Pliiats sobib Apple iPod Pro

Täpsustused:
Lisatarviku tüüp: Tahvelarvutite, e-lugerite pliiats
Ühilduvus: Apple iPad Air 4 (10.9")
Kauba ID: 105642

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pliiats sobib Apple iPod Pro

Täiesti tuttav. Üleni uuenduslik.
iPad Pro kasutamisel võib esineda hetki, mil soovid veelgi suuremat täpsust. Seega asusime tööle ja kujundasime uue Apple Pencil pliiatsi, et Multi-Touchi mitmekesiseid võimalusi veelgi avardada. Ja kuigi pliiatsi loomisel kasutatud tehnoloogia on ainulaadne, tundub Apple Pencil juba esmakordsel kättevõtmisel tuttav. See võimaldab sul luua lõputul hulgal efekte, pikslise täpsusega, andes sulle suurema loomevabaduse kui eales varem.

Võta Apple Pencil pliiats. Kustuta takistused.
Sa ei pruugi olla kunagi varem Apple Pencil pliiatsit näinud, kuid ometigi oskad sa seda juba kasutada. Juba esimesest hetkest teeb see täpselt seda, mida sa ootad. Ja veelgi rohkem. Olgu selleks pargis joonistamine, akvarellportree maalimine või eskiisi visandamine – Apple Pencil pliiats annab sinu käsutusse mitu tööriista ühes seadmes. Seda käes hoides ei hoia sind miski tagasi.

Ülikiire reaktsioon. Peaaegu viivitusteta.
Apple Pencil pliiatsi välkkiire reageerimine eristab seda teistest loomevahenditest. Selle põhjuseks on asjaolu, et pliiatsi latentsusaeg – väike viivitus alates sellest, kui alustad joonistamist, kuni ajani, mil see ekraanil kuvatakse – on lühendatud peaaegu märkamatuks. iPad Pro teab, kas kasutad sõrme või Apple Pencil pliiatsit. Kui iPad Pro tajub Apple Pencil pliiatsit, võtab alamsüsteem selle signaali vastu kiirusega 240 korda sekundis, andes seadmele kaks korda rohkem andmepunkte kui tavaliselt sõrme puhul. Need andmed koos Apple’i loodud tarkvaraga tagavad, et sinu mõtteis oleva ja ekraanil nähtava kujundi vahele jääb vaid mõni millisekund.

Tõmba erineva jämedusega jooni. Vajutades erineva survega.
Pliiatsi saledas korpuses asuvad keerukad ja täpsed surveandurid, mis suudavad mõõta eri tugevusega jõudu. Hoolikalt valitud asukohas paiknev andur määrab täpselt kindlaks, kui tugevasti Apple Pencil pliiatsi otsa vajutatakse. Vajuta tugevamini, et tõmmata jämedamaid jooni. Või kasuta vaid õrna puudutust, et kujutada peeni juuksekarvakesi. Loominguliste efektide arv on peaaegu piiramatu. Ja seda on ka sinu kasutusvõimalused.

Varjude lisamiseks kalluta kätt.
Kaks Apple Pencil pliiatsi otsas olevat kaldeandurit arvutavad sinu käe täpse suuna ja kaldenurga. Sellal, kui sa loomulikul viisil kirjutad või joonistad, tuvastab Multi-Touch ekraan iga anduri suhtelise asukoha. Nii saad varjutuse lisamiseks lihtsalt kallutada Apple Pencil pliiatsit sama moodi, nagu teeksid söe või tavalise pliiatsi kasutamisel.

Aku kestab kuni 12 tundi. Loominguline laeng tuleb sinult.
Kui eemaldad Apple Pencil pliiatsilt magnetkorgi, näed selle all Lightning-liidest, mis võimaldab sul pliiatsi laadimiseks iPad Proga ühendada. Liides on natuke väljavenitatud kujuga, et pliiatsit saaks laadida ka siis, kui iPad Pro on silikoonümbrises. Täis laetud akuga saad koguni 12 tundi järjest kritseldada, sketše joonistada, märkmeid teha ja tekste toimetada. Ja kui aku Apple Pencil pliiatsit kasutades tühjaks saab, annab iPad Pro vaid 15-sekundilise laadimise järel sulle 30 minutit kasutamisaega juurde.

Lisa oma lemmikrakendustesse hoogu.
Võta iOS 9 pakutavast maksimum, kasutades Apple Pencil pliiatsit koos sisseehitatud rakendustega. Apple Pencil pliiats töötab ka koos App Store’is saadaolevate iPadi rakendustega. Nii avanevad sulle täiesti uued tasandid loovuses ja produktiivsuses.

Üldine tooteinfo: Pliiats sobib Apple iPod Pro

Kauba ID: 105642
Kategooria: Tahvelarvuti lisatarvikud
Tootja kood: MK0C2ZM/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,55 x 0,08 m, 1,1 kg
Kaubamärk: Apple
Värv: Valge
Ühildub: Apple iPad Pro
Lisatarviku tüüp: Tahvelarvutite, e-lugerite pliiats
Vaade: Apple, tahvelarvutite, e-lugerite pliiats tahvelarvuti lisatarvikud
Ühilduvus: Apple iPad Air 4 (10.9")
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Apple tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (3)

Pliiats sobib Apple iPod Pro
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Emil B.
28.05.2021

Kiire kohaletoomine

Dalia Z.
20.04.2020

Kõik on ok .....

Tomas S.
27.03.2020

Täiuslik. Tarnitud isegi varem.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki