Eraldiseisev, Kahepoolne külmik Hitachi R-M700VAGRU9X-2 (MIR), Automaatne sulatus

Täpsustused:
Kõrgus: 180 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Müratase: 42 dB
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 6134402
3 05500

SJH hind

3 09900

1 tk on jäänud

Lisa korvi
11545 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 26. aprillist

000

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Hitachi R-M700VAGRU9X-2 (MIR)

Hitachi – ettevõte asutati 1920. aastal Jaapanis. Ettevõtte suur võimsus on pühendatud külmikute tootmisele, kõik Hitachi külmikud on disainitud Jaapani inseneride poolt ja monteeritud Tais. Ettevõte kohandub tarbijate pidevalt muutuvate vajadustega ning loob kvaliteetseid, funktsionaalseid ja keskkonnasõbralikke tooteid. Hitachi kasutab oma tootmisel kõrgtehnoloogiat ja kvalifitseeritud tööjõudu, nii et Hitachi külmikutel on maailmas juhtivad energiasäästufunktsioonid. Tänu ainulaadsele disainile ja muljetavaldavale mahule saavad Hitachi külmikud teie köögi tõeliseks kaunistuseks!

Elegantne disain

Elegantse disainiga Hitachi R-M700VAGRU9X on varustatud ereda LED-valgustuse, veinipudeli riiuli ja veelgi rohkem ruumi lemmiktoitude jaoks. Nautige eksklusiivsust, luksust ja paljusid kasulikke funktsioone.

Vaakum kauakestva värskuse tagamiseks

Külmkapp avaldab teile muljet oma vaakumkambriga. Vaakumpump tõmbab õhku ja vähendab hapnikku umbes 0,8 atm-ni (atmosfäärirõhk) kogu kasutusea jooksul. Sellistes tingimustes säilitatud toiduained säilitavad värskuse ja kõik kasulikud ained kauem.

Ukse avamine vaid ühe puudutusega

Vaid üks puudutus ja külmiku uks avaneb automaatselt. Ust saab automaatselt avada mitmel viisil:

  • Avage sügavkülmiku või külmiku uks ainult selleks, et puudutada avamisnupu soovitud ala.
  • Avage sügavkülmiku ja külmiku uksed koos, puudutades avamisnuppu ja libistades sõrmega küljele.

Energiasäästurežiim

Külmik Hitachi R-M700VAGRU9X on varustatud automaatse energiasäästurežiimiga. Külmkapis olev andur tuvastab, kui läheduses on inimene, ja lülitab külmiku kasutamise ajal automaatselt energiasäästurežiimi välja. See on väga mugav, kui reisite palju ja jätate maja sageli tühjaks.

VIP vaakum isolatsioon

VIP on õhuke vaakumplaat, mida iseloomustab ülikõrge soojusisolatsioon. See takistab välissoojuse sisenemist ja sisemise külma lahkumist. See paneel tagab tõhusama isolatsiooni kui külmikute tavaline isolatsioonimaterjal uretaan. Tänu VIP-isolatsioonile on jahutuse efektiivsus 15 tundi isegi elektrikatkestuse korral.

Võimas töö ja topeltjahutus

Hitachi R-M700VAGRU9X-l on topeltventilaator, mille abil jahutatakse sügavkülmiku- ja külmkambrit üksteisest sõltumatult. See tehnoloogia tagab võimsa jahutuse, säästes samal ajal energiat. Eco Thermo andur registreerib kõik temperatuurimuutused külmiku igas kambris, et tagada alati vajaliku temperatuuri säilitamine.

Naudi külma vett ja lõputut jääd

Täitke 3,2-liitrine veepaak ja jää valmistatakse automaatselt ette. Jäätist või külma vett saad nautida igal ajal. Ettevalmistus on väga lihtne, veevarustust pole vaja ühendada, nii et saate süsteemi paigaldada praktiliselt kõikjale.

Värskete köögiviljade ja puuviljade osa

Kauakestva värskuse tagamiseks säilitab iga kamber ligikaudu 90% niiskuse ja tagab kaudse jahutuse. Tänu kolmekordsele filtrile on köögiviljasektsiooni õhk alati puhas, ilma muudest toodetest pärinevate kõrvaliste lõhnadeta.

Integreeritud tolmuimeja – vaakumtihend värskema toidu jaoks

Pikema värskuse saladus on hapniku vähenemine. Algne Hitachi vaakumsektsioon tõmbab õhku, et hoida rõhku ligikaudu 0,8 atm. Toiduained püsivad kauem värsked ja toitvad ning neid ei pea enne küpsetamist üles sulatama.

Vaakumtehnoloogia hoiab rõhku 0,8 atm*

Hitachi uuendus, hermeetiline survekindel vaakum loob ja säilitab vaakumkeskkonna. Vaakumpump tõmbab õhku ja vähendab hapniku ligikaudu 0,8 atm-ni (atmosfäärirõhk). Vaakumkambris hoitud toit säilitab toidu esialgse maitse, toitained ja tekstuuri.

* Vaakum on ruum, kus rõhk on atmosfäärirõhust väiksem. Rõhk vaakumkambris on u. 0,8 atm, mis on väiksem kui atmosfäärirõhk, seega nimetatakse seda vaakumiks.


Automaatne ukseavamise tehnoloogia

See tehnoloogia muudab ukse avamise äärmiselt lihtsaks ka siis, kui käed on täis või uks on toitu täis. Uks avaneb automaatselt vaid ühe puudutusega. Külmkapp tuvastab lähenemise, juhtpaneel süttib, nii et saate külmiku ukse hõlpsalt avada ka pimedas.

Säästlik kontrolleri kasutamise režiim

Vidin kuvatakse automaatselt ainult siis, kui keegi sellele läheneb. See tunnetab, et inimene on külmiku läheduses ja lülitab automaatselt sisse/deaktiveerib energiasäästurežiimi. See on kasulik, kui reisite või lahkute kodust pikemaks ajaks.

Vaakumisolatsioonipaneel – uuendus energiasäästu vallas

Vaakum-isolatsioonipaneel on õhuke paneel, mille sees on väga peen klaaskiust vaakum, mis tagab ülikõrge soojusisolatsiooni – palju kõrgema kui tavapärastel isolatsioonimaterjalidel. See takistab välissoojuse sattumist keskkonda, säästes seeläbi palju rohkem energiat. Jahutusaeg on 15 tundi – eriti kasulik ja tõhus voolukatkestuse korral.

Inverterkompressor ja kahekordne jahutusventilaator – säästa energiat

Selle funktsiooniga toitu ei kuivatata. Iga külmiku sektsiooni jaoks erinevad ventilaatorid. See tagab optimaalse jahutuse nii sügavkülmikus kui ka külmikus, mida üksainus ventilaator pakkuda ei suuda. Kahe ventilaatoriga jahutus tagab energiasäästu ja võimsa jahutuse. Igas kambris olev Eco Thermo-Sensor mõõdab kõiki temperatuurimuutusi, nii et igas kambris saab alati hoida ideaalset temperatuuritaset.

Suure võimsusega inverterkompressor suudab pakkuda äärmiselt võimsat jahutust, tekitades suures koguses jahutatud õhku. Samuti tõhus väikese võimsusega jahutus mikroarvuti juhtimisega.

Energiasäästu. Juhtimine, kui palju jahutatud õhku millisesse kambrisse juhitakse, tagab, et energiat ei raisata ja saavutab tippklassi energiasäästu.

Võimas jahutus. Isegi kui ümbritseva õhu temperatuur jõuab 60 °C-ni, tagab iga külmikuosa jahutamise vajaliku temperatuurini.

Temperatuuri hoitakse pikka aega. Sügavkülmkamber hoiab õiget temperatuuri kuni 15 tundi, et toit oleks voolukatkestuse korral värske.

Veemahutavus ja jää valmistamine - mage vesi

Lisage 3,2-liitrisesse veepaaki lihtsalt mineraal- või muu puhastatud vesi. Külmkapp varustab jäävett ja teeb jääkuubikuid automaatselt. Seega ei ole vaja külmkappi vett juurde anda. Külmiku võid paigutada ükskõik kuhu ja sul on alati kokteili jaoks jahe joogivesi või jää.

Kolmekordne võimsusfilter – garanteeritud desodoreerimine

Kolmekordne võimsusfilter eemaldab kuni 99% ebameeldivatest lõhnadest ja bakteritest. Kolmekordne võimsusfilter eemaldab 7 lõhnakomponenti (testitud Hitachi laboris). Kõrvaldatavate lõhnade tüübid: metüülmerkaptaan, ammoniaak, atseetaldehüüd, trimetüülamiin, propanaal, heksanool ja äädikhape.

Köögiviljade jaoks eraldi jaotis - värsked köögiviljad

Köögiviljade pikaajalise värskuse tagamiseks hoitakse toidu niiskust optimaalsel režiimil ligikaudu 90%* kaudse jahutamisega. Tänu Triple Power filtrile on üksikutes kambrites alati puhas õhk ilma lõhnata.

Elegantne disain

Külmkapi disain on väga elegantne, kuid samas mugav ja praktiline, sest sellel on energiasäästlik LED, mugav paigutus, elegantne riiul pudelite ja veini jaoks. Alumiiniumpaneel lisab heledale kambrile luksust.

Kiire jahutusfunktsioon

Kui soovite toitu kiiresti ja tõhusalt jahutada, aktiveerige kiirjahutusrežiim, mis jahutab umbes 19%* kiiremini.

Hitachi

Hitachi on 1920. aastal Jaapanis asutatud ettevõte. Aastal 2018 Hitachi muutis oma nime Hikokiks. Ettevõtte suur võimsus on pühendatud külmikute tootmisele, kõik Hitachi külmikud on disainitud Jaapani inseneride poolt ja monteeritud Tais. Ettevõte kohandub tarbijate pidevalt muutuvate vajadustega ning loob kvaliteetseid, funktsionaalseid ja keskkonnasõbralikke tooteid. Hitachi kasutab oma tootmisel kõrgtehnoloogiaid ja kvalifitseeritud tööjõudu, seega on Hitachi külmikutel maailmas juhtivad energiasäästufunktsioonid. Tänu ainulaadsele disainile ja muljetavaldavale mahule saavad Hitachi külmikud teie köögi tõeliseks kaunistuseks!

Hitachi R-M700VAGRU9X-2 (MIR) Hitachi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Eraldiseisvad külmikud on kõige levinumad külmutusseadmed. Tavaliselt on need odavamad kui sisseehitatud mudelid ja neid on lihtne kaasas kanda, kui teil on vaja seadet teisaldada. Eraldiseisvad külmikud võivad olla täissügavusel või väiksemad, mis ei ulatu kappide servadest välja. Eraldiseisva külmiku üks eeliseid on sügavuse valik majaomanikele, kellele meeldib mahukas külmik. Eraldiseisvad mudelid on saadaval erineva laiuse ja erineva uksestiiliga (nt vasakpoolsed hinged, parempoolsed hinged või prantsuse uksed). See paindlikkus on atraktiivne ja eraldiseisvaid külmikuid ei pea paigaldama professionaalid. Kuid eraldiseisvatel külmikutel on sisseehitatud külmikutega võrreldes mõned puudused. Olgugi, et korralikult puhastatuna ja hooldatuna peavad need vastu pikki aastaid, kuid tavaliselt on nende eluiga lühem kui sisseehitatud külmikutel ning enamikesse kappidesse need kindlasti ideaalselt ei mahu.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Hitachi R-M700VAGRU9X-2 (MIR)

Kauba ID: 6134402
Kategooria: Külmkapid-külmikud
Tootja kood: R-M700VAGRU9X-2 (MIR)
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,82 x 1,02 x 1,9 m, 134,82 kg
Kaubamärk: Hitachi
Tootja kood: R-M700VAGRU9X-2 (MIR)
Külmiku tüüp: Kahepoolne külmik
Vaade: Hitachi, kahepoolne külmik külmkapid-külmikud
Energiamärgis: F
Energiakulu aastas: 413 kWh
Üldmaht: 569 l
Jahekambri maht: 362 l
Sügavkülmkambri maht: 207 l
Sügavkülmiku temperatuur: -18 ºC
Sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Külmapidavus: 15 h
Külmutusvõimsus: -
Kliimaklass: Pole täpsustatud
Paigaldusmeetod: Eraldiseisev
Värv: Hall
Lisafunktsioonid: 0-tsoon, Jäämasin
Puhkerežiim: Ei
Juhtimine: Puutetundlik
Laius: 92 cm
Sügavus: 72 cm
Kaal: 126 kg
Pudeliriiul: Jah
Avatud ukse alarm: Jah
Kõrgus: 180 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Müratase: 42 dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hitachi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hitachi R-M700VAGRU9X-2 (MIR)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki