Käepidemega aknapesur Leifheit 43 cm

Täpsustused:
Nutiseade: Ei
Toide: Aku
Kauba ID: 358502

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Käepidemega aknapesur Leifheit 43 cm

Käepidemega aknapesur Leifheit 43 cm - aknapuhasti, mis on suurepärane abimees ning asendamatu abivahend akende kiireks ja lihtsaks puhastamiseks.

Vakuuminis langų valytuvas Leifheit su rankena 43 cm

Tehnilised andmed | Leifheit aknapuhastil on integreeritud 1700 mAh liitium-ioonaku, mis täislaetud olekus võimaldab aknapuhastil töötada 35 minutit juhtmevabas režiimis, millest piisab 100 m2 suuruse ala puhastamiseks ja kuivatamiseks. Selle kummipihustiga aknapuhasti töölaius on 28 cm, pihusti on eemaldatav, seade sobib klõpskäepideme kinnitamiseks, seadmel on 100 ml paak, seadme kaal (ilma lisatarvikuteta) on 0,7 kg, mõõtmed on: sügavus: 23 cm, harja laius: 28 cm, kõrgus: 31 cm. Sellel Leifheit Dry&Clean aknapuhastil on ka lisatud 43 cm pikkune käepide, et jõuda kõrgemate akendeni ja neid puhastada.

Vakuuminis langų valytuvas Leifheit su rankena 43 cm kaina

Eelised | Leifheit aknapuhasti 43 cm käepidemega tolmuimeja täidab korraga 2-in-1 puhastus-imemisfunktsiooni, mis säästab teie aega ja välistab vajaduse kasutada hiljem pärast aknapuhasti kasutamist lisaseadet. See ka Leifheit Dry&Clean nime all tuntud aknapuhastusvahend kuivatab klaaspinnad ideaalselt, ilma triipe jätmata, ning kogu klaasilt tulev määrdunud vesi imetakse 100 ml mahutisse, nii et ei aknale ega aknalauale ei pritsita määrdunud vett, vaid klaaspind pühitakse sujuvalt, jättes see puhtaks, kuivaks ja läikivaks.

Vakuuminis langų valytuvas Leifheit su rankena 43 cm atsiliepimai

Leifheit aknapuhastil on raha ja ruumi säästev Leifheit'i patenteeritud "Click" süsteem puhastuskäepideme kinnitamiseks (selle puhastiga on kaasas 43 cm pikkune käepide - selle käepideme kinnitamine võimaldab teil hõlpsasti ja tõhusalt puhastada kõrgeid aknaid, katuseaknaid või talveaedu), ning "Click" süsteem tagab, et kõik teie kodu puhastamiseks vajalikud pihustid mahuvad ühele käepidemele.

Vakuuminis langų valytuvas Leifheit su rankena 43 cm pirkti

Selle Leifheit aknapuhasti kompaktse ja ergonoomilise disaini stiil lihtsustab optimaalsete puhastustulemuste saavutamist ning seade ise sobib kõigi siledate pindade - peeglite, plaatide ja klaasi - kuivatamiseks.

Vakuuminis langų valytuvas Leifheit su rankena 43 cm internetu

Selle Leifheiti käepidemega 43 cm tolmuimeja saate osta veebist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Üldine tooteinfo: Käepidemega aknapesur Leifheit 43 cm

Kauba ID: 358502
Kategooria: Aknapesurobotid ja aknapesurid
Tootja kood: 51001 / 4006501510013
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,1 x 0,475 m, 1,52 kg
Kaubamärk: Leifheit
Tüüp: Aknapesurid
Vaade: Leifheit, aknapesurid
Soojendusaeg: 35 min
Värv: Roheline, Valge
Nutiseade: Ei
Toide: Aku
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Leifheit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Käepidemega aknapesur Leifheit 43 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki