Sülearvuti Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A

Täpsustused:
Protsessori tüüp: Apple M1 Pro
Kõvaketas SSD: 512 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kauba ID: 2353528

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A

Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A

Tänu uskumatult kiiretele M1 Pro või M1 Max protsessoritele, mis on loodud spetsiaalselt professionaalide vajaduste jaoks, on see kahtlemata kõigi aegade võimsaim MacBook Pro. Hämmastavalt pikk aku kestvus ja murranguline jõudlus. Hämmastav Liquid Retina XDR ekraan, parim kaamera ja heli, mis on kunagi Mac sülearvutis olnud!

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA

Hämmastav võimsus tõelistele professionaalidele

Apple MacBook Pro 16" M1 Pro tõeliselt avardab sülearvutite võimaluste piire. MacBook Pro on mõeldud filmitegijatele, arendajatele, programmeerijatele, 3D-kunstnikele, teadlastele, muusikaprodutsentidele, fotograafidele ja kõigile, kes püüavad saavutada täiuslikkust.

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA

Maksimaalne professionaalsus

M1 Pro ja M1 Max protsessorid viivad M1-i hämmastavad funktsioonid uuele tasemele. Rohkem protsessori südamikke, rohkem GPU südamikke ja rohkem mälu. Kombineerituna võimsa Neural Engine'iga, mis juhib masinõpet, pakuvad M1 Pro ja M1 Max välkkiiret jõudlust: videoanalüüsi, häältuvastuse, fototöötluse ja palju muud. ProRes-tugi võimaldab teha asju, millest te varem ei osanud unistadagi!

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA kaina

Võimalus valida

Uus MacBook Pro sülearvuti on saadaval kahes Liquid Retina XDR ekraani suuruses: 14,2-tolline 3024x1964 resolutsiooniga või 16,2-tolline 3456x2234 resolutsiooniga. Igaüks neist pakub enneolematuid tulemusi. Saate teha miljoneid toiminguid ja kasutada mitmesuguseid rakendusi, näiteks Cinema 4D, töödelda kuni seitse 8K ProRes video voogu Final Cut Pro või reguleerida HDR-värve 8K 4x4 ProRes-videol. MacBook Pro puhul on võimalused uskumatud - sa pead lihtsalt valima!

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA pirkti

Piiramatu jõudlus ja maksimaalne aku kestvus

Olenemata sellest, kas arvuti on vooluvõrku ühendatud või mitte, saad nautida MacBook Pro uskumatut jõudlust. Apple MacBook Pro 16" M1 Pro annab sulle 17 tundi videote vaatamist ja 11 tundi veebi sirvimist. Veelgi enam, hämmastav aku jahutusarhitektuur lööb teid tõesti vaimustusse! Tänu Apple uute kiipide tõhususele ei pea ventilaatorid paljude igapäevaste ülesannete puhul jahutama, nii et arvuti on uskumatult vaikne!

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA internetu

Muljetavaldav XDR ekraan

Liquid Retina XDR ekraanil on ülimalt lai dünaamiline ulatus ja kontrastsuse suhe 1 000 000 : 1.  See on parim sülearvuti ekraan üldse! HDR-sisu elustab videod, mängud ja fotod. Uskumatult teravad detailid ja elutruud värvid on tõeline rõõm teie silmadele! Lisaks sellele on iga kuvar tehases kalibreeritud ja varustatud professionaalsete režiimidega HDR-värvide klassifitseerimiseks, fotograafia, disaini ja trükkimise jaoks. Veelgi enam, tänu ProMotion tehnoloogiale, mis kohandub automaatselt liikuva sisuga, saate luua kõige professionaalsemaid videoid!

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA

Ruumiline heli

Dolby Atmos kasutab ruumilise heli loomiseks kuue kõlariga süsteemi ja integreeritud täiustatud algoritme. Seega on Apple MacBook Pro 16" M1 Pro koos Liquid Retina XDR-ekraaniga ja kaasahaarava kolmemõõtmelise heliga tõeline kaasaskantav kino!

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA

Uskumatu heli- ja videokvaliteet

Näete FaceTime'i kõnes või videokonverentsil uskumatult hea välja. Uue MacBook Pro kaamera eraldusvõime on kahekordne - 1080p - ja selle objektiiv on laiema avaga, mis laseb sisse rohkem valgust. Seega annab see parema pildi, isegi vähese valguse korral. Kolm sisseehitatud mikrofoni hoolitsevad selle eest, et teie sõnu kuuldaks, olenemata sellest, kas te helistate, dikteerite teksti või küsite Sirilt ilmastiku kohta.

Apple-MacBook-Pro-14-M1-Pro-161TB-Space-Gray-RUS-MKGQ3RUA

Spetsifikatsioon:

  • Tootemudel: MK183ZE/A;

  • Tüüp: sülearvuti;

  • Mõõdud: 312mm x 221mm x 15mm;

  • Protsessori tootja: Apple;

  • RAM: 16 GB (RAM);

  • Lisainfo: Alumiiniumist korpus;

  • Sisemälu (SSD): 512 GB;

  • Mälukaardilugeja: Jah;

  • Bluetooth: jah;

  • Ühendused: 1x HDMI, 1x 3,5 mm kõrvaklappide pesa, 1x MagSafe 3 port, 3x Thunderbolt 4 (USB-C);

  • Videokaart: Apple M1;

  • Operatsioonisüsteemi versioon: MacOS;

  • Optiline seade: puudub;

  • Värv: hall;

  • Touch ID sensor;

  • Traadita võrgu standardid: 802.11 a/b/g/n/ac/ax;

  • Videokaardi tüüp: APPLE;

  • Klaviatuuri valgustus: Jah;

  • Sisemälu tüüp: SSD;

  • Videokaardi mälu: kasutab RAM-i;

  • Kaal: 1,6 kg;

  • Bluetoothi ​​versioon: v5.0.

Saate osta "Sülearvuti Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Grey INT MK183ZE/A internetist meie poest. Ära jäta kasutamata võimalust osta endale meelepärane toode hea hinnaga.

Apple

Apple'i lugu on tema identiteet. See on brändi jõu lahutamatu osa. Kahe Steve'i (Wozniak ja Jobs) kokku viidud ettevõttest on saanud maailmakuulus lugu.
2001 Apple toodi turule seninägematu muusikamängija iPod. Toote väljatöötamise ajal ütles Jobs oma meeskonnale valjult: "Ma tahan, et ekraanil olevad ikoonid näeksid nii head välja, et kliendid tahaksid neid lakkuda," milles tema meeskond pettumust ei valmistanud. 2007 tutvustas Apple oma kõigi aegade edukaimat toodet - iPhone'i. Ajakiri TIME nimetas iPhone't "Aasta leiutiseks".
Aesopi uuringus, milles osales 1530 inimest, tunnistati Apple parimaks Ühendkuningriigi kaubamärgi arendajaks, edestades teisi Suurbritannia kaubamärke, samuti USA suuremaid kaubamärke, sealhulgas McDonald's ja Coca-Cola.
Apple asus juhtima kümnest uurimiskategooriast seitsmes, sealhulgas "kaubamärgid, mida peetakse ainulaadse iseloomu või isiksusega" ja "kaubamärgid, millel on selge eesmärgi- või visioonitaju".
Apple kasutab lugusid meisterlikult loovuse kire edastamiseks ja ühenduste loomiseks mitte ainult inimeste ja elektroonikaseadmete vahel, vaid ka inimeste endi vahel. Nende pingutused on selgelt tasunud.
 

Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A Apple

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A Funktsionaalne ja vaikne DVD-seade on sülearvuti korpuses, annab võimaluse kasutada CD-d, DVD-d. Kui kasutate sageli CD-d või DVD-d, valige optilise seadmega arvuti.

Apple MacBook Pro 16

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A

Kauba ID: 2353528
Kategooria: Sülearvutid
Tootja kood: MK183ZE/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,35 x 0,15 m, 4 kg
Sülearvuti eesmärk: Äri
Vaade: Apple, Äri sülearvutid
Kaubamärk: Apple
Kõvaketas HDD: Täpsustamata
Disk SSD M.2 PCIe: Täpsustamata
Operatiivmälu: 16 GB
Operatsioonisüsteem: Mac OS
Puuteekraan: Ei
Matt ekraan: Ei
Maksimaalne resolutsioon: 1600 x 900
Ekraani diagonaal: 16" (~41 cm)
Protsessor: Intel Celeron N4020
Tuumade arv (füüsilised/loogilised): 2
Videokaart: Apple M1 Pro
Bluetooth: Jah
WLAN: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
HDMI: Jah
USB 2.0: 1
USB 3.0: Ei
USB-C: Ei
ExpressCard pesa: Ei
Muud ühendused: 1 x 3.5 mm jack, Magsafe 3
Optiline draiv: Jah
Klaviatuuri valgustus: Jah
Veebikaamera: Jah
Toote seisukord: Uus
Aku maht: 100 Wh
Laius: 35.57 cm
Kõrgus: 1.68 cm
Pikkus: 24.81 cm
Kaal: 2.1 kg
Värv: Must
Tootja värv: Space Grey
Protsessori tüüp: Apple M1 Pro
Kõvaketas SSD: 512 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Apple tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Apple MacBook Pro 16" M1 Pro 16/512GB Space Gray INT MK183ZE/A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki