Robottolmuimeja Roborock S6 Max V, Märgpuhastus, Manuaalne tühjendamine

Täpsustused:
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 59552

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Roborock S6 Max V

Eksperdi arvamus: See nutikas tolmuimeja teostab kuiv- ja märgpuhastust, jätmata tolmu või mustust. Suur töötlemisvõimsus ja täpne lasernavigatsioon tagavad, et tolmuimeja suudab teie kodu täpselt kaardistada ja puhastada kogu teie elamispinna või üksikud ruumid mõne nutitelefoni klõpsuga. Varustatud ülitäpse laserkaugusmõõturiga, mis skaneerib ruumi kiirusel 300 p/min ja loob kuni 98% täpse kaardi puhastatavast ruumist.

Uue taseme intelligentsus
Topeltkaamera revolutsioneerib sinu robottolmuimeja tõhusust, lisades arenenud omadusi ning tuues sinu sisse rohkem rahu, kuna pead vähem muretsema roboti pärast. Patenteeritud ReactiveAI võimaldab automaatselt esemeid vältida. Imemisvõimsus veelgi tugevam on sügavamaks puhastuseks. Ning elektrooniline veepaak teeb moppimise nutikaks ning ning kohandatavamaks. Roborock S6 MaxV viib kodurobootika uuele tasemele.

Kaks silma nägemiseks
Koos kahe kaameraga, ei näe S6 MaxV mitte ainult esemeid oma teel, vaid teeb ka kindlaks kui kaugel või kui suured need on, kulgemaks neist ümber. Ning see kõik toimub silmapilkselt. Olles varustatud infrapuna kaameraga, näeb robot ka pimedas. Koos Roborock'i tuntud PerciSense LiDAR navigatsioonisüsteemiga, muutub robotil kodus navigeerimine kiireks ja tõhusaks, nii päeval kui ka öösel.

Esemete tuvastamine
ReactiveAI'd toidab Qualcomm APQ8053 protsessor, mis toimib 50% paremini kui S6 roboti oma, ning mis juhib Tensorflow konvolutsioonilist närvivõrku, kasutades selleks uusimat sügavõppe arhitektuuri. Seda robotit on treenitud kümnete tuhandete reaalsete piltidega, et see tuvastaks ning väldiks igapäevaseid esemeid kodus, mille otsa võivad kinni jääda paljud teised robottolmuimejad. Juhulikest sussidest, lambialusteni, kaabliteni, ning muude esemeteni. Ka lemmiklooma jäätmeteni.

Esemete vältimine
Sügavustaju tähendab seda, et S6 MaxV teab vältida ka seda, mida robot ära ei tunne. Igat objekti, mis on laiem kui 5 cm ning kõrgem kui 3 cm, suudab robot näha ning sellest mööduda. See töötab turvaliselt ümber unustatud mänguasjade, lemmikloomanõude ning valesti paigutatud kohvitasside. Ideaalne tegusatele kodudele.

Ehitatud privaatsuseks
Kui tegemist on kaameraga sinu kodus, on esmatähtis privaatsus ning turvalisus. Iga pilt, mida ReactiveAI töötleb, kustutatakse koheselt. Ning see pole veel kõik. S6 MaxV on ka TUV Rheinlandi poolt sertifitseeritud kui turvaline nutikodu toode, mis hoiab sinu andmed kaitstuna.

Mis sind ees ootab
Kodust eemal olles saad kasutada telefonirakendust, jälgimaks kaardilt roboti trajektoori ning ka seda, millised tõkked on robotile ette jäänud. Selle abil saad olla teadlik ees ootavatest üllatustest.

Heida pilk sellele, mis toimub
Vaata oma kodus ringi isegi siis, kui oled eemal. Kasuta Roborock rakendust kontrollimaks S6 MaxV robotit ning nägemaks ümbrust. Vaata üle kas uksed on kinni, kinnita üle, et kodu oli nii nagu sa selle jätsid, või heida pilk sellele, mida sinu lemmikloomad teevad. Lisaks saad robotile üle saata helisõnumi, andmaks teada, et oled varsti kodus.


Tehnilised andmed:

Puhastuse tüüp: Kuiv- ja märgpuhastus
Müratase: 67 dB
Tööaeg (min)    180
Laadimisaeg (min)    180
Aku tüüp: Li-Ion
Mahutavus (mAh): 5200
Aku pinge: 14,4 V
Tolmukoguja tüüp    Konteiner
Tolmukoguja mahutavus (L)    0,46
Veepaagi maht (L)    0,29
Kokkupõrke andur
Kukkumisandur
Mõõtmed: 353 x 350 x 96 mm
Kaal: 3,7 kg

Roborock on Xiaomi ettevõte, mis pakub uuendusi ja kvaliteetset tehnoloogiat. See on spetsialiseerunud automaatsete tolmuimejate ja muude puhastusseadmete loomisele, arendamisele ja tootmisele. Ettevõte asutati 2014. aastal Pekingis ning see sai tuule väga kiiresti tiibadesse . Roborock sai Xiaomilt investeeringu liitus viimasega 2014. aasta septembris. 2016. aasta septembris lansseeriti esimene toode - Mi Home Automatic Tolmuimeja, millest sai aasta hiljem Hiinas enimmüüdud robot-tolmuimeja, sellest peale on Roborock tutvustanud mitmeid tolmuimejate mudeleid, mis muutuvad iga kord järjest keerukamaks ja mitmekülgsemaks, säilitades samal ajal kontrollitud ja atraktiivse hinna.
Roborock on uhke, et suudab täita oma klientide nõudmisi kvaliteetsete ja uuenduslike toodete järele, mida nad soovivad. Ettevõtte visioon on toota tõeliselt funktsionaalseid ja vastupidavaid tooteid, et kõik saaksid kõrgtehnoloogiast kasu ja nautida lihtsamat elu.

Roborock S6 Max V

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Roborock S6 Max V

Kauba ID: 59552
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: S6 MaxV
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,49 x 0,405 x 0,155 m, 6,3 kg
Kaubamärk: Roborock
Imemisvõimsus: 58 Pa
Toide: Aku
Värv: Must
Kõrgus: 9.65 cm
Laius: 35.3 cm
Sügavus: 35 cm
Kaal: 3.6 kg
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.48 l
HEPA filter: Jah
Märgpuhastus: Jah
Veemahuti maht: 300 ml
Müratase: 67 dB
Filtri tüüp: HEPA
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Manuaalne tühjendamine
Aku tüüp: Laetav aku
Maksimaalne läve kõrgus: 2 cm
Laadimisaeg: 6 h
Aku tööaeg: 180 min
Nutiseade: Jah
Aku mahtuvus: 5200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Roborock tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (51)

Roborock S6 Max V
4.8

(51 ostja hinnangud)

5 tähte
(45)
4 tähte
(4)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

96%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Žydrūnė M.
17.07.2023

Olen selle ostuga rahul, läks väga hästi.

Liene G.
01.04.2023

See täidab oma funktsioone väga hästi, vajaks veidi rohkem jõudu ja nurkade puhastamist ka. Väga hea asi kiireks puhastamiseks.

Veronika S.
22.03.2023

Lootsin, et see imab vaipadest paremini (lühikesed juuksed)

Audrius B.
17.03.2023

Toode vastas kirjeldusele.

Sigita M.
10.03.2023

Oleme kasutanud pool aastat, väga korralik pump! lihtne kasutada tsoonide seadistamiseks, pesemiseks ja tolmuimejaks, tunneb ära objektid ning kasutame kaamerat lisaks koduvalvena.

Inga M.
30.01.2023

Siiani pumpanud, hästi :)

Mykolas P.
31.10.2022

Ei tööta. Ei ühenda wifi-ga

Vitalij S.
26.10.2022

Kast on kahjustatud. Toode on super. Garantii ebatäpsuse tõttu pidin ennast seletama... Palusin abi, kuid konsultandid ei osanud vastata ja küsimust lõpuni lahendada.

Jevgēnija D.
05.10.2022

Super toode, kiire tarne.

Alise C.
16.09.2022

Parim ost

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki