Nõudepesumasin AEG FSE75748P

Täpsustused:
Komplektide arv: 14
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 5757447

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: AEG FSE75748P

AEG FSE75748P nõudepesumasin on ideaalne valik neile, kes hindavad tõhusust ja mugavust. 14-kohaline nõudepesumasin saab hakkama ka kõige suuremate nõudekogustega, selle puutetundlik juhtpaneel tagab lihtsa käsitsemise ja erinevad puhastusprogrammid sobivad erinevatele vajadustele. Tänu elegantsele valgele disainile ja kompaktsetele mõõtmetele (81,8 cm kõrge, 60 cm lai ja 56 cm sügav) sobib see nõudepesumasin ideaalselt igasse kööki.

  • Suur mahutavus: see nõudepesumasin suudab 14 kohaasetusega pesta suures koguses nõusid, mistõttu on see ideaalne peredele või neile, kes võõrustavad sageli külalisi.
  • Lihtne kasutada: puutetundlik juhtpaneel muudab nõudepesumasina käsitsemise intuitiivseks ja vaevata, tagades probleemivaba kasutamise.
  • Mitmekülgsed pesuprogrammid: 7 erinevat pesuprogrammi ja 4 temperatuuri seadistust annavad sellele nõudepesumasinale paindlikkuse ja tõhususe, mida vajate eri tüüpi nõude pesemiseks ja õige puhastustasemega pesemiseks.
  • Elegantne ja kompaktne disain: valge värvi ja kompaktsete mõõtmetega - 81,8 cm kõrge, 60 cm lai ja 56 cm sügav - sobib see nõudepesumasin suurepäraselt igasse köögiruumi.

AEG

Juba täna vajalikke homseid ideid ja uuendusi, mis annavad toiduvalmistamisele, majapidamisele või pesupesemisele maksimaalse tipptaseme, ületades seeläbi kõik teie ootused - seda pakub teile AEG.
130-aastase ajalooga, innovatiivne ettevõte AEG ühendab kõrgtehnoloogia ja disaini,  rakendades välja töötatud visiooni vormi ja funktsiooni täiuslikkuse suhtes.
Homme algab juba täna. Meie söömise viis muutub, meie riietumisviis muutub, meie eluviis muutub. AEG teab, kuidas tehnoloogia suudab meid ümbritsevat maailma parandada. Seetõttu tagab ettevõte lisaks oma seadmete maksimaalsele kasutusvõimekusele ka pilgu tulevikuellu.
Koostöös AEG'iga loodi 45- minutiline dokumentaalfilm "The Next Black", mis analüüsib tuleviku riidekäitlust ja jätkusuutlikkust. 
AEG eesmärk on vaadata tulevikku ja säästa meie habrast planeeti- ettevõtte eesmärk on vähendada süsiniku jalajälge 50% ja suurendada materjalide efektiivsust ja vastupidavust.
AEG- Tulevik kuulub meile. 

AEG FSE75748P AEG

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tähelepanu!

Sisseehitatud nõudepesumasinal ei ole esikülge/ust!

Sisseehitatud nõudepesumasin (tuntud ka kui integreeritud nõudepesumasin) on loodud sobima teie köögikapi suurusega. Sisseehitatud nõudepesumasinad mahuvad tööpinna alla ja loovad teie olemasolevale interjöörile korraliku ja sileda viimistluse. Sisseehitatud nõudepesumasina katmiseks on sageli võimalik paigaldada kohandatud kapiuks, mis peidab nõudepesumasina, kui seade on täielikult suletud. Erinevalt eraldiseisvatest nõudepesumasinatest, mida saab kolides kaasa võtta, on sisseehitatud nõudepesumasinad enam-vähem püsivalt paigaldatud nõudepesumasina õõnsusse. Sarnaselt pooleldi sisseehitatud mudelitele annavad täielikult sisseehitatud nõudepesumasinad teie köögile elegantse välimuse. Võrreldes tavaliste ja poolsisseehitatud nõudepesumasinatega sobivad need ideaalselt kõigile, kes soovivad köögis luua sujuvat minimalistlikku stiili. Erinevalt sisseehitatud nõudepesumasinast asub täielikult sisseehitatud nõudepesumasina juhtpaneel ukse ülaosas. Ukse sulgedes ei näe te ühtegi juhtnuppu ja nõudepesumasin jääb täielikult teie köögiseadmesse peidus. Nõudepesumasin on nähtav ainult siis, kui see on avatud – vastasel juhul on see teiste köögikappidega samal tasemel.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: AEG FSE75748P

Kauba ID: 5757447
Kategooria: Nõudepesumasinad
Tootja kood: FSE75748P
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,66 x 0,7 x 0,918 m, 40 kg
Kaubamärk: AEG
Tootja kood: FSE75748P
Energiaklass: B
Aastane energiakulu: 64 kWh
Energiakulu: 0.64 kWh
Energiatarbimine ilma kasutamiseta: -
Vee tarbimine aastas: 990 l
Kuivatusklass: Nenurodyta
Standardprogrammi kestus: 240 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase: 42 dB
Paigaldusmeetod: Integreeritav nõudepesumasin
Vaade: AEG, integreeritav nõudepesumasin nõudepesumasinad
Kõrgus: 81.8 cm
Laius: 60 cm
Sügavus: 56 cm
Pesuklass: Pole täpsustatud
Värv: Valge
Juhtimine: andurite
Juhtpaneel: Serval
Pesutemperatuuride arv: 4 tk
Programmide arv: 7 tk
Viitstart: Jah
½ programm: Ei
Ukse fassaad: Ei
Komplektide arv: 14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik AEG tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (1)

AEG FSE75748P
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Romas V.
27.03.2023

AEG kvaliteet ei ole sama mis vanasti - nõudepesumasina elektroonika on korras, aga mehaaniline osa - mõlemad ülemised sahtlid libisevad ja kiiluvad, ust on peale nõudepesu raskem sulgeda olemasoleva automaatse avanemise tõttu mehhanism, nii et see mehhanism "praguneb" tõmbamisel/lükkamisel jõudu lisades, kuna see avaneb/sulgub lisapingutusega, (mida eelmises Electroluxi nõudepesumasinas ei olnud, kuna avamismehhanismi polnud), uks peab olema lahti hoituna, mis pole mugav, toidu valmistamise jäägid pudenevad peale, pritsib kraanikausist. Erinevate müüjate erinevatest kirjeldustest ei saanud me enne selle konkreetse nõudepesumasina ostmist aru, kas põrandal on taimeriga näit või lihtsalt roheline/punane täpp, mis näitab programmi/operatsiooni lõppu. Põrandale ilmub ainult täpp ja ukse avamisel on näha järelejäänud tööaeg. Sõna otseses mõttes - 10 aastat vanem. Electoluxi nõudepesumasinaga jäime rohkem rahule, kui see poleks katki läinud, kui remont enam ära ei tasunud (elektrooniline juhtplokk läks üles), poleks me selle AEG ostmise peale mõelnudki. Tehnoloogia eriti edasi ei liigu... (peale turundusjutud energiasäästu, hääletu töö, võimsuse jms kohta, me ei usu eriti, et uus asi vähemalt 10 aastat vastu peab)

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki