Maakaardid

(7)
Filtreeri

Otsid kingiideed? Üks vahva maakaart või gloobus on suurepärane kingiidee kooliõpilasele, reisimishuvilisele sõbrale, niisama teadmishimulisele inimesele või kasvõi iseendale. Reisisellile sobib eriti hästi kraabitav maakaart ehk reisikaart, millel ta saab ära märkida kõik maad, mida on külastanud. Kui selline maakaart või maailmakaart seinal ripub, pakub see külalistelegi kindlasti häid jututeemasid. Maakaardid ei pea alati seinal rippuma, maailmakaardiga vaip passib toredasti näiteks lastetuppa. Maakaardid, näiteks antiikse kujundusega maailmakaardid on kenad sisustuselemendid koju või kontorisse. Vali Euroopa kaart, Ameerika kaart, terve maailma kaart või lausa Päikesesüsteemi kaart. Hansaposti e-poes on saadaval erineva suuruse ja kujundusega maakaardid, üks uhkem kui teine.

  1999
Lisa korvi
KÄTTE HOMME

Gloobus Koopman, 1 tk.

Kaubamärk: Koopman
  1249
Lisa korvi
KÄTTE HOMME

Gloobus Koopman, 1 tk.

Kaubamärk: Koopman
  2179
Lisa korvi

Kraabitav plakat "Countries of the World"

Tüüp: Muud kingitused
Kaubamärk: Gaubliai ir žemėlapiai
  3209
Lisa korvi

Kingitus paaridele Froster Experiences for Couples

Tüüp: Muud kingitused
Kaubamärk: Täpsustamata
  2749
Lisa korvi

Gloobus 250 valgustusega

Kaubamärk: Täpsustamata
  1109
Lisa korvi

Poliitiline Globe 160

Kaubamärk: Täpsustamata

Otsid kingitust koolilapsele või maailmarändurist sõbrale, soovid ise maailma asjadega kursis olla või tahaksid midagi kena ja huvitavat kodu või kontori seina kaunistama? Telli Hansaposti e-poest vahva maakaart, reisikaart, gloobus või maailmakaart.

Reisimishuviliste seas on kindlasti populaarsed kraabitavad või värvitavad maailmakaardid ehk reisikaardid, millel saab ära märkida kõik need maad, mida on külastatud. Kui eriti kaugele reisima ei kipu, on saadaval ka kraabitav Euroopa kaart. Mõned maakaardid on sellised, kus saab huvipakkuvad kohad ära tähistada värviliste rõhknaeltega, need on kaardiga kaasas. Reisimine on alati tore vestlusteema ja kui selline maakaart seinal ripub, jätkub külalistega juttu kauemaks. Kui pandeemia või raha- või ajanappus reisida ei luba, võimaldavad maakaardid ette võtta vähemalt huvitavaid mõtterännakuid. Kui aga oled või on kingisaaja astronoomiahuviline, hangi seinale uhke Päikesesüsteemi kaart.

Hansaposti e-poe valikus on erineva suuruse ja kujundusega maakaardid, maailmakaardid ja plakatid erinevas hinnaklassis. Kraabitavad reisikaardid ei pea olema sugugi kallid, muretse kasvõi mitu tükki komplektis, igale pereliikmele oma. Vali poliitiline maailmakaart või Euroopa kaart, Ameerika kaart, huvitava kujundusega maakaart, puidust maakaart või hoopis antiikse ilmega maakaart.

Antiikne maakaart on igati väärikas kujunduselement ka nõudlikumasse interjööri. Hõlpsaks seinale paigaldamiseks on osad maakaardid saadaval juba raamituna. Maailmakaart võib aga olla ka vaiba kujul — mõtle, kui mõnus on selline vaip näiteks lastetoa põrandal, kus saab koos lastega kõhutada, reisimist mängida ja geograafiat õppida.

Meie e-poes on palju häid pakkumisi ning allahindluste ja kampaaniate ajal võid leida maakaardid veelgi soodsama hinnaga. Valitud kauba saad mõne hiireklõpsuga tellida endale sobivasse kohta kogu Eesti piires. Pakiautomaati jõuavad kaubad kõige kiiremini kohale. Leia maakaardid, reisikaardid ja gloobused Hansaposti e-poest!