Varstolmuimeja Samsung VS60K6080KD/SB

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: Nenurodyta min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.25 l
Kauba ID: 2860378

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Samsung VS60K6080KD/SB

Tolmukoti/-anuma maht (l)- / 0,25 L
Väljalaskefilter
Väljuva õhu ja mootorikaitsefilter
Tolmukogumissüsteem
Konteiner
Mootori võimsus170 W
Aku tüüp Li-Ion 21,6 V
Aku kestvus 30 min
Laadimisaeg 180 min
Pesemisfunktsioon Ei
Müratase (dB) 83 dB
Komplektis
Pikk otsak, kaks-ühes otsak
Eriomadused EZClean Cyclone Force
Värv Kuldne
Kaal2,7 kg

Eemaldage hõlpsalt ja puhtalt takerdunud juuksekarvad
EZ Cleani tehnoloogia võimaldab hõlpsalt ja hügieeniliselt eemaldada kinnijäänud tolmu ja mustuse, sh pikad juuksekarvad. EZ Cleani tolmukoti tühjendamiseks tõmba lihtsalt hoovast ja EZ Cleani hari tuleb trumlist hõlpsalt välja.

Eriti kiire pööramine ja kerge liikumine
Tänu hõlpsalt käsitsetavale konstruktsioonile on tolmuimejat väga kerge ümber nurkade ja mööbliesemete lükata. 180 kraadi pöörlev korpus tagab ülima manööverdusvõime ning suured rattad liiguvad sujuvamalt ja stabiilsemalt.

Kaks ühes universaalne tolmuimeja rohkemate alade puhastamiseks
Toimib kui kaks tolmuimejat ühes, et puhastada erinevaid alasid. Kui varstolmuimeja on ideaalne suuremate põrandate puhastamiseks, siis lihtsalt eemaldatav käsitolmuimeja sobib suurepäraselt väiksemate alade, pragude või mööbli puhastamiseks.

Kauakestev akuvõimsus vaid ühe puudutusega
Võimas eemaldatav 21,6 V liitiumaku tagab kauakestva võimsuse kuni 30 minutiks*. Nii saad kodus kiiresti tolmu imeda, ilma et peaksid muretsema aku tühjenemise pärast.

Jäta see püstiselt seisma, kuhu soovid
Tänu mugavale iseseisvale konstruktsioonile seisab see ise püsti. Kui peaks juhtuma midagi kiireloomulist või kui soovid teha töös pausi, saad puhastamise kohe katkestada ja seadme jätta ükskõik kuhu. Selle hoiustamine on tõepoolest mugav.

Mugavalt leitavad ja kasutatavad sisseehitatud tarvikud
Samsungi tolmuimeja POWERstick käepidemes on sisseehitatud tolmu- ja piluotsakud. Muuda kiiresti otsakut, ilma et peaksid raiskama aega selle paigaldamiseks.

Vastupidav ja hõlpsalt puhastatav pestav filter
Lihtne käsnatüüpi vahtfilter püüab kinni rohkem tolmu ning seda saab hõlpsalt pesta ja puhastada. Ummistumise vältimiseks ja imemisvõimsuse säilitamiseks pole vaja teha muud, kui filter kiiresti puhtaks loputada.

Kitsas ja kerge kasutada ning hoiustada.
Samsungi varstolmuimeja konstruktsioon on sire ja kerge, kaaludes vaid 2,7 kg. Seda on lihtne juhtida ja selle kasutamine kodus nõuab palju vähem pingutust. Selle kitsas korpus mahub ka väiksematesse ja kitsamatesse kohtadesse.

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Üldine tooteinfo: Samsung VS60K6080KD/SB

Kauba ID: 2860378
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: VS60K6080KD/SB
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 0,42 m, 4,7 kg
Kaubamärk: Samsung
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Toide: Laetav aku
Energiaklass: Nenurodyta
Kõva põrandapinna puhastamise klass: Nenurodyta
Värv: Kuldne
Kõrgus: 110 cm
Laius: 26 cm
Sügavus: 16.5 cm
Kaal: 2.7 kg
Tolmukoti täitumise indikaator: Ei
Niiske puhastus: Ei
Otsikud: 1
Müratase: 83 dB
Aku pinge: 21.6 V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: Nenurodyta min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.25 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Samsung tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Samsung VS60K6080KD/SB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Jana E. 13.04.2022
Tere, Küsimus et kas sellele tolmuimejale on ka müügil kuskil akusid ja mis nende hind võik olla? Meie tolmuimeja aku hakkab läbi minema.
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 19.04.2022

Tere

Lugupeetud Klient

Hansaposti kodulehel pole müügil tootele sobivat akut.

Lugupidamisega

Klienditeenindus