Tahvelarvuti Apple iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6th Gen MK893HC/A

Täpsustused:
Diagonaal: 8.3" (~21 cm)
Sisemine mälu: 64 GB (OS-i osa)
Resolutsioon: 2266 x 1488
Kauba ID: 4745707
90600

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
3424 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 4. aprillist

000

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 4. aprillist

259

Postkontor

5. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

5. aprillist

219

DPD pakiautomaat

5. aprillist

249

Kuller

5. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 4. aprillist

259

Postkontor

5. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

5. aprillist

219

DPD pakiautomaat

5. aprillist

249

Kuller

5. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Apple iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6th Gen MK893HC/A

Igast nurgast imetlusväärne.
Iga detail uue iPad mini juures on erakordselt ilus. Täiesti uuel korpusel on servast servani ekraan, peenikesed ääred ja elegantselt ümarad nurgad.

8,3-tollisel Liquid Retina ekraanil on True Tone, P3 lai värvigamma ja üliväike peegelduvus. Tekst on terav ja värvid erksad igas valguses.

Apple Pencil (müügil eraldi) kinnitub iPad mini küljele magnetiga. Nii on see alati kaasas ja valmis kiirest visandamisest tõsiste ajurünnakuteni.

iPad mini on saadaval neljas imekaunis värvitoonis. Uued horisontaalasendis stereo­kõlarid on ideaalsed saadete vaatamiseks spaas või lemmikplaylisti kuulamiseks pargis.

Touch ID on integreeritud ülanuppu ning võimaldab kiiret, mugavat ja turvalist autentimist. iPadi avamiseks ja turvalisteks makseteks piisab sinu sõrmejäljest.

Väike on
uus võimas.
Tänu uuele A15 Bionic kiibile on iPad mini võimas, aga kompaktne. Ükskõik, kas otsid seda tähtsat e-kirja lõputust postkastist või töötled pilte Photoshopiga, võimsust jagub kõigeks. Saad kasutada täiustatud rakendusi, filmida ja pildistada erakordset materjali ja luua tõelisi kunstiteoseid, kus sa ka ei viibiks.

Kuni 40 protsenti kiirem protsessor ja Apple Neural Engine'i kuni 2 korda kiirem masinõpe. Lihtsalt lähevad tööpäevad, stuudioseansid ja ka kõik muu.

Kuni 80 protsenti kiirema graafikaga iPad mini võimaldab sul minna sügavuti kõigesse, mida teed. Akvarellide maalimiseks saad kasutada elutruusid pintsleid, liitreaalsus on ebareaalselt tõeline ning ka intensiivse graafikaga mängud töötavad suurepäraselt.

iPad mini aku kestab kogu päeva ja on valmis iga ülesande ning projekti jaoks. Saad pausi pidamata töötada, luua ja mängida.

Kaugtöö.
Kõikjal.
Tänu ülikiirele ühendusele saad iPad miniga suuri faile alla laadida ja sõpradega suhelda kõikjal läbi õhu.

Kiire juhtmeta ühendus on asendamatu nii tööl kui ka vabal ajal. WiFi 6 garanteerib sulle iPad miniga kiireima saadaoleva WiFi-ühenduse.

Mitmekülgne USB-C liides võimaldab nii laadimist kui ka seadmete ühendamist. Erinevaid tarvikuid leidub muusika salvestamisest ettevõtte juhtimiseni.

Ülilainurk kaamera.
Ülilahedad võimalused.

Center Stage muudab videokõned veelgi kaasavamaks. Kui liigud, järgib kaamera sind automaatselt ja hoiab sind kaadri keskel. Kui kõnega ühineb või sellest lahkub keegi teine, siis vaateväli laieneb või kitseneb iseenesest.

iPad mini tagaküljel oleval lainurkkaameral on selgete ja erksate fotode jäädvustamiseks Focus Pixelsiga 12 MP sensor ja suur ava. A15 Bionic kiibi uus pilditöötlusprotsessor lisab fotodele ka Smart HDR 3 funktsiooni. See tähendab veelgi kvaliteetsemaid pilte.

iPadOS.
Imeline on imelihtne.

iPad OS annab iPad minile uskumatu võimsuse. Saad teha nii palju nii mugavalt. Tänu Multi-Touch-žestidele ja võimalusele töötada mitme rakendusega korraga tunduvad kõik ülesanded lihtsad.

Tänu iPadOS 15 uutele funktsioonidele on iPad mini veelgi mitmekülgsem. Saad Quick Note'iga oma ideed kirja panna, tõlkida vestlusi Translate rakendusega või sõprade ja pereliikmetega suheldes kasutada SharePlay sisujagamist.

Palju rakendusi.
Mini maagia.
iPad mini võimsus ja kompaktsus muudavad selle unikaalselt sobivaks väga erinevateks ülesanneteks. Näiteks saab sellega teha nii lennukite turvakontrolle kui ka treeninguid optimeerida. Tuhandete just iPadile loodud rakenduste seast leiab sobiva igaks tööks.

Apple

Apple'i lugu on tema identiteet. See on brändi jõu lahutamatu osa. Kahe Steve'i (Wozniak ja Jobs) kokku viidud ettevõttest on saanud maailmakuulus lugu.
2001 Apple toodi turule seninägematu muusikamängija iPod. Toote väljatöötamise ajal ütles Jobs oma meeskonnale valjult: "Ma tahan, et ekraanil olevad ikoonid näeksid nii head välja, et kliendid tahaksid neid lakkuda," milles tema meeskond pettumust ei valmistanud. 2007 tutvustas Apple oma kõigi aegade edukaimat toodet - iPhone'i. Ajakiri TIME nimetas iPhone't "Aasta leiutiseks".
Aesopi uuringus, milles osales 1530 inimest, tunnistati Apple parimaks Ühendkuningriigi kaubamärgi arendajaks, edestades teisi Suurbritannia kaubamärke, samuti USA suuremaid kaubamärke, sealhulgas McDonald's ja Coca-Cola.
Apple asus juhtima kümnest uurimiskategooriast seitsmes, sealhulgas "kaubamärgid, mida peetakse ainulaadse iseloomu või isiksusega" ja "kaubamärgid, millel on selge eesmärgi- või visioonitaju".
Apple kasutab lugusid meisterlikult loovuse kire edastamiseks ja ühenduste loomiseks mitte ainult inimeste ja elektroonikaseadmete vahel, vaid ka inimeste endi vahel. Nende pingutused on selgelt tasunud.
 

Apple iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6th Gen MK893HC/A Apple

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Apple iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6th Gen MK893HC/A

Kauba ID: 4745707
Kategooria: Tahvelarvutid
Tootja kood: MK893HC/A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,3 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Apple
Ekraani tüüp: IPS
5G: Jah
4G: Jah
3G: Jah
Kõlarid: Stereo
Operatsioonisüsteem: iPadOS 15
Aku tüüp: Li-Ion
Tagumine kaamera: 12 MP
Eesmine kaamera: 12 MP
Zoom: Digitaalne
Sisseehitatud välklamp: Quad-LED
WiFi: Jah
GPS: Jah
Protsessori tüüp: A15 Bionic 64‑bit
Bluetooth: Jah
Operatiivmälu (RAM): - MB
Mälukaardi tüüp: Ei
Lastele mõeldud: Ei
Kaal: 0.297 kg
Värv: Hall
SIM: Nano-SIM
Helistamise funktsioon: Ei
Graafiline paigutus: 5-core
USB ühendus: USB Type-C
Maksimaalne kasutusaeg (h): 10
Kõrgus: 19.54 cm
Sügavus: 0.63 cm
Laius: 13.48 cm
Diagonaal: 8.3" (~21 cm)
Sisemine mälu: 64 GB (OS-i osa)
Resolutsioon: 2266 x 1488
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Apple tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Apple iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6th Gen MK893HC/A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki