Juukselõikur Wahl WAH 9918-1416

Täpsustused:
Veekindel: Ei
Märg raseerimine: Jah
Aku kestvus: 60 min
Kauba ID: 496932

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Wahl WAH 9918-1416

Wahl GroomsMan Rechargeable Trimmer 9918-1416 – see on ergonoomiline disain, mugav kasutamine ja maksimaalne mugavus ühes!
• Iseterituvad terad tagavad suurepärase lõikamise tulemuse.
• Peade - terade laius – 30 mm, lõikamine ilma otsikutega – 0,7 mm.
• Suure mahuga aku kuni 60-minutiliseks pidevaks töötamiseks ühe korraga.
• Masinat saab kasutada ka juhtmega.
• Komplektis 4 otsikut: reguleeritava pikkusega 6 asendiga otsik 2-12 mm pikkusega lõikamiseks, 3 otsikut 1.5, 3 ja 4.5 mm pikkusega habeme vormimiseks.
• Komplektis tarvikud: alus, kamm, puhastushari.
• Lõikamispikkus otsikutega: 1, 2, 3, 4, 4.5, 6, 8, 10, 12 mm.

Wahl Clipper Corporation on Ameerika Ühendriikides Sterlingis, Illinoisis asuv ettevõte, mis toodab juuksehooldustooteid.
1967. aastal valmistas Wahl esimese juhtmeta juukselõikuri, kasutades laetava aku tehnoloogiat. Neli aastat hiljem toodi tootmisesse ka elektriline jootekolb. 1975. aastal lõi Wahl selja- ja jalamassaažide sarja, mis kasutab juukselõikurites kasutatavat vibreerivat mootoritehnoloogiat ning 1984 toodi müügile esimene juhtmevaba pardel.
Wahl Pro pärineb juba aastast 1911, millest alates on see kogu maailmas tuntud oma erakordselt kvaliteetsete toodete poolest. Wahl Pro toodab professionaalseid juukselõikureid, habemeajamisseadmeid, pardleid, asendusterasid, loomakarva lõikureid, professionaalseid juuksehooldusseadmeid, šampoone ja palsameid loomadele.
Wahli pardlid - kõrge kvaliteedi ja sõbraliku hinna garantii, mis on loodud kõrgelt kvalifitseeritud inseneride poolt. Wahli lõikuritesse sisseehitatud mootorid on vastupidavad ning neil on kõrge kvaliteet, stiilne disain ja ergonoomika.
Wahli seadmetes on ergonoomiline disain, kasutusmugavus ja kvaliteet ühes! 

Wahl WAH 9918-1416

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juukselõikur

Juukselõikusmasin on väga praktiline seade, mis võimaldab teil lõigata igas pikkuses juukseid kodust lahkumata, säästes väärtuslikku aega. See on mõeldud pea, näo ja kaela juuste lühendamiseks, andes neile terve ja hoolitsetud välimuse. Juukselõikuri valimisel peaksite tähelepanu pöörama toiteallika tüübile, võimsusele, pikkuse seadistusele ja muudele lisafunktsioonidele, nagu plastist otsad, mis võimaldavad reguleerida lõikepikkust. Samuti tasub kontrollida, kas kääril on muid omadusi, näiteks kas see sobib habeme trimmimiseks ja kas see on veekindel. Terad peaksid olema valmistatud roostevabast terasest, mis on vastupidavad ja ei purune pärast esimest kasutamist. Sõltuvalt teie isiklikest vajadustest saate valida juhtmega või laetava lõikusmasina vahel. Kui valite vooluvõrguga mudeli, pöörake tähelepanu juhtme pikkusele, sest see määrab teie liikuvuse selle seadme kasutamisel. Kui kavatsete osta juhtmeta masina, kontrollige aku kestvust. Valige juukselõikusmasinad, mis paistavad silma kauni ja ergonoomilise disaini, mugavate juhtimisseadiste ja vajalike tarvikutega.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Wahl WAH 9918-1416

Kauba ID: 496932
Kategooria: Juukselõikusmasinad ja trimmerid
Tootja kood: WAH9918-1416
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,2 m, 0,9 kg
Kaubamärk: Wahl
Tüüp: Juukselõikur
Vaade: Wahl, juukselõikur
Vooluallikas: Aku
Pikkuse seaded: 4
Komplektis: Kamm
Veekindel: Ei
Märg raseerimine: Jah
Aku kestvus: 60 min
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wahl tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Wahl WAH 9918-1416
3

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Irina J.
23.11.2021

Trimmer näib olevat suurepärane professionaalne ettevõte, kuid see on tööl Hiina võlts.

Liutauras C.
27.06.2018

Mugav, ergonoomilised.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki