Tolmuimeja Bissell SpotClean Pet Pro Plus

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter
Tolmukogumissüsteemi maht: 2.2 l
Märgpuhastus: Jah
Kauba ID: 7474265
21400

SJH hind

26999
-20%
Lisa korvi
809 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 25. aprillist

000

DPD pakiautomaat

HOMME, 25. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 25. aprillist

259

Postkontor

Reedel, 26. aprillist

199

Kuller

Reedel, 26. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 26. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Reedel, 26. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 26. aprillist

259

Kuller

Reedel, 26. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bissell SpotClean Pet Pro Plus

BISSELL® SpotClean Pet Pro Plus on kõige võimsam plekieemaldaja ja mustuseeemaldaja. See kasutab plekkide ja tõrksa mustuse eemaldamiseks esmaklassilist imemis-, küürimis- ja spetsiaalselt loodud BISSELL® puhastusvahendite kombinatsiooni. Alates vaipkattega kõnniteedest kuni libisevate mattide ja treppideni kuni igat tüüpi pehmete pindade, diivanite, autode salongide ja muuni – on SpotClean Pet Pro Plusiga ideaalne lahendus. Eemaldage plekid ja mustus nagu professionaal võimsa 750 W mootori ja kahe eraldi suure paagiga puhta ja kasutatud vee jaoks, samuti 1,5 m integreeritud vooliku ja eriti pika 7,5 m juhtmega. 15 cm kinnitus on mõeldud karmide igapäevaste plekkide puhastamiseks ja eemaldamiseks. Plekkide kogumise lisatarvik pihustab, küürib ja imeb kõige raskema ja haisevama mustuse ning hoiab selle lisatarvikus, et see ei satuks seadmesse. Kasutage „HydroRinse“ lisatarvikut, et seadet pärast kasutamist hõlpsasti puhastada. 
Lihtsalt valmistatud; Kompaktne disain lihtsaks hoiustamiseks isegi siis, kui ruumi on vähe
Spetsiaalne kodupuhastusvahend lemmikloomadele võitleb tõhusalt plekkide ja lõhnadega.
Eriti pikk juhe võimaldab teil jõuda kõikjal, kus vajate puhastamist, igal ajal ja igal pool.
Isepuhastuv veepuhastusvooliku kinnitus
See lisaseade võimaldab teil lemmikloomade mustuse kiiresti imeda.
Eemaldage plekid ja mustus vaipadelt, polsterdustelt, treppidelt, vaipadelt, auto interjöörilt ja muult.

Bissell

BISSELL – Ameerika pereettevõte, mis on tegutsenud aastast 1873. Ettevõtte missiooniks on luua intelligentseid puhastuslahendusi, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Bisselli toodete eesmärk on vastata igapäevastele tarbijaprobleemidele ning pakkuda uuenduslikke ja praktilisi lahendusi.
Kodudes, kus elavad lapsed ja loomad, hoolitseb Bissell selle eest, et sellistes kodudes ei oleks mitte ainult hea õhkkond, vaid ka puhtus. Ettevõtte uhkuseks on CrossWave tehnoloogia, mis võimaldab tolmuimejal korraga pesta ja pumbata. Universaalne tehnoloogia võimaldab eemaldada mustuse kiiremini ja tõhusamalt ühe seadmega. Bisselli tolmuimejad aitavad tagada igat tüüpi põranda maksimaalse puhtuse.
Kõrge kvaliteet, lai valik tooteid ja meie igapäevaseid puhastusvajadusi rahuldavad tooted määravad ettevõtte pikaajalise ja eduka tegevuse Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Austraalias.

Bissell SpotClean Pet Pro Plus Bissell

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on universaalne puhastusseade, mis mitte ainult ei eemalda kuiva tolmu, vaid sobib ideaalselt ka märgade lekete puhastamiseks. Tolmuimeja kasutab märja lekke ja kuiva tolmu eemaldamiseks kottide asemel kahte seadet. Tolmuimejatel on ka vahetatavad harjad märgade lekete ja kuiva tolmu jaoks. Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on ideaalne, kui teil on lapsed ja sagedasti kukub midagi vaipadele või muudele tasasetele pindadele. Mahavalgunud vedelike koristamine võib olla hirmutav ülesanne ja kui teil on lapsi, peate võib-olla kulutama palju aega plekkide eemaldamiseks tasastelt pindadelt. Olenemata sellest, kas te kallate tassi teed, klaasi piima, vett või veini, võib põranda või vaiba pühkimine ja plekkide eemaldamine olla keeruline. Märgpumba funktsiooniga ei ole märja lekke puhastamine keeruline ülesanne. Siiski veenduge, et tolmuimeja puhastataks kohe pärast mahaloksunud vedeliku koristamist.

Multifunktsionaalne tolmuimeja

Unustage oma vana tolmuimeja, millel on vaid mõned funktsioonid, sest meil on lai valik moodsaid tolmuimejaid. Usaldusväärsete tootjate ja juhtivate kaubamärkide, nagu Karcher ja Festool, tolmuimejate valik ei jäta kedagi ükskõikseks. Nagu nimigi ütleb, on neil multifunktsionaalsetel tolmuimejatel palju rohkem kui ainult üks oluline funktsioon - tolmu imemine. Lisaks sellele funktsioonile saab neid kasutada ka märgtolmuimejatena, puhastades seega põrandaid ja tekstiilkatteid erinevates ruumides ning mööblit. Need moodsad tolmuimejad võivad olla individuaalselt varustatud ka täiendava toitepistikupesa, pneumaatilise või Bluetooth-mooduliga, mis võimaldab teil tolmuimejat sisse lülitada või seda eemalt juhtida. Samuti saab neid varustada spetsiaalsete jäätmekonteineritega, mis sobivad nii kuiva kui ka märja sisu jaoks ja mida saab puhastada ühe nupuvajutusega. Sellise pumba juurde kuuluvad sageli sellised lisaseadmed nagu pihustusvoolik ja väikesed ergonoomilised pihustid mööbli või muude pindade puhastamiseks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bissell SpotClean Pet Pro Plus

Kauba ID: 7474265
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: 37252
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,44 x 0,39 m, 8,25 kg
Kaubamärk: Bissell
Tolmuimeja tüüp: Multifunktsionaalne tolmuimeja
Vaade: Bissell, multifunktsionaalne tolmuimeja tolmuimejad
Mootori võimsus: 750 W
Värv: MUST
Müratase: 82 dB
Juhtme pikkus: 7.5 m
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter
Tolmukogumissüsteemi maht: 2.2 l
Märgpuhastus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bissell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
23369
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (6)

Bissell SpotClean Pet Pro Plus
4.8

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Linda M.
06.04.2024

Kiire kohaletoomine. Kõik on rahuldav.

Aušra B.
18.02.2024

Sain kauba kätte ühe päevaga. Ma olen õnnelik. Töötab ideaalselt. Valju heli mulle väga ei meeldinud, aga mul pole seda tänasega millegagi võrrelda.

Rolandas Č.
29.12.2023

Kõik on ok, aga plast on nii odav.

Agnese R.
15.12.2023

Puhastab suurepäraselt, soovitan.

Laura M.
08.10.2023

Puhastab pindu väga hästi. Otsikud ei ole väga laiad ega suured, nii et isegi pisikene plekk on kergesti puhastatav.

Julita K.
23.04.2023

Hea pump. Ma soovitan!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki