Eraldiseisev, Külmkapp sügavkülmaga all Gorenje RK6192EXL4, Automaatne sulatus

Täpsustused:
Kõrgus: 185 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Müratase: 38 dB
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7125495
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
40579

SJH hind

43900
-7%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
1533 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 4. aprillist

000

Kuller

8. aprillist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

8. aprillist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Gorenje RK6192EXL4

Convert FreshZone'i sahtel
Igaks sündmuseks valmis
Mugav sahtel muundub kala- ja lihasahtlist puu- ja köögiviljade sahtliks, et saaksid oma värskeid vilju hõlpsalt hoiustada.


NoFrost Plusi süsteem
Lõpp tüütule sulatamisele
Külmiku sügavkülmaosasse on paigaldatud üks turu parimaid jahutussüsteeme, mis takistab jää ja härmatise kuhjumist ning hoiab voolutarbimise madalana. Selle tulemusel kasutatakse hoiuruumi optimaalselt ära ning enam pole vaja külmikut sulatada ja selle sisemust puhastada. Sügavkülmutatud toidu pakendid või osakesed ei kleepu enam üksteise külge, mistõttu on toit su sügavkülmas korras ja puhas.


AdaptTechi tehnoloogia
Sügavkülmaga külmik, mis tunneb ära sinu harjumused
See nutikas süsteem loodi, et hoida külmikus pidevalt ühtlast temperatuuri, hoolimata sellest, kui tihti ust avad. Külmik jälgib pidevalt sinu kasutusmustreid ja reguleerib temperatuuri, et vältida selle tõusmist ning hoida sinu toit alati värskena. Lisaks vähendab see voolutarbimist.


IonAir koos MultiFlow 360° süsteemiga
Täiuslik mikrokliima igal riiulil
IonAir toodab seadme sees negatiivse laenuga ioone, mille uus MultiFlow 360° süsteem ühtlaselt kogu jahekambris laiali jagab. Nende anioonidega rikastatud õhk säilitab toidu maitse ja eemaldab ebameeldivad lõhnad.
 
    
Niiskuskontrolliga CrispZone'i sahtel
Nagu otse aiast
Mahukas CrispZone'i puu- ja köögiviljasahtel säilitab tänu madalale temperatuurile ja niiskustaseme reguleerimisvõimalusele toitaineid ning pikendab toidu värskust.


FastFreeze’i kiirkülmutus
Kiire sügavkülmutus
FastFreeze’i kiirkülmutuse funktsioon külmutab toitu temperatuuril -24 °C, et säilitada enamik selle mineraalidest. Umbes kahe päeva pärast lülitub funktsioon automaatselt välja ja sügavkülmaosa temperatuur naaseb algsele seadistusele.


SensoTech Switchi tehnoloogia
Lihtne jahekambri ja sügavkülmiku juhtimine
Suur ja selge ülesehitusega LED-ekraan laseb sul temperatuurisätteid koheselt reguleerida. Erinevaid funktsioone, nagu FastFreeze’i kiirkülmutus ja puhkuserežiim, saad sisse lülitada lihtsalt ühe puudutusega. Ja kui temperatuur peaks järsult tõusma, annab integreeritud alarm sulle sellest kohe teada.

Gorenje on Sloveeniast pärit kodumasinate tootja. Kaheksakümmend aastat vana kaubamärk on sellel turul Euroopas suuruselt neljas tootja.
Kodu jaoks kõike pakkudes paistab Gorenje silma laia valiku ja erakordse kvaliteedi poolest. Palju innovatsiooni ja disaini investeeriva ettevõtte tooted ei jäta kedagi külmaks, tooteid on lihtne kasutada, need hästi läbi mõeldud ja sobivad kaasaegse kodu kujundusega. Gorenje tooted leiavad oma koha igas toas. Bränd on kõige paremini tuntud oma elektriahjude poolest, mida hakati tootma ettevõtte loomise algusaegadel, kuid toodab ka köögikubusid, külmikuid ja sügavkülmikuid. Gorenje konditsioneerid ja rekuperaatorid aitavad luua laheda ja mugava toaõhu ning tolmuimejad maja puhtana hoida.
Ettevõtte visioon on muuta elu lihtsamaks. Kaks rahvusvahelist kaubamärki Gorenje ja Atag ning kuus kohalikku arenenud ettevõtet on saanud tuntuks üle kogu maailma kui kõrgeima kvaliteediga seadmete tootja. Põllumajandusseadmetest kasvanud ettevõte võib tõesti kiidelda rikkaliku kogemusega, mis võimaldab täna pakkuda klientidele ainult parimaid lahendusi. "

Gorenje RK6192EXL4

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Eraldiseisvad külmikud on kõige levinumad külmutusseadmed. Tavaliselt on need odavamad kui sisseehitatud mudelid ja neid on lihtne kaasas kanda, kui teil on vaja seadet teisaldada. Eraldiseisvad külmikud võivad olla täissügavusel või väiksemad, mis ei ulatu kappide servadest välja. Eraldiseisva külmiku üks eeliseid on sügavuse valik majaomanikele, kellele meeldib mahukas külmik. Eraldiseisvad mudelid on saadaval erineva laiuse ja erineva uksestiiliga (nt vasakpoolsed hinged, parempoolsed hinged või prantsuse uksed). See paindlikkus on atraktiivne ja eraldiseisvaid külmikuid ei pea paigaldama professionaalid. Kuid eraldiseisvatel külmikutel on sisseehitatud külmikutega võrreldes mõned puudused. Olgugi, et korralikult puhastatuna ja hooldatuna peavad need vastu pikki aastaid, kuid tavaliselt on nende eluiga lühem kui sisseehitatud külmikutel ning enamikesse kappidesse need kindlasti ideaalselt ei mahu.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Gorenje RK6192EXL4

Kauba ID: 7125495
Kategooria: Külmkapid-külmikud
Tootja kood: RK6192EXL4
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,64 x 1,91 m, 63 kg
Kaubamärk: Gorenje
Tootja kood: RK6192EXL4
Külmiku tüüp: Külmkapp sügavkülmaga all
Vaade: Gorenje, külmkapp sügavkülmaga all külmkapid-külmikud
Energiamärgis: E
Energiakulu aastas: 235 kWh
Üldmaht: 314 l
Jahekambri maht: 205 l
Sügavkülmkambri maht: 109 l
Sügavkülmiku temperatuur: -18 ºC
Sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Külmapidavus: Nenurodyta h
Külmutusvõimsus: 4.9 kg/24h
Kliimaklass: N-ST
Paigaldusmeetod: Eraldiseisev
Värv: Hall
Lisafunktsioonid: Low Frost
Puhkerežiim: Täpsustamata
Juhtimine: Mehaaniline
Laius: 60 cm
Sügavus: 59.2 cm
Kaal: 61 kg
Energiakulu: -
Pudeliriiul: Jah
Juurviljasahtlid: Jah
Sisevalgustus: Jah
Sügavkülmiku juhtimine: Pole täpsustatud
Kiirkülmutamine: Ei
Madala temperatuuriga kaamera: Pole täpsustatud
Kõrgus: 185 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Müratase: 38 dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gorenje tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Gorenje RK6192EXL4
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki