Bardahl õli lisaaine Oil treatment B2 400 ml

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Bardahl õli lisaaine Oil treatment B2 400 ml

Bardahl Oil Treatment B2 - õli stabilisaator ja paksendaja klassikalistele mootoritele, suur läbisõiduga, vähendab kütuse tarbimist. Paremini tihendab kolvid

Bardahl Oil Treatment B2 - selle lisandiga suureneb märgatavalt veojõud, väheneb suitsu ja tahmaheide. Samuti suurendab see gaasipedaali tundlikkust.

Kasutamine: valage aine otse sooja mootoriõli karterisse. Kasutatakse ühest konversioonist 10% kuni 20%. Rohkem kui 20% mootori lisandit võib mootori tavapärast töötamist häirida

Bardahl

Bardahl on USA kaubamärk, mis pakub uuenduslikke ja kvaliteetseid tooteid autotööstusele. 1939. aastal pereettevõttena asutatud Bardahlist on kiiresti saanud äratuntav kaubamärk ja ta ekspordib tooteid üle maailma. Tänapäeval on Bardahlil ülimalt lai tootevalik, mis tarnib tõhusalt enam kui 90 riiki 6 kontinendil ning selle pakendid on tõlgitud 16 keelde. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Ettevõte on algusest peale püüdnud juurutada uuenduslikku tehnoloogiat, mis põhineb teaduslikel uuringutel ja ainulaadsel hõõrdevastasel valemil. See tehnoloogia on välja töötatud ja täiustatud polaarse veojõu valemi abil, mis on parandanud mootoriõlide omadusi kaitsta kulumise, hõõrdumise ja äärmise surve eest. Bardahl jätkab uuenduslike toodete ja kõrgelt kontsentreeritud koostiste väljatöötamist madalama keemiliste lahuste ja suurema jõudlusega. Ettevõtte kaasaegses laboris viivad keemikud läbi pidevaid uuringuid ning kõiki tooteid testitakse vastavalt erinevate erialaorganisatsioonide kehtestatud standarditele. Bränd kasutab toote koostamisel ja valmistamisel arenenud tehnoloogiat ja rangeid kvaliteedikontrolli protseduure, et tagada iga toote vastavus kindlaksmääratud spetsifikatsioonidele.

Bardahl õli lisaaine Oil treatment B2 400 ml Bardahl

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Bardahl õli lisaaine Oil treatment B2 400 ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bardahl õli lisaaine Oil treatment B2 400 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki