Tolmuimeja Bissell SpotClean ProHeat 36988

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Konteiner
Tolmukogumissüsteemi maht: 1.4 l
Märgpuhastus: Jah
Kauba ID: 2410563

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Bissell SpotClean ProHeat 36988

Tolmuimeja Bissell SpotClean ProHeat 36988 - on käeshoitav, kaasaskantav tolmuimeja, mis on praktiline ja asendamatu seade, milleta ei saa ükski kodu hakkama.

Dulkių siurblys Bissell SpotClean ProHeat 36988

Tehnilised andmed | Bissell SpotClean ProHeat 36988 kaasaskantava tolmuimeja võimsus on 330 W, juhtme pikkus 5 m, veepaagi maht 1,1 l ja mustusepaagi maht 1,4 l. Kuna sellel on nii puhastusfunktsioon kui ka tolmuimeja funktsioon, siis on sellel pidev veetemperatuur, spetsiaalselt kohandatud imemisfilter ja see sobib erinevatele põrandatüüpidele, nagu näiteks: polsterdus, vaibad ja matid, autode ja treppide hooldus. Mõõtmed: pikkus: 34 cm, laius: 16,5 cm, kõrgus: 36,8 cm, kaal: 3,85 kg.

Dulkių siurblys Bissell SpotClean ProHeat 36988 kaina

Eelised | Selle Bissell SpotClean ProHeat 36988 tolmuimeja/puhasti abil saate tänu intensiivsele plekieemaldajale kiiresti ja lihtsalt eemaldada nii suuremad kui ka väiksemad plekid ja määrdumised - kasutades vett, Bisselli puhastusvahendit ja võimsa imemisega käsipuhastusvahendeid, saate eemaldada püsivalt plekid väga erinevatelt pindadelt, alates suure liiklusega pindadest kuni igasuguste pehmete pindadeni, nagu madratsid, diivanid ja auto sisemus. Sellel Bissell SpotClean ProHeat 36988 on 2 puhastustehnoloogiat: Oxygen Boost, mis võimaldab püsivalt eemaldada karmid plekid (sobib vaipadele, polstritele ja auto siseruumidele), ja Heatwave-tehnoloogia, mis kasutab puhastamiseks kuumutamist.

Dulkių siurblys Bissell SpotClean ProHeat 36988 internetu

Lisaks igapäevaste määrdumiste puhastamisele ja erinevatele kummist otsikutele, mis võimaldavad jõuda ja puhastada sügavamaid plekke vaipades, on see tolmuimeja tuntud ka oma õhukese disaini, kerge kaalu, eemaldatavate veepaakide poolest, mida kasutaja saab kergesti täita ja tühjendada, ning praktilise suuruse poolest - see mahub mugavalt ka kõige väiksemasse nurka.

Dulkių siurblys Bissell SpotClean ProHeat 36988 pirkti

Selle tolmuimeja Bissell SpotClean ProHeat 36988 saate osta veebist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Bissell

BISSELL – Ameerika pereettevõte, mis on tegutsenud aastast 1873. Ettevõtte missiooniks on luua intelligentseid puhastuslahendusi, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Bisselli toodete eesmärk on vastata igapäevastele tarbijaprobleemidele ning pakkuda uuenduslikke ja praktilisi lahendusi.
Kodudes, kus elavad lapsed ja loomad, hoolitseb Bissell selle eest, et sellistes kodudes ei oleks mitte ainult hea õhkkond, vaid ka puhtus. Ettevõtte uhkuseks on CrossWave tehnoloogia, mis võimaldab tolmuimejal korraga pesta ja pumbata. Universaalne tehnoloogia võimaldab eemaldada mustuse kiiremini ja tõhusamalt ühe seadmega. Bisselli tolmuimejad aitavad tagada igat tüüpi põranda maksimaalse puhtuse.
Kõrge kvaliteet, lai valik tooteid ja meie igapäevaseid puhastusvajadusi rahuldavad tooted määravad ettevõtte pikaajalise ja eduka tegevuse Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Austraalias.

Bissell SpotClean ProHeat 36988 Bissell

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tänapäeval on palju erinevaid tolmuimejaid. Üks neist on ülimugav käsitolmuimeja. See on traditsioonilise tolmuimeja väiksem versioon, mis ulatub nurkadesse, mida tavaline tolmuimeja ei suuda. Kuigi see pole ideaalne suurte ruumide korraga puhastamiseks, võib see olla suurepärane täiendus teie traditsioonilisele puhastusprotseduurile. Võrreldes muude võimalustega nagu pühkimine või märgade lappide kasutamine, puhastavad käsitolmuimejad väga hästi erinevaid pindu. Need on ka väikese suurusega. Kuna need on kompaktsed, on neid väga lihtne kaasas kanda. Nende suurus võimaldab hõlpsasti leida oma koha kapis, garaažis, pesuruumis või mõnes muus sobivas nurgas. Need on väga kasulikud väikestes korterites, kus seadmetele pole palju ruumi. On ütlematagi selge, et nende seadmete väiksuse tõttu on need kerged. Tänu sellele funktsioonile on seda tüüpi tolmuimejad eriti kasulikud eakatele inimestele. Käsitolmuimejaga saad puhastada õues, autos või keldris. Saate selle reisile kaasa võtta ja kasutada isegi siis, kui soovite telgist liiva puhastada.

Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on universaalne puhastusseade, mis mitte ainult ei eemalda kuiva tolmu, vaid sobib ideaalselt ka märgade lekete puhastamiseks. Tolmuimeja kasutab märja lekke ja kuiva tolmu eemaldamiseks kottide asemel kahte seadet. Tolmuimejatel on ka vahetatavad harjad märgade lekete ja kuiva tolmu jaoks. Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on ideaalne, kui teil on lapsed ja sagedasti kukub midagi vaipadele või muudele tasasetele pindadele. Mahavalgunud vedelike koristamine võib olla hirmutav ülesanne ja kui teil on lapsi, peate võib-olla kulutama palju aega plekkide eemaldamiseks tasastelt pindadelt. Olenemata sellest, kas te kallate tassi teed, klaasi piima, vett või veini, võib põranda või vaiba pühkimine ja plekkide eemaldamine olla keeruline. Märgpumba funktsiooniga ei ole märja lekke puhastamine keeruline ülesanne. Siiski veenduge, et tolmuimeja puhastataks kohe pärast mahaloksunud vedeliku koristamist.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bissell SpotClean ProHeat 36988

Kauba ID: 2410563
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: 3698N
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 0,42 m, 6 kg
Kaubamärk: Bissell
Tolmuimeja tüüp: Käsitolmuimeja
Vaade: Bissell, käsitolmuimeja tolmuimejad
Mootori võimsus: 330 W
Värv: Must
Kõrgus: 36 cm
Laius: 32 cm
Sügavus: 18 cm
Kaal: 3.86 kg
Veemahuti maht: 1.1 l
Töö raadius: 5 m
Müratase: 74 dB
Juhtme pikkus: 4.6 m
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Konteiner
Tolmukogumissüsteemi maht: 1.4 l
Märgpuhastus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bissell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (8)

Bissell SpotClean ProHeat 36988
4.4

(8 ostja hinnangud)

5 tähte
(6)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

88%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Anita R.
21.05.2023

Puhastab suurepäraselt isegi vanad plekid pehmelt mööblilt ja vaipadelt.

Gina Z.
17.11.2022

Rämpspost, palju heli, null kasu. Ühtegi deme ei puhastata. Voolik on lühike, nii et peate pumpa alles hoidma.. Kahju, et see on raha raiskamine.

Ž G.
11.11.2022

Pump töötab paremini kui ootasin. Diivani puhastamine nõuab palju jõudu ja hõõrumist, kui soovite seda hästi puhastada, eriti seal, kus on plekke. Diivani puhastamine nõuab ligikaudu 1,5 tundi tööd. Et olla kiirem, tuleb juurde osta laiem otsik. Peale puhastamist kuivab diivan 1-2 päevaga.

Paul K.
20.08.2022

Väikese mõõtmeline kuid asjalik. Muidugi reklaamist päris hästi aru ei saa, kuid internetist leitud soovitused, toimib.

Anželika K.
23.06.2022

Disain on ilus. Kuid mulle ei meeldinud tolmuimeja enda funktsionaalsus.

Vygantas M.
22.06.2022

Vastab ootustele

Jelena P.
16.02.2022

hea pesutolmuimeja, sobib hästi pehme mööbli ja isegi vaipade puhastamiseks, saab kasutada auto salongi pesemiseks,

Edita S.
23.05.2021

Toode on rahul.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki