Mängukonsool Sony Playstation 5 Blu-ray Edition

Täpsustused:
Kauba ID: 607

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Sony Playstation 5 Blu-ray Edition

Eksperdi arvamus: Kogege mängude välkkiiret laadimist ülikiire SSD-mäluseadmega. Sügavam sukeldumine mängureaalsusesse koos haptilise tagasiside, adaptiivsete päästikute ja 3D-heli ning täiesti uue põlvkonna uskumatute PlayStationi mängude toega.

Võitle pahalastega ja avastage PlayStation 5-s koos uusi maailmu. Nautige kaasahaaravat mängukogemust võimsa graafikatehnoloogia ja üliuudse DualSense kontrolleriga koos Tempest 3D AudioTechi ja HD-kaamera toega. Uus Sony konsool võimaldab sukelduda mängimise uuele tasemele. Koguni 825 GB SSD-sisemälu võimaldab laadida mänge sekunditega ja pakub tegevustega sammu pidamiseks kiirust kuni 120 kaadrit sekundis. Kogege, kuidas uus PlayStation 5 konsool mängumaailma muudab.

PlayStation 5 kaina

Stiilne, kosmose stiilis disain

Kui mängukonsoolidel oleks oma kaaluklassid, kuuluks PS5 kindlasti raskekaalu. Samas annavad suuremad mõõtmed korraga rohkem ruumi ventilatsiooniks ning tootjad võiksid seadmed varustada suurema ventilaatoriga. Kahetooniline disain ei jää ka märkamata, nii et peate selle meelelahutuskeskuse jaoks oma kodus koha valima vastutustundlikult.

Rahustava varjundi annab peen süsteemivalgustus, mis on märgatav, kui konsool töötab või puhkerežiimis. Selline hele riba näib pikendavat kosmoseajastu stilistikat, mida võisime näha eelmises mudelis. PlayStation 5 konsooli ostetakse aga enamasti mitte disaini, vaid selle sees peituvate eeliste pärast – need sellel mudelil kindlasti puudu ei jää.

Väga kiire SSD andmete lugemine ja kirjutamine

PS5 mängukonsooli info lugemise ja kirjutamise süsteem võimaldab arendajatel kiireks andmevoogu kohandatud SSD kõvakettalt kiiresti andmeid taastada ning luua senisest veelgi huvitavamaid ja realistlikumaid mänge ning need laetakse koheselt ja ilma mis tahes katkestusi. PlayStation 5 mängukonsooli arvustused räägivad sellest sageli – mängijad ei jäta selle mudeli kohta kunagi komplimente ning uued kiiruse täiustused on tõepoolest väga selgelt märgatavad.

Hämmastavad mängud

Imetlege uskumatut graafikat ja proovige uusi PlayStation 5 funktsioone.

PlayStation 5 internetu

HDR tehnoloogia

HDR-tehnoloogiaga näevad PlayStation 5 mängud uskumatult elutruud välja. Valguskiired loovad realistliku välimusega varje ja võimaldavad äärmiselt laia värvigammat. See muudab uude, väga realistliku välimusega mängumaailma sukeldumise veelgi lihtsamaks.

8K väljund

PlayStation 5 mängukonsool toetab 8K väljundit, nii et saate mängida mänge 4320p eraldusvõimega ekraanil.

PlayStation 5 pirkti

4K eraldusvõimega mängud

Mängige oma 4K-teleris järgmise põlvkonna uskumatuid PlayStation 5 mänge.

Kuni 120 kaadrit sekundis 120 Hz väljundiga

Nautige sujuvat videomängu, mis taasesitab kuni 120 kaadrit sekundis ja toetab 120 Hz väljundit 4K-ekraanidel.

PlayStation 5 vyrams

Tempest 3D AudioTech tehnoloogia ja 3D heli

Sukelduge mängu ja helidesse, mis teid igast küljest ümbritsevad. "Tempest 3D AudioTechi" toetavad mängud jätavad mulje, nagu ärkaks teie keskkond ellu ning kasutatavad heliseadmed - kõrvaklapid või teleri kõlarid - üllatavad teid uue heli ja helikvaliteetiga.

Mängupult

Proovige DualSense juhtmevaba pulti ja tunnetage mängu tagasisidet või nuppude vastupanu, mis muutuvad vastavalt teie tegevusele mängus või füüsilistes kokkupõrkemängudes. Sisseehitatud mikrofon ja kõlar muudavad teiste mängijatega rääkimise lihtsalt kontrolleri abil lihtsaks ja lihtsaks.

PlayStation 5 moterims

Mängukeskused

PlayStation 5 konsooli mängudel on oma jaoturid, mis koguvad kõike mängudega seonduvat alates kogukonnaülekannetest kuni uue mängusisuni. See on pidevalt uuendatav ruum, mida kogu mängu elutsükli jooksul pidevalt täiustatakse.

Juhtimiskeskus

Sony PlayStation 5 mängukonsool rõõmustab ka oma ülilihtsa ja väga mugava kasutamisega. Näiteks pääsete ligi juhtimiskeskusele ja selle funktsioonidele isegi mängust lahkumata – peate lihtsalt klõpsama nuppu "PS" ja selle ülekate avaneb. Mõnes mängus on juhtimiskeskusest võimalik minna kindlatele missioonidele, režiimidele või pääseda juurde muule vajalikule teabele.

Näiteks leiate paljudest mängudest jõudlusrežiimi, mis eelistab suuremat kaadrisagedust eraldusvõime ja täiendavate graafikafunktsioonide ees. Selle režiimi valimine toob ohvriks mõned graafilised elemendid, kuid suurendate kaadrite arvu sekundis, mis on eriti oluline aktiivsete mängude mängimisel, mis nõuavad võimalikult palju tundlikkust. Kui see aga teie mängudes asjakohane ei ole, saate valida eraldusvõime režiimi, mis võimaldab teil nautida veelgi muljetavaldavamat graafikat.

Uued väljakutsed

Võtke vastu PS5 PlayStationi konsooli toetatud mängudes erilised väljakutsed ja jagage oma tulemusi oma sõpradega, et näha, kas nad suudavad teid võita. Kui nad seda teevad, saate teate ja saate olukorra kohe parandada. Lisaks on nüüd võimalik jagada kiidusõnu ka sõpradele või rivaalidele, mis on profiilis nähtavad. See soodustab veelgi lõbusamat võistlust ja võib-olla isegi paljastab teie kogukonna vaimu. Kui uued ideed saavad otsa, näete mängusoovitusi, mis valitakse teie valitud ja kõige sagedamini mängitavate mängutüüpide põhjal. Mitmekesisusest ei tohiks tõesti puudust olla, sest mängude raamatukogu on piisavalt rikkalik, et rahuldada erinevate žanrite austajate vajadusi – seda näete üsna pea.

Video voogedastusteenused ja muud rakendused

Nagu arvata võis, pole PlayStation 5 konsool mõeldud ainult kaasahaaravaks mängimiseks. Sellega saate juurdepääsu ka kõige populaarsematele voogedastusteenustele, mis võimaldab teil vaadata oma lemmiksarju või kuulata muusikat. Nende lai valik peaks meeldima neile kodustele, kes ei kipu sageli mängukonsooli kätte võtma – ka ilma selleta ei tohiks meelelahutus kindlasti otsa saada.

On selge, et selle konsooliga valikutest puudust ei tule. Kui soovite oma silmaga näha kõiki PlayStation 5 eeliseid, saate selle konsooli meie poest veebist osta. Siit leiad sageli sooduspakkumisi ja muid eripakkumisi, kui PlayStation 5 mängukonsooli hind on veelgi madalam!

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony Playstation 5 Blu-ray Edition

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Sony Playstation 5 Blu-ray Edition

Kauba ID: 607
Kategooria: Mängukonsoolid
Tootja kood: 9424499
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,35 x 0,45 m, 4 kg
Kaubamärk: Sony
Mudel: Playstation 5
Vaade: Sony, playstation 5 mängukonsoolid
Mälu suurus (RAM): 16000 MB
Protsessori tüüp: AMD Zen 2
USB ühenduste arv: 4 tk
Kaal umbes: 4.5 kg
Kõvaketta maht: 825 GB
Komplektis: Konsool, Pult
Traadita võrgu kaart (WLAN): Jah
Mõõtmed: 260 x 104 x 390 cm
Esitatav plaadi tüüp: BluRay
Juhtpaneelide arv: 1
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (47)

Sony Playstation 5 Blu-ray Edition
5

(47 ostja hinnangud)

5 tähte
(46)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Eigintas L.
12.03.2024

Kõik väga hästi!

Darius Z.
10.03.2024

Ok, kõik on nii nagu peab

Kalle T.
15.02.2024

Ikka ju hea, ei saa halb ju olla

Jurij S.
01.02.2024

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kamilė L.
13.01.2024

Töötab suurepäraselt, ostuga väga rahul

Jelena K.
24.12.2023

Tellisin pojale kingituseks,ta on väga rahul.Vägev mängukonsool!!!Soovitan.

Елена О.
09.12.2023

Sain mis tellisin

Antanas Ž.
09.12.2023

Kõik toimib suurepäraselt, kiire tarne

Egidijus G.
06.12.2023

Hea konsool, ilma juhtmeta puldi tööaeg on traagiline

Sergej S.
26.11.2023

Suurepärane mänguasi!!!!!!!!!!!!!

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki