Tolmuimeja Bissell Spot & Stain 4720M

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter
Tolmukogumissüsteemi maht: 1.1 l
Märgpuhastus: Jah
Kauba ID: 287462
16900

SJH hind

22999
-26%
Lisa korvi
826 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 25. aprillist

000

Postkontor

Reedel, 26. aprillist

199

Kuller

Reedel, 26. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 26. aprillist

199

Kuller

Reedel, 26. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bissell Spot & Stain 4720M

Kaasaskantav vaiba- ja polstritolmuimeja BISSELL® MultiClean TM Spot & Stain on loodud tõhusalt eemaldama autodelt liiva, mustuse ja liiva ning taastama istmed ja kangad müügisalongi standarditele vastavaks. Pika painduva vooliku ja kaasasolevate tarvikute eesmärk on aidata teil jõuda kõikjale, kuhu mustus satub. See eemaldab plekid lihtsalt vee, 2 spetsiaalselt disainitud BISSELLi valemi ja 4 võimsa imemisvõimega spetsiaalse puhastusvahendi abil. Sellel on eriti pikk ja painduv voolik (2,20 meetrit) teie kodu ja auto erinevate alade pesemiseks. Pumbal on kaks eemaldatavat veepaaki, mida on lihtne puhastamiseks täita ja tühjendada. Kerge ja kaasaskantav Spot & Stain on lõpuks võimaldanud kiiresti tolmu imeda ja maha pesta.

Eemaldab plekid kõikjal
Õhukest disaini on lihtne kaasas kanda ja see mahub mugavalt teie sõidukisse
XL 2,2 m voolik võimaldab pääseda väikestesse raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse
Neli spetsiaalset puhastustööriista koos võimsa pihusti ja imemisega aitavad eemaldada ka kõige tugevamad plekid
HeatWave tehnoloogia aitab hoida püsivat veetemperatuuri kogu puhastusprotsessi vältel
Eemaldatavad veepaagid lihtsaks täitmiseks ja tühjendamiseks. Kahe paagiga süsteem võimaldab puhastada puhta veega, samal ajal kui mustus hoitakse teises paagis.

Bissell

BISSELL – Ameerika pereettevõte, mis on tegutsenud aastast 1873. Ettevõtte missiooniks on luua intelligentseid puhastuslahendusi, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Bisselli toodete eesmärk on vastata igapäevastele tarbijaprobleemidele ning pakkuda uuenduslikke ja praktilisi lahendusi.
Kodudes, kus elavad lapsed ja loomad, hoolitseb Bissell selle eest, et sellistes kodudes ei oleks mitte ainult hea õhkkond, vaid ka puhtus. Ettevõtte uhkuseks on CrossWave tehnoloogia, mis võimaldab tolmuimejal korraga pesta ja pumbata. Universaalne tehnoloogia võimaldab eemaldada mustuse kiiremini ja tõhusamalt ühe seadmega. Bisselli tolmuimejad aitavad tagada igat tüüpi põranda maksimaalse puhtuse.
Kõrge kvaliteet, lai valik tooteid ja meie igapäevaseid puhastusvajadusi rahuldavad tooted määravad ettevõtte pikaajalise ja eduka tegevuse Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Austraalias.

Bissell Spot & Stain 4720M Bissell

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tänapäeval on palju erinevaid tolmuimejaid. Üks neist on ülimugav käsitolmuimeja. See on traditsioonilise tolmuimeja väiksem versioon, mis ulatub nurkadesse, mida tavaline tolmuimeja ei suuda. Kuigi see pole ideaalne suurte ruumide korraga puhastamiseks, võib see olla suurepärane täiendus teie traditsioonilisele puhastusprotseduurile. Võrreldes muude võimalustega nagu pühkimine või märgade lappide kasutamine, puhastavad käsitolmuimejad väga hästi erinevaid pindu. Need on ka väikese suurusega. Kuna need on kompaktsed, on neid väga lihtne kaasas kanda. Nende suurus võimaldab hõlpsasti leida oma koha kapis, garaažis, pesuruumis või mõnes muus sobivas nurgas. Need on väga kasulikud väikestes korterites, kus seadmetele pole palju ruumi. On ütlematagi selge, et nende seadmete väiksuse tõttu on need kerged. Tänu sellele funktsioonile on seda tüüpi tolmuimejad eriti kasulikud eakatele inimestele. Käsitolmuimejaga saad puhastada õues, autos või keldris. Saate selle reisile kaasa võtta ja kasutada isegi siis, kui soovite telgist liiva puhastada.

Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on universaalne puhastusseade, mis mitte ainult ei eemalda kuiva tolmu, vaid sobib ideaalselt ka märgade lekete puhastamiseks. Tolmuimeja kasutab märja lekke ja kuiva tolmu eemaldamiseks kottide asemel kahte seadet. Tolmuimejatel on ka vahetatavad harjad märgade lekete ja kuiva tolmu jaoks. Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on ideaalne, kui teil on lapsed ja sagedasti kukub midagi vaipadele või muudele tasasetele pindadele. Mahavalgunud vedelike koristamine võib olla hirmutav ülesanne ja kui teil on lapsi, peate võib-olla kulutama palju aega plekkide eemaldamiseks tasastelt pindadelt. Olenemata sellest, kas te kallate tassi teed, klaasi piima, vett või veini, võib põranda või vaiba pühkimine ja plekkide eemaldamine olla keeruline. Märgpumba funktsiooniga ei ole märja lekke puhastamine keeruline ülesanne. Siiski veenduge, et tolmuimeja puhastataks kohe pärast mahaloksunud vedeliku koristamist.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bissell Spot & Stain 4720M

Kauba ID: 287462
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: 4720M
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 0,42 m, 6 kg
Kaubamärk: Bissell
Tolmuimeja tüüp: Käsitolmuimeja
Vaade: Bissell, käsitolmuimeja tolmuimejad
Mootori võimsus: 330 W
Toide: võrk
Võimsuse reguleerimine: Jah
Võimsuse reguleerimine käepidemelt: Ne
360° pööratav voolik: Jah
Värv: Must, Punane
Kõrgus: 24 cm
Laius: 40 cm
Sügavus: 35 cm
Kaal: 6.6 kg
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter
Tolmukogumissüsteemi maht: 1.1 l
Märgpuhastus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bissell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
20508
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (11)

Bissell Spot & Stain 4720M
5

(11 ostja hinnangud)

5 tähte
(11)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Tiina M.
14.04.2024

Juhend on puudulik, vaja vaadata internetist videoid

Dairis S.
08.04.2024

Ma ei oodanud, et see nii hea on. Eriti turvatoolide jaoks.

Anzelika S.
10.02.2024

Tõesti kasulik majapidamises, hea abimees ja mööbli laiali laotamiseks, eriti kui majas on loomi.

Ina K.
19.12.2023

kõik väga hästi

Mindaugas S.
17.12.2023

Suurepärane puhastuspump. https://www.youtube.com/watch?v=GL-3kK_YH3g

Vilma Š.
15.09.2023

lihtne kasutada, peseb hästi, pestud pind kuivab üleöö. Soovitan seda

Roberta S.
09.09.2023

Pump mulle meeldib, seda on lihtne pumbata, ei vaja palju jõudu. Imesid see küll ei tee, aga üldiselt puhastab päris hästi. Kohaletoimetamine on tragöödia, "tule homme järgi" võttis aega üle nädala.

Liina R.
09.09.2023

Töötab hästi,mahub ära väiksematesse kohtadesse,ehk võtab vähe ruumi

Ljudmila B.
08.08.2023

Kõik on suurepärane, soovitan seda kõigile

Diāna J.
19.07.2023

Suurepärane seade. Vaip puhastati ideaalselt. Komplektis on 2 väikest pudelit plekieemaldajat, vaibahari, diivani(tooli)hari ja pintsel raskesti ligipääsetavate kohtade jaoks. Pintsleid ei pea eraldi ostma.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki