Tahvelarvuti Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A

Täpsustused:
Diagonaal: 10.9" (~27.7 cm)
Sisemine mälu: 256 GB (osa OS-i jaoks)
Resolutsioon: 2360 x 1640
Kauba ID: 3964323

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A

Tahvelarvuti Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A - on võimas seade, mida on lihtne ja meeldiv kasutada. Sukelduge lugemise, vaatamise ja suhtlemise naudingutesse mitmekülgse ja funktsionaalsega iPad Air Võimsa 6. põlvkonna Wi-Fi ühenduse, kauakestva aku (kuni 9 tundi), "Apple Pencil" 2. põlvkonna, nutika klaviatuuri, kvaliteetse kaamera ja Liquid Retina ekraaniga seadme uuendatud disain võimaldavad teha kõik on palju kiirem ja lihtsam.

Planšetinis kompiuteris Apple iPad Air 10'9" Wi-Fi + Cellular 64GB - Purple 5th Gen MME93HC/A

Palju kasulikke funktsioone

  • iPad Air integreerib võimsa M1 kiibi, mis tagab, et saate sujuvalt kasutada mitut programmi korraga, mängida muljetavaldava graafikaga mänge või lihtsalt surfata Internetis.

  • Touch ID on integreeritud ülemisse nuppu, nii et saate oma iPadi lihtsalt ühe sõrmejäljega avada ja Apple Payga turvaliselt makseid teha.

Praktiline disain

  • Apple iPad Air 10,9" korpus on valmistatud tugevast metallist ning ekraan on kaetud kriimustuskindla klaasiga.

  • 10,9-tollisel Liquid Retina ekraanil on kaasaegsed tehnoloogiad nagu True Tone, mis reguleerib ekraani vastavalt ruumi värvitemperatuurile, nii et pildid jäävad teravad igas valguses. Liquid Retina ekraanivärvid on äärmiselt erksad ja realistlikud ning pind on kaetud peegeldusvastase kattega, nii et see tahvelarvuti annab igasuguse sisu edasi väga detailselt ning sobib ideaalselt filmide vaatamiseks või erinevate äppidega töötamiseks.

  • 12 MP lainurkkaamera sobib suurepäraselt fotode ja videote tegemiseks. 4K resolutsioon võimaldab teha fotosid või videoid sama kvaliteediga kui mis tahes iPhone'i nutitelefoniga "Center Stage" funktsiooni abil reguleeritakse pilt automaatselt nii, et olete alati kaadri keskel. Kui teised inimesed kõnega liituvad või kaadrist lahkute, suumib pilt automaatselt sisse või välja.

Planšetinis kompiuteris Apple iPad Air 10'9" Wi-Fi + Cellular 64GB - Purple 5th Gen MME93HC/A internetu

Saate osta Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A tahvelarvuti online meie poest. Ära jäta kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Apple

Apple'i lugu on tema identiteet. See on brändi jõu lahutamatu osa. Kahe Steve'i (Wozniak ja Jobs) kokku viidud ettevõttest on saanud maailmakuulus lugu.
2001 Apple toodi turule seninägematu muusikamängija iPod. Toote väljatöötamise ajal ütles Jobs oma meeskonnale valjult: "Ma tahan, et ekraanil olevad ikoonid näeksid nii head välja, et kliendid tahaksid neid lakkuda," milles tema meeskond pettumust ei valmistanud. 2007 tutvustas Apple oma kõigi aegade edukaimat toodet - iPhone'i. Ajakiri TIME nimetas iPhone't "Aasta leiutiseks".
Aesopi uuringus, milles osales 1530 inimest, tunnistati Apple parimaks Ühendkuningriigi kaubamärgi arendajaks, edestades teisi Suurbritannia kaubamärke, samuti USA suuremaid kaubamärke, sealhulgas McDonald's ja Coca-Cola.
Apple asus juhtima kümnest uurimiskategooriast seitsmes, sealhulgas "kaubamärgid, mida peetakse ainulaadse iseloomu või isiksusega" ja "kaubamärgid, millel on selge eesmärgi- või visioonitaju".
Apple kasutab lugusid meisterlikult loovuse kire edastamiseks ja ühenduste loomiseks mitte ainult inimeste ja elektroonikaseadmete vahel, vaid ka inimeste endi vahel. Nende pingutused on selgelt tasunud.
 

Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A Apple

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A

Kauba ID: 3964323
Kategooria: Tahvelarvutid
Tootja kood: MMED3HC/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,22 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Apple
Ekraani tüüp: Liquid Retina
Operatsioonisüsteemi versioon: iPadOS 15
5G: Jah
4G: Jah
3G: Jah
Kõlarid: Stereo
Operatsioonisüsteem: iPadOS
Aku tüüp: Lithium Polymer (LiPo)
Ooteaeg kuni: 9 h
Pildistamise võimalus: Jah
Tagumine kaamera: 12 MP
Eesmine kaamera: 12 MP
GPS: Jah
Protsessori tüüp: Apple M1 Chip
Bluetooth: Jah
Operatiivmälu (RAM): 8000 MB
Mälukaardi tüüp: Ei
Lastele mõeldud: Ei
Kaal: 0.462 kg
Värv: Lilla
SIM: Nano-SIM
Helistamise funktsioon: Jah
USB ühendus: USB Type-C
Kõrgus: 24.76 cm
Sügavus: 0.61 cm
Laius: 17.85 cm
Diagonaal: 10.9" (~27.7 cm)
Vaade: Apple, 10.9" (~27.7 cm) tahvelarvutid
Sisemine mälu: 256 GB (osa OS-i jaoks)
Resolutsioon: 2360 x 1640
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Apple tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Apple iPad Air 10.9" Wi-Fi + Cellular 256GB - Purple 5th Gen MMED3HC/A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki