (4480 x 2520) "Retina" kuvariga, mis pakub üle miljardi värvi P3 värvigamma, mis tagab elutruu visuaali. Sellel arvutil on 1080p FaceTime HD kaamera. Arvuti pakub ka ülimat "iMac" ja "iPhone" ühilduvust - iMac võimaldab sul nautida iPhone'i parimaid omadusi suurel ja kaunil ekraanil ning "iPhone" abil saad "iMac" failidele ligi, kuhu iganes sa ka ei läheks.

Stacionarus kompiuteris Apple iMac 24” 4.5K Retina M1 8/256GB Pink RUS MJVA3RU/A  internetu

Eelised | Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A on varustatud parima Mac kaamerasüsteemiga, mis on kunagi olnud, kahekordse eraldusvõimega, mis võimaldab kvaliteetsemaid videokõnesid, suurema sensori, mis püüab rohkem valgust, ja täiustatud M1 kiibiga pildisignaaliprotsessoriga (ISP), mis tagab oluliselt parema pildikvaliteedi. Selles Apple seadmes on ka stuudioklassi mikrofonid, mis tagavad, et kasutaja hääl on valjusti ja selgelt kuuldav, kuue kõlariga helisüsteem, mis täidab ruumi ja uputab sind helisse, ning uue iMaciga on kaasas sama värvi klaviatuur, hiir ja puuteplaat.

Stacionarus kompiuteris Apple iMac 24” 4.5K Retina M1 8/256GB Pink RUS MJVA3RU/A  pirkti

Saate osta Apple iMac 24” internetist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Apple

Apple'i lugu on tema identiteet. See on brändi jõu lahutamatu osa. Kahe Steve'i (Wozniak ja Jobs) kokku viidud ettevõttest on saanud maailmakuulus lugu.
2001 Apple toodi turule seninägematu muusikamängija iPod. Toote väljatöötamise ajal ütles Jobs oma meeskonnale valjult: "Ma tahan, et ekraanil olevad ikoonid näeksid nii head välja, et kliendid tahaksid neid lakkuda," milles tema meeskond pettumust ei valmistanud. 2007 tutvustas Apple oma kõigi aegade edukaimat toodet - iPhone'i. Ajakiri TIME nimetas iPhone't "Aasta leiutiseks".
Aesopi uuringus, milles osales 1530 inimest, tunnistati Apple parimaks Ühendkuningriigi kaubamärgi arendajaks, edestades teisi Suurbritannia kaubamärke, samuti USA suuremaid kaubamärke, sealhulgas McDonald's ja Coca-Cola.
Apple asus juhtima kümnest uurimiskategooriast seitsmes, sealhulgas "kaubamärgid, mida peetakse ainulaadse iseloomu või isiksusega" ja "kaubamärgid, millel on selge eesmärgi- või visioonitaju".
Apple kasutab lugusid meisterlikult loovuse kire edastamiseks ja ühenduste loomiseks mitte ainult inimeste ja elektroonikaseadmete vahel, vaid ka inimeste endi vahel. Nende pingutused on selgelt tasunud.
 

Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A Apple

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tänapäeval on arvutid inimeste töö ja vaba aja lahutamatu osa. Raske on mõista, et esimesed seadmed olid uskumatult suured – keegi ei uskunud, et kõik mahub nii vähe ruumi kui tänapäeval kõik-ühes lauaarvutid. Neil on kõik arvuti osad monitori sisse integreeritud, nii et monitori ostes ei kaota te tavalisi komponente. AIO hakkas arenema 1980. aastatel ja 1998. aastal andis Apple iMac välja "AIO.1", mis on esimene omataoline. See arvuti on loodud ühendama funktsionaalsust, kuju ja disaini. Isegi piiratud tehniliste teadmistega kasutajad saavad selle seadmega hõlpsalt alustada, ühendades olemasoleva seadme ja see töötab ilma juhtmestikuga seotud probleemideta. Kõik-ühes seade võtab väga vähe ruumi, mistõttu on see ideaalne väikese kodu või kontori omanikele. Need on konstrueeritud nii, et need oleksid võimalikult vaiksed, vähendades samal ajal kütmist. Positiivne mõju on väiksem elektritarbimine. Sellel hübriidsel lauaarvutil ja monitoril on ilus disain ja seda on lihtne kasutada, nii et see vastab iga kasutaja nõudmistele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A

Kauba ID: 5101022
Kategooria: Lauaarvutid
Tootja kood: MGPJ3KS/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,55 x 0,7 m, 15 kg
Tootja kood: Imac
Arvuti tüüp: All-in-One
Vaade: Apple, all-in-one lauaarvutid
Protsessor: Apple M1
Kõvaketas (HDD): SSD
Kõvaketas SSD: 512 gb GB
Op-süsteem: Mac OS
Kaubamärk: Apple
USB ühenduste arv: 4 tk
Kaal: 4.46 kg
Mõõdud: 547 x 147 x 461 cm
Toote seisukord: Uus
Videokaart: Apple M1
Protsessor: Apple M1
Operatiivmälu: 8 GB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Apple tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Apple iMac 24” M1 8/512GB Green SWE MGPJ3KS/A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki