Robottolmuimeja Roborock Q7 Max, Märgpuhastus, Manuaalne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: 300
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 6446502
32499

SJH hind

47900
-32%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1228 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 21. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 22. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 22. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 22. aprillist

799

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 23. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 23. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Roborock Q7 Max

Robottolmuimeja Roborock Q7 Max on asendamatu abimees teie kodu puhtana hoidmisel kaasaegse disainiga.

Roborock Q7 Max

Tehnilised andmed | Tolmuimeja - Roborock Q7 Maxil on kaks-ühes funktsioon: puhastamine ja tolmuimeja - sellel tolmuimejal on 470 ml tolmukast ja 350 ml veepaak, nii et ta saab korraga puhastada ja tolmu imeda. Tänu imukanali optimeerimisele on puhastusfunktsiooniga robottolmuimeja Q7 MAXi imemisvõimsus paranenud, ulatudes kuni 4200 Pa, mis on rohkem kui kaks korda suurem kui robottolmuimeja S5 Maxi imemisvõimsus - robottolmuimeja korjab põrandatelt ja vaipadelt mustuse hõlpsasti üles.

Roborock Q7 Max atsiliepimai

Robottolmuimeja tööaeg pärast laadimist on 180 min, laadimisaeg 360 minutit ja seda saab juhtida mehaaniliselt või nutitelefoniga (selleks, et juhtida seda häälega Alexa või Google Assistant rakenduste ja Roborocki rakenduse kaudu mis tahes asukohast, peab teie nutitelefon olema ühendatud WiFi-võrku). Selle roboti mõõtmed: pikkus: 35,3 cm, laius: 35 cm, kõrgus: 96,5 cm, kaal: 3,8 kg.

Roborock Q7 Max kaina

Eelised | Roborock Q7 Max robottolmuimejal on vastupidav kummihari, mis suurendab tolmuimeja vastupidavust takerdumisele, intelligentne LiDAR 3. 0 navigatsioon, mis navigeerib tõhusalt teie kodus ja kaardistab edukalt põrandaplaani, kasutades lasertehnoloogiat teie nutitelefonis, mis võimaldab teil valida piirkonnad, mida tolmuimeja ei tohiks ja peaks puhastama, ning toetus automaatse tühjendamise jaamale - kui soovite, võite osta selle Roborock Q7 Max tolmuimeja koos jaamaga.

Roborock Q7 Max internetu

See robottolmuimeja on tuntud ka oma isetühjeneva aluse poolest, mis võimaldab tolmuimejaga toimetada nädalaid ilma konteinerit tühjendamata, võimsate puhastusfunktsioonide, mitme kaardistamise ja pideva puhastamise poolest (see robottolmuimeja suudab skaneerida ja salvestada kuni 4 erinevat kaarti – see sobib eriti hästi kõrghoonetele ja paljudele puhastatavatele ruumidele, pikem aku tööiga (pikema puhastamise korral toetatakse kuni 180 min puhastusaega), konstantne rõhk 300g, mis tagab efektiivse moppimise kogu koristamise ajal ning garanteerib põhjalikult puhastatud puhta ja korraliku kodu, ning on tuntud oma nutika juhtimise poolest - Roborocki nutika tolmuimeja juhtimise rakendus töötab koos Google Assistant ja Alexa hääljuhtimise seadmetega, et planeerida, hallata, uuendada puhastusrežiime, olekut, kinnituste olekut ja palju muud.

Roborock Q7 Max pirkti

Selle robottolmuimeja Roborock Q7 Max saate osta veebist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Roborock on Xiaomi ettevõte, mis pakub uuendusi ja kvaliteetset tehnoloogiat. See on spetsialiseerunud automaatsete tolmuimejate ja muude puhastusseadmete loomisele, arendamisele ja tootmisele. Ettevõte asutati 2014. aastal Pekingis ning see sai tuule väga kiiresti tiibadesse . Roborock sai Xiaomilt investeeringu liitus viimasega 2014. aasta septembris. 2016. aasta septembris lansseeriti esimene toode - Mi Home Automatic Tolmuimeja, millest sai aasta hiljem Hiinas enimmüüdud robot-tolmuimeja, sellest peale on Roborock tutvustanud mitmeid tolmuimejate mudeleid, mis muutuvad iga kord järjest keerukamaks ja mitmekülgsemaks, säilitades samal ajal kontrollitud ja atraktiivse hinna.
Roborock on uhke, et suudab täita oma klientide nõudmisi kvaliteetsete ja uuenduslike toodete järele, mida nad soovivad. Ettevõtte visioon on toota tõeliselt funktsionaalseid ja vastupidavaid tooteid, et kõik saaksid kõrgtehnoloogiast kasu ja nautida lihtsamat elu.

Roborock Q7 Max

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Roborock Q7 Max

Kauba ID: 6446502
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: Q7M52-00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,14 x 0,39 m, 5,95 kg
Kaubamärk: Roborock
Funktsioonid: Ääre tuvastus, Dokkimisjaam, Märgpuhastus, Nutiseade, Pesufunktsioon, Ruumi kaardistamine
Imemisvõimsus: 4200 Pa
Värv: Must
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.47 l
Märgpuhastus: Jah
Veemahuti maht: 350 ml
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Manuaalne tühjendamine
Laadimisaeg: 6 h
Aku tööaeg: 180 min
Nutiseade: Jah
Tööala, m2: 300
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Roborock tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (16)

Roborock Q7 Max
5

(16 ostja hinnangud)

5 tähte
(16)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Deniss R.
18.04.2024

Varsti tuli Atri. Hea toode. Täiesti rahul. Hind on suurepärane.

JŪRATĖ V.
15.04.2024

......................

Gunita S.
23.02.2024

Suurepärane robot, hea puhastusassistent. Rakenduses saab korraldada, kus ja kuidas pesta, koostada oma ruumikaarte ja muuta vastavalt vajadusele. Olen väga rahul. Kahju ainult, et varutarvikuid pole üldse, need tuleb eraldi saata.

Sanita K.
06.02.2024

väga hea, imelik. Pese keskmiselt kord kuus tuleks käsitsi. Kui rattaid ja filtreid regulaarselt puhastada, kestavad need kaua. Ärge sõitke üle vaiba mustade alade. Rakendus on mõnikord aeglane, kuid mõne aja pärast jõuab see järele. Suur maja on ideaalne abimees. Soovita. Tarne oli ülikiire ja täpne, tänu 220.lv meeskonnale.

Diana Č.
02.02.2024

Toode on mul olnud vaid nädal, siiani olen väga rahul. Piirang imeb suurepäraselt ja peseb puhtalt.

Dmitrijs M.
25.01.2024

Hea seade! Ma soovitan!

Vaida V.
17.01.2024

Väga hea robot.

Valdas Č.
16.01.2024

Kõik ok, ostuga rahul.

Julija K.
15.01.2024

Väha kiire tarne ja kvaliteetne toode

Anu P.
16.12.2023

Tundus hind ja kvaliteet head

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki