Väline kõvaketas Väline kõvaketas Seagate 1805553

Täpsustused:
Diski tüüp: SSD
Diski suurus tollides: Andmed puuduvad
Kauba ID: 6189917

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Väline kõvaketas Seagate 1805553

Seagate

Seagate rajati uskumusel, et andmetes on võrratu potentsiaal. Seagate'i eesmärk on aidata inimkonnal seda potentsiaali maksimaalselt ära kasutada, rakendades meid ümbritsevat andmevaldkonda. Seagate on enam kui 38 aastat juhtinud uuendusi täpselt disainitud kõvaketaste ja tehnoloogiliste lahendustega, mis on andnud miljarditele inimestele ja ettevõtetele võimaluse täita oma ülesandeid ja unistusi. Inimkond on uue, andmete ajastu tipus. Meie maailm muutub kiiresti tänu väikestest nutiseadmetest kuni suurte serveriteni. Andmed lendavad meie ümber, mõjutades meid isiklikult, professionaalselt ja globaalselt. Seagate on siin, et ehitada paremat ja targemat homset. Igal aastal luuakse ja uuritakse üha rohkem andmeid ning andmeteadus areneb pidevalt. Seagate on saavutanud sama olulise paradigma muutuse kui tööstusrevolutsioon, luues iga-aastase Ptolemaiose andmeteaduse auhinna, et tunnustada uuenduslikku andmeteaduslikku tööd, mis muudab elu paremaks.

Väline kõvaketas Seagate 1805553 Seagate

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

SSD

Kui algas arvutiajastu ja tekkis vajadus andmeid lõputult säilitada, hoiti neid aastakümneid mehaanilistel kõvaketastel. Need kettad toimisid liikuvate osadena. Näiteks nagu lugemis-/kirjutusjalus, mis liigub suurel kiirusel ja on seetõttu kahjuks arvuti kõige hapram osa.
Mõne aja pärast leiutati palju kaasaegsem ja mugavam lahendus. SSD (Solid-State-Drive) kasutab andmete salvestamiseks spetsiaalset kiipi, seega pole sellel liikuvaid osi. SSD-sid võeti kasutusele 1950. ja 1960. aastatel, kuid sel ajal said vähesed lubada endale sellisel tasemel tehnoloogiat, sest see maksis tuhandeid.
1980. aastatel, kaasaegse tehnoloogia arenedes, hakati SSD-sid integreerima kodustesse lauaarvutitesse. Kuid sel ajal ei olnud need nii usaldusväärsed ja kestsid ainult umbes 10 aastat või vähem. Erinevad tehnoloogiaettevõtted on sellele probleemile lahendusi otsinud juba pikka aega, kuid alles 21. sajandi alguses suudeti see kõrvaldada. Tänapäeval on SSD-d väga töökindlad ja neid ei piira mingid ajapiirangud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Väline kõvaketas Seagate 1805553

Kauba ID: 6189917
Kategooria: Välised kõvakettad
Tootja kood: ZP500NM3A002
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,3 x 0,2 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Seagate
Maht: 500 GB
Niiskuskindlus: Pole täpsustatud
Liidesed: Nenurodyta
Diski tüüp: SSD
Diski suurus tollides: Andmed puuduvad
Vaade: Seagate, andmed puuduvad välised kõvakettad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Seagate tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Väline kõvaketas Seagate 1805553
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki