Robottolmuimeja Ecovacs Deebot T9+, Märgpuhastus, Automaatne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: 250
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 59582
57060

SJH hind

89900
-36%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
2156 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Pühapäeval, 21. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 22. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 22. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 22. aprillist

899

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 23. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 23. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Ecovacs Deebot T9+

Tolmu imevast, pesevast, õhku lõhnastavast robottolmuimejast Ecovacs Deebot T9+ koos isepuhastuva jaamaga, saab teie jaoks hädavajalik igapäevane abistaja. 

Tõhus ja vaikne

50 W võimsusega Ecovacs Deebot T9+ on 4 imemisvõimsuse režiimi (vaikne, standardne, maksimaalne, turbo), 2 pesurežiimi (iga päev, sügav) ja see töötab vaikselt - eraldades ainult 67 dB müra. Imenud mustus kogutakse läbipaistvasse 0,42-liitrisesse tolmukogumismahutisse, mida saab pärast puhastamist isepuhastamise jaamas tühjendada. Deebot T9+ robottolmuimeja on varustatud ka kolmekihilise HEPA filtriga, mis püüab kinni mustuse või allergeenid, mis võivad keskkonda sattuda. Lisaks võib see tolmuimeja ka põrandat pesta – sellel on eemaldatav Ozmo Pro 2.0 veepaak mahuga 180 ml. 

Ecovacs Deebot T9+

Aromatisaator – värskelt lõhnava kodu jaoks

Ecovacs Deebot T9+ on sisseehitatud aromatisaatoriga, millel on vahetatavad 3 erineva lõhnaga kapslid. Seega ei puhasta see robot mitte ainult maja, vaid levitab ka meeldivat aroomi ruumidesse tänu vaiksele ventilaatorile. Ühest lõhnakapslist peaks piisama kuni 60 päevaks (sõltuvalt roboti kasutamise intensiivsusest).

TrueDetect 3D 2.0 ja TrueMapping 2.0 tehnoloogiad

Robot on varustatud täiustatud TrueDetect 3D 2.0 takistuste tuvastamise süsteemiga, mis võimaldab sel ära tunda mitte ainult suuri takistusi, vaid ka väikseid objekte. Ecovacs Deebot T9+ kasutab täiustatud TrueMapping 2.0 tehnoloogiat koos DToF laser navigatsiooniga keskkonna skaneerimiseks. See lahendus võimaldab robotil kiiresti mõista ruumide paigutust isegi äärmiselt halbades valgustustingimustes ja võimaldab luua ruumide äärmiselt täpseid 3D-kaarte.

Ecovacs Deebot T9+ hind 

Mugav juhtimine nutitelefoniga

Deebot T9+ saab hõlpsasti hallata uuendatud Ecovacs Home rakendusega, iOS ja Android seadmetest. Lisaks tavapärastele funktsioonidele („no-go“,, „no mop“) on võimalik luua oma kodu igal korrusel eraldi virtuaalsed 3D-kaardid ja kontrollida aromatisaatorit.

Isepuhastumise jaam

Robottolmuimeja Ecovacs Deebot T9+ tolmumahuti tühjendatakse automaatselt vahetatavate tolmukottidega 2,5-liitrises isepuhastumise jaamas. Nii et saate unustada tolmu ja mustuse igapäevase puhastamise robotist, kõik mida peate tegema, on vahetada puhastusjaama tolmukotti umbes kord kuus.

Ecovacs Deebot T9+ ostmine

Ecovacs Deebot T9+ saate osta internetist meie e-poest kaup24.ee Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

ECOVACS

ECOVACS Robotics on olnud arenenud kodurobootika uuenduste esirinnas juba ammu enne, kui see kontseptsioon sai populaarseks. ECOVACS on olnud nutika kodurobootika valdkonnas juba üle 20 aasta ja otsib pidevalt uuenduslikke viise, kuidas robotid saaksid tarbijate elu lihtsamaks muuta. ECOVACS on kasvanud ülemaailmseks ettevõtteks, mis arendab maailmatasemel roboteid kodude puhastamiseks ning muudab inimeste elukorraldust ja töötingimusi. ECOVACSi robotid on nüüd saadaval enam kui 80 riigis ja üle 1 000 000 roboti on juba erinevates kodudes üle maailma. ECOVACSi missioon on pakkuda igale perele robotit, julgustades tarbijaid elama arukalt ja nautima elu stiilsete ja funktsionaalsete seadmete abil. ECOVACSi kodurobotid muudavad elu lihtsamaks ja võimaldavad teil veeta rohkem aega koos oma lähedastega ja teha asju, mida te armastate. Me usume, et ECOVACSi kodurobotid saavad tänu oma ainulaadsele liikuvusele ja ruumilise taju võimele aruka kodu lahutamatuks osaks. Ecovacs Deebot T9+ ECOVACS

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Ecovacs Deebot T9+

Kauba ID: 59582
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: DEEBOT_T9+
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,25 x 0,4 m, 12,5 kg
Kaubamärk: Ecovacs
Funktsioonid: Ääre tuvastus, Dokkimisjaam, Märgpuhastus, Nutiseade, Pesufunktsioon, Ruumi kaardistamine, Tolmukonteineri tühjendamine
Imemisvõimsus: 3000 Pa
Toide: Aku
Värv: Valge
Kõrgus: 9.3 cm
Laius: 35.3 cm
Sügavus: 35.3 cm
Kaal: 15.6 kg
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.42 l
HEPA filter: Jah
Märgpuhastus: Jah
Veemahuti maht: 180 ml
Müratase: 67 dB
Filtri tüüp: HEPA
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Automaatne tühjendamine
Aku tüüp: Li-Ion
Laadimisaeg: 6.5 h
Aku tööaeg: 175 min
Nutiseade: Jah
Tööala, m2: 250
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ecovacs tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (6)

Ecovacs Deebot T9+
4.3

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

83%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gabija P.
17.05.2023

Ostmata :)

Violeta R.
19.12.2022

Super abimees kahetoalise korteri jaoks. Ainus miinus on see, et te ei saa sellega ise hakkama. Aga ta teeb oma tööd siiski hästi.

Merle T.
19.10.2022

Super abimees kodus. Mul on terve maja vaiba all. Kõik teeb suurepäraselt puhtaks

Koit K.
01.02.2022

Robotiga väga rahul. Hinna ja kvaliteedi suhe on väga paigas.

Anne N.
20.01.2022

Selline valetamine ja vassimine tarnega. Alles pidevalt pealekäimisel hakkas tulema infot. Jutt sellest, et kaup oli teel ja ei mahtunud pakiautomaati olinjubilmselge vale. Alati tuleb kõigepealt sõnum et kaup pn kullerile üle antud ja alles siis päev paar hiljem selgub, et ta on pakiautomaadis. Kuu aega viivitust kauba kättesaamiseks, kui kuvatud oli 7 päeva!!! Lisaks on sama teema ka teise kaubaga, mis on küll teiselt müüjalt aga mida ootan samuti kuu aega. Olen kaup24s pettunud. Tõsiselt.

Vytautas B.
19.07.2021

Tõeliselt tähelepanuväärne robot, selle puhtana hoidmiseks peaks piisama kuni 100 ruutjalast.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki