Sülearvuti Apple MacBook Pro 13" M2 8C CPU, 10C 8GB/512GB Silver SWE MNEQ3KS/A

Täpsustused:
Protsessori tüüp: Apple M2
Kõvaketas SSD: 512 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG), Skandinaavia (NO)
Kauba ID: 5927747

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Apple MacBook Pro 13" M2 8C CPU, 10C 8GB/512GB Silver SWE MNEQ3KS/A

Kõikjal Pro.
Apple'i uus M2 kiip annab 13-tollisele MacBook Prole veelgi rohkem kiirust ja võimsust. Järeleproovitud kompaktne disain tagab kuni 20-tunnise kestvusega aku. Silmapaistev Retina ekraan, FaceTime HD kaamera ja stuudiokvaliteediga mikrofonid - see kõik on Apple kõige kaasaskantavam MacBook Pro sülearvuti. 

Väike kiip. Hiiglaslik hüpe.
Kohal. Meie esimene spetsiaalselt Maci jaoks loodud kiip. Süsteemikiip Apple M2, kuhu on mahutatud uskumatud 20 miljardit transistorit, toob ühele pisikesele kiibile kokku protsessori, graafikakaardi, Neural Engine'i, I/O ja palju muud. Uskumatu jõudlus, erilised tehnoloogiad ning oma klassi parim energiasäästlikkus. M2 pole lihtsalt üks järjekordne Maci uuendus, see on täiesti uus tase.

macOS ja M2 on koos ülivõimsad.
macOS, mis on välja töötatud M2 kiibi potentsiaali rakendamiseks, annab Macile suurema jõudluse ja palju teisi eeliseid. Võimsad värskendused rakendustele. Kaunis uus kujundus. Tipptasemel privaatsusfunktsioonid ja oma klassi parim turvalisus.

Retina-ekraan. Sa vaata pilti.
Kirkal Retina-ekraanil on iga kujutis hämmastavalt detailne ja tõetruu. Tekst on terav ja selge. Ere LED-taustvalgustus teeb musta sügavamaks ja valge kirkamaks. P3 laia värvigamma erksad rohelised ja punased toonid teevad sRGB omadele silmad ette. Lisaks on iga MacBook Pro varustatud True Tone tehno­loogiaga, mis kohandab valge tasakaalu automaatselt ümbruskonna värvitemperatuuriga, et saaksid loomuliku vaatamiselamuse.

Kaamera ja mikrofonid. Ole nähtud. Ole kuuldud.
Tänu M2 kiibile saab FaceTime'i HD-kaamera nüüd kasutada parimat, mida meie uusimal pildisignaaliprotsessoril pakkuda on, näiteks parandada videokonverentside pildikvaliteeti ning anda varjudele ja heledatele aladele suurema detailsuse. Ja kui pead koosolekut, juhatad netisaadet või suhtled pere ja sõpradega, teevad uued stuudiokvaliteediga mikrofonid sind kõigile hästi ja selgelt kuuldavaks.

Magic Keyboard. Tippimise tipp.
Magic Keyboard aitab kõike teha kiiremini ja tõhusamalt. Täiustatud käärmehhanism tagab tundliku, mugava ja vaikse tippimise. Touch Bar toob kõige sagedamini kasutatavad käsud just sinna, kus vaja, et võiksid kokku hoida nii aega kui ka klahvivajutusi. Ning Touch ID tagab turvaliseks sisselogimiseks ja ostude tegemiseks kiire ja lihtsa autentimise.

WiFi 6
Uue põlvkonna WiFi pole lihtsalt kiirem, vaid see säilitab MacBook Pro kiiruse ka siis, kui võrguga ühendatakse järjest rohkem seadmeid.

Thunderbolt / USB 4
Ülisuur läbilaskevõime annab erakordse mitmekülgsuse. Tänu Thunderboltile toimivad andmeedastus, laadimine ja videoväljund ühe liidese kaudu – ja MacBook Prol on neid lausa kaks.

Apple

Apple'i lugu on tema identiteet. See on brändi jõu lahutamatu osa. Kahe Steve'i (Wozniak ja Jobs) kokku viidud ettevõttest on saanud maailmakuulus lugu.
2001 Apple toodi turule seninägematu muusikamängija iPod. Toote väljatöötamise ajal ütles Jobs oma meeskonnale valjult: "Ma tahan, et ekraanil olevad ikoonid näeksid nii head välja, et kliendid tahaksid neid lakkuda," milles tema meeskond pettumust ei valmistanud. 2007 tutvustas Apple oma kõigi aegade edukaimat toodet - iPhone'i. Ajakiri TIME nimetas iPhone't "Aasta leiutiseks".
Aesopi uuringus, milles osales 1530 inimest, tunnistati Apple parimaks Ühendkuningriigi kaubamärgi arendajaks, edestades teisi Suurbritannia kaubamärke, samuti USA suuremaid kaubamärke, sealhulgas McDonald's ja Coca-Cola.
Apple asus juhtima kümnest uurimiskategooriast seitsmes, sealhulgas "kaubamärgid, mida peetakse ainulaadse iseloomu või isiksusega" ja "kaubamärgid, millel on selge eesmärgi- või visioonitaju".
Apple kasutab lugusid meisterlikult loovuse kire edastamiseks ja ühenduste loomiseks mitte ainult inimeste ja elektroonikaseadmete vahel, vaid ka inimeste endi vahel. Nende pingutused on selgelt tasunud.
 

Apple MacBook Pro 13" M2 8C CPU, 10C 8GB/512GB Silver SWE MNEQ3KS/A Apple

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Apple MacBook Pro 13" M2 8C CPU, 10C 8GB/512GB Silver SWE MNEQ3KS/A

Kauba ID: 5927747
Kategooria: Sülearvutid
Tootja kood: MNEQ3KS/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,35 x 0,15 m, 4 kg
Sülearvuti eesmärk: Teaduste, töö ja kodu jaoks
Vaade: Apple, teaduste, töö ja kodu jaoks sülearvutid
Tootja kood: MNEQ3KS/A
Kaubamärk: Apple
Kõvaketas HDD: Täpsustamata
Disk SSD M.2 PCIe: Täpsustamata
Operatiivmälu: 8 GB
Operatsioonisüsteem: Mac OS
Puuteekraan: Ei
Ekraani tüüp: IPS
Matt ekraan: Ei
Maksimaalne resolutsioon: 2560 x 1600
Ekraani diagonaal: 13.3" (~34 cm)
Protsessor: Apple M2
Videokaart: Apple M2
Bluetooth: Jah
WLAN: WiFi 6
HDMI: Ei
USB 2.0: Täpsustamata
USB 3.0: Jah
USB-C: Jah
ExpressCard pesa: Ei
Muud ühendused: 1 x 3.5 mm jack, 2 x USB Type-C, Thunderbolt 4
Optiline draiv: Ei
Klaviatuuri valgustus: Jah
Veebikaamera: Jah
Toote seisukord: Uus
Laius: 30.41 cm
Kõrgus: 1.56 cm
Pikkus: 21.24 cm
Kaal: 1.4 kg
Värv: Hõbedane
Tootja värv: Silver
Protsessori tüüp: Apple M2
Kõvaketas SSD: 512 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG), Skandinaavia (NO)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Apple tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Apple MacBook Pro 13" M2 8C CPU, 10C 8GB/512GB Silver SWE MNEQ3KS/A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki