Sülearvuti Prestigio SmartBook 141 C6,14.1" , 128GB, Windows 10 PRO

Täpsustused:
Protsessori tüüp: AMD A serija
Kõvaketas SSD: 128 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kauba ID: 2800083

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Prestigio SmartBook 141 C6,14.1" , 128GB, Windows 10 PRO

<strong>Ideaalne s&uuml;learvuti &otilde;pilastele</strong><br />Prestigio Smartbook 141 C6 on suurep&auml;rane valik &otilde;pilastele ja kontorit&ouml;&ouml;tajatele. Selle AMD A4-9120e protsessor saab vaevata hakkama mitmesuguste igap&auml;evaste &uuml;lesannetega, alates veebis surfamisest kuni dokumentide, arvutustabelite ja esitlustega t&ouml;&ouml;tamiseni. S&uuml;steem t&ouml;&ouml;tab t&otilde;rgeteta t&auml;nu 4 GB RAM-ile ja 128 GB sisem&auml;lule.<br /><br /><strong>Kerge ja kompaktne</strong><br />S&uuml;learvuti kaal on k&otilde;igest 1,3 kg, mist&otilde;ttu on seda v&auml;ga lihtne kaasas kanda. Olles ainult 2 cm paksune, sobib see ideaalselt &otilde;pilase seljakotti v&otilde;i v&auml;ikesesse kotti, mille saate t&ouml;&ouml;le kaasa v&otilde;tta.<br /><br /><strong>Aku kestvus kuni 6 tundi</strong><br />S&uuml;learvuti sisseehitatud aku mahutavus on 4800 mAh, v&otilde;imaldades videoid esitada kuni 6 tundi. Smartbook 141 C6 on suurep&auml;rane kaaslane nii t&ouml;&ouml;le kui ka puhkusele, kus saate nautida 14,1-tollist HD-ekraani.<br /><br /><strong>K&otilde;ik vajalikud &uuml;hendused</strong><br />Arvutilt leiate USB 3.0 ja USB 2.0 pordid ning USB-C-pesa, mis sobib suurep&auml;raselt monitori, v&auml;lise k&otilde;vaketta v&otilde;i nutitelefoni &uuml;hendamiseks. 2,5-tolline k&otilde;vaketta pesa t&auml;hendab, et saate s&uuml;learvuti uuendada ilma suurema vaevata.<br /><br /><strong>Windows 10</strong><br />Arvutiga tuleb kaasa Windows 10 Pro operatsioonis&uuml;steem, mis t&ouml;&ouml;tab h&auml;sti koos Prestigio uue Smartbook s&uuml;learvutiga.

Prestigio on rahvusvaheline kaubamärk, mis on juba 20 aastat pakkunud laia valikut kodu-, teadus- ja ärielektroonikat. Ettevõte müüb tooteid 30 riigis üle maailma ja on teinud üle 25 miljoni müüki. Bränditoodete hulgas on nutiseadmed ja tarvikud, uuenduslikud lahendused ettevõtlusele ja haridusele. Prestigio on tutvustanud maailma esimest interaktiivset klaviatuuri, mille klahvidel on puuteplaat, samuti nutikõlarid, kaasaskantavad kõlarid, juhtmevabad laadijad, grafeenipõhised toitepangad ja see on alles algus. Ettevõtte motoks uute toodete tutvustamisel on "Kõrgtehnoloogiline kunst", kuna pööratakse erilist tähelepanu innovatsioonile, kõrgetele ja kvaliteetsetele materjalidele ning kaasaegsetele tehnoloogiatele. Prestigio kaubamärk kuulub ASBISC Enterprises Plc.-le, mis on üks juhtivaid IT-toodete edasimüüjaid EMEA turgudel. Neil on Euroopas tootmis-, projekteerimis- ja tehnilised rajatised. Töötage, lõbutsege ja õppige kõikjal endale mugavas kohas sülearvutiga. Me ei kujuta oma elu enam ette ilma mugava ja kvaliteetse arvutita. Kaasaegne tehnoloogia on veelgi täiustanud arvutite võimsust ja kasutusmugavust. Milline peaks olema õpilase või üliõpilase sülearvuti? Selline seade peab kõiki igapäevaseid ülesandeid hästi täitma ja olema hea akuga. Prestigio Smartbook 141C on tõsine pretendent parima teadusarvuti tiitlile. See on valmistatud tugevast, puudutamisel meeldivast plastikust. See materjal on elastne, nii et arvutit seljakotis kandev inimene ei pea kartma korpuse pragunemise või kriimustamise pärast.

Prestigio SmartBook 141 C6,14.1" , 128GB, Windows 10 PRO

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Windows 10 Pro

Mõned inimesed viitavad Windows 10 Prole kui olulisele edasiminekule võrreldes Windows 8 eelmise versiooniga. Windows 10 Pro pakub uut otsingumootorit, kasutajasõbralikumat ja esteetilisemat disaini, täiustatud autentimisalgoritmi, Microsoft Edge'i värskendatud välimust ja palju muud.
Samuti kiidetakse Windows 10 Pro erakordse kiiruse eest võrreldes Windows 7 või Windows 8 eelmiste versioonidega. Seda versiooni on lihtne kasutada mitte ainult süle- ja lauaarvutites, vaid ka tahvelarvutites ja nutitelefonides. Üks operatsioonisüsteem muudab kasutaja igapäevase töö lihtsamaks, olenemata sellest, millist seadet ta kasutab.
Windows 10 Pro sisaldab ka seadme krüptimist, mis aitab teie andmeid krüpteerides kaitsta. Kui see funktsioon on lubatud, pääsevad teie seadmetele ja nendesse salvestatud andmetele juurde ainult teie valitud inimesed. Spetsiaalne tulemüür aitab kaitsta sülearvuteid ja muid seadmeid viiruste ja muu pahavara eest.
See muudab teie Windows 10 Pro seadme mitte ainult lihtsaks ja mugavaks kasutada, vaid ka täiesti turvaliseks.

Prestigio SmartBook 141 C6,14.1" , 128GB, Windows 10 PRO Sülearvuti võib rõõmustada ka tippkvaliteetse kujutisega. HD resolutsioon pakub võimalust nautida tippkvaliteedilisi filme, mängida mänge ja sirvida tippkvaliteetseid fotosid. Optimaalne lahendus ärikvaliteedi ja universaalsetele sülearvutitele.

Prestigio SmartBook 141 C6,14.1

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Prestigio SmartBook 141 C6,14.1" , 128GB, Windows 10 PRO

Kauba ID: 2800083
Kategooria: Sülearvutid
Tootja kood: PSB141C06CHP_MG
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,41 x 0,32 x 0,21 m, 2 kg
Sülearvuti eesmärk: Teaduste, töö ja kodu jaoks
Vaade: Prestigio, teaduste, töö ja kodu jaoks sülearvutid
Kaubamärk: Prestigio
Kõvaketas HDD: Täpsustamata
Disk SSD M.2 PCIe: Täpsustamata
Operatiivmälu: 4 GB
Operatsioonisüsteem: Windows 10 Pro
Puuteekraan: Ei
Ekraani tüüp: LCD
Matt ekraan: Ei
Maksimaalne resolutsioon: 1366 x 768
Ekraani diagonaal: 14.1" (~36 cm)
Protsessor: AMD A4-9120e
Videokaart: AMD Radeon R3
HDMI: Jah
USB 2.0: 1
USB 3.0: 1
USB-C: 1
Optiline draiv: Pole täpsustatud
Klaviatuuri valgustus: Ei
Veebikaamera: Jah
Toote seisukord: Uus
Aku maht: 4800
Kõrgus: 333 cm
Kaal: 1.4 kg
Värv: Hall
Protsessori tüüp: AMD A serija
Kõvaketas SSD: 128 GB
Klaviatuur: Inglise keel (ENG)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Prestigio tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Prestigio SmartBook 141 C6,14.1" , 128GB, Windows 10 PRO
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Aurimas V.
03.07.2023

Majandusklassid arvuti-, interneti- ja kontoriprogrammidele.

Gunārs M.
17.03.2023

Tavaline vähese energiatarbega arvuti

Vilve P.
09.11.2022

lapselaps on rahul,mul on makstud see toode,aga tuli ikka sel kuul arve,miks

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Edda K. 11.05.2022
Kas see arvuti ei olegi eesti keelne.Kui ei ole ,kas saab eesti keele panna.
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 13.05.2022

Tere

Lugupeetud Klient

Saate arvutil seadmete alt muuta keelt, eesti keel on olemas.

Lugupidamisega

Klienditeenindus