Tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab A7 Lite WiFi 3/32GB SM-T220NZSAEUB

Täpsustused:
Diagonaal: 8.7
Sisemine mälu: 32 GB (SSD)
Resolutsioon: 1340 x 800
Kauba ID: 2460053

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Samsung Galaxy Tab A7 Lite WiFi 3/32GB SM-T220NZSAEUB

Aku
External memory
Samsung Knox
Teie uus aken maailma
Õhukese disaini, elava meelelahutussüsteemi ja silmapaistva jõudlusega uus A7 on värske stiilne kaaslane teie elus. Sukelduge pea ees tegevustesse, mis teile meeldivad, ja jagage hõlpsalt oma lemmikhetki. Õppige, uurige, ühendage ja inspireerige.
Õhuke. Stiilne. Kõrgtehnoloogiline.
Galaxy Tab A7 on loodud muljet avaldama – see on tõeline pilgupüüdja, mis pakub suurepäraseid kaasahaaravaid kogemusi. Kauni sümmeetria ja vaid 7 mm paksusega on sellel stiilne kolmes värvitoonis metallikdisain – tumehall, hõbe ja kuld – ning sümmeetriline ümbrisraam.
Meelelahutuse sõpradele
Kinopileteid ei ole enam vaja
Kuna sisumaailm on vaid sõrmevajutuse kaugusel, on teil vaja üksnes suurepärase ekraani ja rikkaliku heliga tahvelarvutit. Ja nüüd saate selle endale koos laia ja dünaamilise 10,4-tollise ekraaniga ning Dolby Atmose ruumilise heliga läbi nelikkõlarite. Äratage oma sisu ellu just nagu teatris.
* Ekraani mõõdetakse diagonaalselt täisristkülikuna, ümardatud nurki arvestamata. Tegelik nähtav ala on ümarate nurkade ja kaameraava tõttu väiksem.
Kogu võimsus, mida vajate eepilisteks mängudeks
Rohkem mängimist, vähem ootamist. Tänu kiirele protsessorile ja võimsale RAM-ile laaditakse teie mäng kiiresti ning see töötab tõrgeteta. Tohutu 7040 mAh (tüüpiline) aku, mis annab teile energiat kogu päeva vältel, ja kui tühjaks saab, aitab 15 W kiire laadimine seda kiiresti 100% -ni taastada.
* Mälu ja salvestusmahu kombinatsioonid võivad riigiti või piirkonniti erineda. 
** Tavapärane väärtus põhineb testimisel kolmanda osapoole laboritingimustes. Nimivõimsus on 6820mAh. 
*** 15W AFC (Adaptive Fast Charging) laadija on eraldi müügil.
Salvestage rohkem seda, mis teile meeldib
Galaxy Tab A7 on varustatud 32 GB/64 GB salvestusruumiga kõigi teie kõrglahutusega videote, fotode ja failide jaoks. Seejärel saate seda veelgi microSD-kaardiga laiendada – kuni 1 TB-ni. Salvestage rohkem, mida armastate, ja kustutage vähem.
* Tegelik salvestusmaht võib riigiti või piirkonniti erineda. 
** Micro SD-kaarti müüakse eraldi.
Nautige YouTube Premiumi
YouTube Premium ja Galaxy ühinesid, et saaksid YouTube’is katkematult oma lemmiksisu vaadata. Naudi YouTube’i ja YouTube Musicu reklaamivaba, võrguühenduseta ja taustal esitamist. Galaxy Tab A7 Lite’i ostmisel on esimesed 2 kuud tasuta.
* YouTube Premiumi saadavus võib riigiti või piirkonniti erineda. Kõigi eeliste nautimiseks peavad kasutajad hankima YouTube Premiumi konto.
Hoolitse oma silmade eest
Kui ekraan väsitab silmi, proovige tumedat režiimi, mis vähendab silmade koormust. Ükskõik kas kasutad seda pidevalt või ainult enne uinumist, on sinu silmad sulle tänulikud. Tume režiim aitab isegi akut säästa. Puudutage lihtsalt kiirpaneelil olevat sisse/välja lülitit.
Nautige hetke. Jagage momenti.
Kolmekordne kaamera, et jäädvustada teie elu hetked
Galaxy Tab A7 kaamera on valmis jäädvustama teie hetke ja jagama momenti. Ükskõik, kas soovite jäädvustada vapustavaid portreesid või hingematvaid maastikke – selle seadega on see võimalik. 8MP põhikaamera abil püsivad mälestused elavad, eredad ja selged.
Teie hetked, jagatud hetkega
Sisu jagamine peab olema kiire ja lihtne. Galaxy Tab A7 võimaldab teil hõlpsasti ühendada ja jagada kõigi pereliikmete fotosid, meeldetuletusi, märkmeid ning kalendrisündmusi. Nüüd olete sammu lähemale kõigi kokkutoomisele.
*Jagamiseks on vaja andmesideühendust. 
** Peab alati olema seotud Samsungi kontoga. 
*** Meeldetuletuse rakendus pole eelnevalt installitud ja see tuleb Galaxy Store’ist alla laadida.
Ärge laske asukohal oma hetke rikkuda
Galaxy Tab A7 Lite ühildub teie Galaxy nutitelefoniga, seega ei jää teil ühelegi sissetulevale kõnele vastamata. Niisiis pole te kunagi levist väljas. Kui sa oled WiFi-levialast väljas, võid loota automaatse kuumkoha peale. Ühendage oma Galaxy nutitelefon ja tahvelarvuti turvaliselt andmete jagamiseks.
* Kaaned on müügil eraldi.
Auto-Hotspot
*Automaatse kuumkoha funktsioon on saadaval ainult Samsungi nutitelefonidel ja Samsungi tahvelarvutitel, mis töötavad vähemalt Android 10-ga. 
** Automaatne kuumkoht eeldab, et mõlemad seadmed peavad olema ühendatud sama Samsungi kontoga. 
*** Mobiilse kuumkoha kättesaadavus telefonis võib erineda sõltuvalt operaatori eeskirjadest.
Kõned ja tekstisõnumid teistes seadmetes
* Kõne ja teksti funktsiooni toetatakse Samsungi seadmetes, millel on Android P tugi või uuem ja millel on 3 GB RAM. Teenuse funktsiooni kasutuselevõtu kuupäev võib sõltuvalt piirkonnast, operaatorist ja seadmest erineda. 
** Funktsioon „Kõne ja tekst teistes seadmetes“ eeldab, et mõlemad seadmed peavad olema ühendatud sama Samsungi kontoga.
Püsime koos, isegi kui oleme lahus
Galaxy Tab A7 koos Google Duoga toob teid lähemale kõigile, kellega soovite koos olla, kuid kellega kahjuks koos olla ei saa. Ükskõik, kas kontrollite, et teie lähedasega on kõik korras, veedate sõpradega mõnusalt aega või hoiate perega ühendust, aitab Tab A7 koos Google Duoga hoida teistega lähedust ka siis, kui olete üksteisest kaugel.
* Google Duo on Google LLC kaubamärk. 
** Kaaned on müügil eraldi.
Turvalisus igal tasemel kaitseb seda, mis teile kuulub
Samsung Knox pakub tipptasemel turvalisust. Teie privaatseid andmeid kaitstakse pahavara ja pahatahtlike rünnakute eest riistvaralise ja mitmekihilise Knoxi turbeplatvormi abil.
* Pildid on illustreerivad.
Digitaalne mängumaa lastele
Tooge lapsed digitaalsesse klassiruumi ja mänguväljakule
Samsung Kids pakub lastele turvalist ja lõbusat ruumi õppimiseks ning mängimiseks. Peresõbralikud tegevused, mis lahutavad meelt ja julgustavad õppima, arenema ja õide puhkema. Puudutage lihtsalt kiirpaneelil valikut Samsung Kids ja alustage.
Hoidke oma laste esimesed digitaalsed sammud turvalised
Samsung Kids aitab vanematel oma lapsi turvalisel viisil digitaalsele teele suunata, võimaldades seada piiranguid esitusajale, rakendustele ja kontaktidele. See pakub isegi kasutusaruandeid, et näeksite täpselt, millega nad tegelevad.
Võimas kogemus, mida täiustavad Galaxy lemmikud
Kasutajamälu on kogumälust väiksem, kuna operatsioonisüsteem ja seadme kasutamiseks vajalik tarkvara vajavad samuti mälumahtu. Tegelik kasutajamälu oleneb mobiilioperaatorist ja võib muutuda pärast tarkvara värskendamist.
Aku kestvus põhineb meie laboratoorsetel mõõtmistel ja see võib sõltuda erinevatest teguritest nagu seaded, kasutusviisid ja töötingimused.
Pildid on illustreeriva tähendusega ja tarvikuid müüakse eraldi. Omadused ja tehnilised andmed on õiged vastavalt tööstuslikule väljalaskele, kui need võivad muutuda eelneva etteteatamiseta.

Üldine tooteinfo: Samsung Galaxy Tab A7 Lite WiFi 3/32GB SM-T220NZSAEUB

Kauba ID: 2460053
Kategooria: Tahvelarvutid
Tootja kood: SM-T220NZSAEUB
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Samsung
Ekraani tüüp: Pole täpsustatud
5G: Ei
4G: Ei
3G: Ei
Operatsioonisüsteem: Android OS
GPS: Jah
Protsessori tüüp: Hexa-core
Operatiivmälu (RAM): 3000 MB
Lastele mõeldud: Ei
Kaal: 0.477 kg
Diagonaal: 8.7
Vaade: Samsung, 8.7 tahvelarvutid
Sisemine mälu: 32 GB (SSD)
Resolutsioon: 1340 x 800
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Samsung tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Samsung Galaxy Tab A7 Lite WiFi 3/32GB SM-T220NZSAEUB
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ludmila K.
08.03.2023

teha veel allahindlusi, kaup korralik, tarnitud 2 päeva enne tähtaega.Tänan

Jelena M.
07.12.2022

Hea tahvelarvuti.

Victoria K.
13.06.2022

Tarnitud enne tähtaega. Tahvelarvuti mulle väga meeldis, kasutan teleka asemel, hea pilt, mõnusad värvid ja heli. Aitäh.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki