Vileda Windomatic Power Set

Täpsustused:
Nutiseade: Ei
Toide: akud
Kauba ID: 6422217

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Vileda Windomatic Power Set

Akna puhastaja Vileda Windomatic Power Set - see on elektriline aknapesuvahend ja suurepärane abimees akende kiireks ja lihtsaks puhastamiseks.

Langų valytuvas Vileda Windomatic Power

Tehnilised andmed | Vileda Windomatic Power Set aknapesuril on 2 puhastusrežiimi/võimsusastet: tavaline akende väiksemate mustusekohtade puhastamiseks ja MAX režiim 50% lisavõimsusega suuremate vedelikukoguste puhul. Selle aknapesuri maksimaalne töölaius: 27 cm, aku laadimisaeg: 3,5 h, aku tööiga: 40 min ja puhastusala laetud akuga: 120 m². Selle Vileda Windomatic Power Set aknapuhasti veepaagi maht: 0,1 L, toote mõõdud: sügavus: 125 mm, laius: 318 mm, kõrgus: 175 mm.

Langų valytuvas Vileda Windomatic Power kaina

Eelised | Tänu kahele võimsusastmele neelab Vileda Windomatic Power Set aknapesuri kõik triibud mõne sekundiga ja ei jäta plekke ning tänu ergonoomilisele disainile sobib see mugavalt peopessa ning seda saab intuitiivsete ja paindlike käeliigutustega hõlpsasti kasutada, puhastades seega aknad kiiresti ja täpselt. Tänu oma kuluefektiivsele, kuid kaasaegsele disainile tagab Vileda Windomatic Power Set aknapuhasti mitte ainult selle, et klaaspindade puhastamisel ei jää puhastatavale pinnale veetilku ega triipe, vaid ka selle, et see ei võta teie kodus liiga palju ruumi.

Vileda Windomatic Power Set aknapesurit iseloomustab ka võimsus: ühe laadimisega puhastab seade 120 akent (akna kohta 1 m2) ja sellel on 100 ml veepaak, mida saab seadmest kergesti eemaldada ja pärast akende puhastamist nõudepesumasinas (või käsitsi) pesta, ilma et see kahjustaks aknapuhastit ennast. Vileda Windomatic Power Set sobib akende ja peeglite puhastamiseks, samuti dušiklaasi või aknaraamide puhastamiseks.

Langų valytuvas Vileda Windomatic Power internetu

Seda Vileda Windomatic Power komplekti saate osta veebist meie poest. Ära jäta kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Üldine tooteinfo: Vileda Windomatic Power Set

Kauba ID: 6422217
Kategooria: Aknapesurobotid ja aknapesurid
Tootja kood: 170493
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,18 x 0,32 m, 1,09 kg
Kaubamärk: Vileda
Tüüp: Aknapesurid
Vaade: Vileda, aknapesurid
Nutiseade: Ei
Toide: akud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Vileda tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Vileda Windomatic Power Set
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Daiva S.
26.11.2023

See on mugav, tuleb lihtsalt harjuda, võib-olla pulga puudumine, sest see ei ulatu suure aknani.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki