Poleerimisvahend Meguiar's Hybrid Ceramic Sealant M2701, 3.79 l

Täpsustused:
Ettenähtud: Auto poleerimine, kriimustuste maskeerimine, Autopesu ja vahatamine
Kauba ID: 5846742

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Poleerimisvahend Meguiar's Hybrid Ceramic Sealant M2701, 3.79 l

Tootja: Meguiars (USA)

Tootekood: M2701

https://www.youtube.com/watch?v=RJNYgE7yr3c

Tootja kohta:

Meguiar's ilmus Ameerikas autotööstuse koidikul. Alates 1901. aastast on see üks esimesi kaubamärke, kes on autohoolduse kultuuri teerajajaks. Peaaegu igal autonäitusel ja automuuseumis üle maailma leiate hulgaliselt Meguiari tooteid, mida kasutatakse uhkelt hinnatud sõidukite hooldamiseks ja esitlemiseks. Meie kinnisidee pakkuda kõike, mis on vajalik selle "täiusliku auto välimuse" saavutamiseks, on muutnud Meguiari professionaalsete detailide tipptegijate, kirglike entusiastide ja autode üle uhkete tarbijate seas number üks valikuks kogu maailmas.

Kogu oma 110- pluss aastane ajalugu, pole Meguiari peamine eesmärk kunagi muutunud; pakkuda erakordseid tooteid igale sõidukipinnale. See hõlmab värvkatteid, välisplastikat, klaasi, velgi, rehve ja paljusid erinevaid siseviimistlusi. Ärge võtke meie sõna, kui ütleme, et pakume oma "kirglikele fännidele" maailma parimaid autohooldustooteid, vaid küsige kelleltki, kes kasutab Meguiari tooteid, ja vaadake, mida nad arvavad.

Meguiari täiustatud keemiatehnoloogia see eristab meie autohooldustoodete valikut paljudest jäljendajatest. Globaalse jõujaama 3M partnerina on Meguiar’s käsutuses 3M paljude tuhandete maailmakuulsate teadlaste teaduslik ja tehniline jõud ning tipptasemel uurimisrajatised. See uuenduste kaudu saavutatav tipptase on Meguiari positsiooni säilitamisel maailma kõige hinnatuma ja turuliidri autohooldusbrändina.

Kirjeldus:

Maht: 3,78 liitrit

Meguiari M27 hübriidkeraamiline hermeetik on täiustatud koostis, mis on ainulaadselt kohandatud pakkuma professionaalset tugevat vedelat hermeetikut, mis pakub parimat saadaolevat hübriidkeraamika tehnoloogiat. Tõelise Si02 vundamendiga keraamiline hübriidhermeetik on loodud pakkuma silmapaistvat vastupidavust äärmiselt hõlpsasti kasutatavas vormingus. Seda saab peale kanda käsitsi või kahetoimelise poleerimisvahendiga nagu hermeetik, kuid see võimaldab enne mahapühkimist pikemat kõvenemisaega, nii et seda saab enne eemaldamist kanda kogu sõidukile. See täiesti uus valem loodi algusest peale, tagades hiilgava läike ja libeduse ning seda saab kasutada ülimalt vastupidava eraldiseisva hermeetikuna või kanda täiendava kaitse tagamiseks mõne muu vaha, hermeetiku või värvikaitsekile peale. Seda pole mitte ainult väga lihtne kasutada ja maha pühkida, vaid see on ohutu ka plastikust ääristele ja kleebistele, jätmata maha plekke või valgeid jääke.

Meguiari M27 hübriidkeraamiline hermeetik on SiO2-põhine kaitseühend, mis on loodud et pakkuda erakordset vastupidavust ülimugavas vormingus. Seda saab peale kanda käsitsi või kahetoimelise poleerimisvahendiga.

Täiesti uus valem töötati algusest peale välja läikiva läike ja sileda viimistluse tagamiseks ning seda saab kasutada erakordselt vastupidava eraldiseisva vahendina või mõne muu vaha, hermeetiku või kaitsekile peale täiendava kaitse tagamiseks. Seda pole mitte ainult väga lihtne kasutada ja hooldada, vaid see on ohutu ka plastikust viimistluse jaoks ega jäta plekke ega valgeid jälgi.

  • TÄIUSTATUD SI02 VALEM: hübriidkeraamiline Si02 hermeetik pakub meile kõige rohkem siiani vastupidav professionaalne hermeetik 
  • KASUTAMINE VÄRVI VÕI VÄRVIKAITSEKILELE: Uskumatu läige, libedus ja randumine värvil ja värvikaitsekilel
  • MITTEPLEKITSEMINE: ei määri viimistlust ega värvi kleebised
  • LIHTNE KASUTADA: saab kasutada päikese käes ja väga lihtne maha pühkida
  • VALIKULISED SUURUSED: saadaval 16 untsi või 1 galloni suuruses pudelis.
  • ul>

    Teave selle üksuse kohta

    • Hübriidkeraamiline Si02 hermeetik on meie seni kõige vastupidavam professionaalne hermeetik
    • Uskumatu läige, libedus ja ääristused värvil ja värvikaitsekilel
    • Ei määri trimmi o r kleebised
    • Saab kasutada päikese käes ja väga lihtne maha pühkida
    • Suurus: 1 gallon


Üldine tooteinfo: Poleerimisvahend Meguiar's Hybrid Ceramic Sealant M2701, 3.79 l

Kauba ID: 5846742
Kategooria: Autokeemia
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,1 m, 1 kg
Maht: 3790 ml
Kaal: - g
Kogus: 1 tk
Kaubamärk: Meguiar's
Ettenähtud: Auto poleerimine, kriimustuste maskeerimine, Autopesu ja vahatamine
Vaade: Meguiar's, auto poleerimine, kriimustuste maskeerimine autokeemia, Meguiar's, autopesu ja vahatamine autokeemia
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Meguiar's tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Poleerimisvahend Meguiar's Hybrid Ceramic Sealant M2701, 3.79 l
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki