Eraldiseisev, Külmkapp sügavkülmaga all Bosch KIV86VSE0, Manuaalne sulatus

Täpsustused:
Kõrgus: 178 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Müratase: 35 dB
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 4252397

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Bosch KIV86VSE0

Eriti palju ruumi puu- ja köögiviljade kauem värskena hoidmiseks\r\nRuumikas VitaFresh XXL-i sahtlis on rohkelt ruumi ja täiuslik hoiukeskkond kõigile värsketele toiduainetele. Sahtli hoiutingimusi on võimalik reguleerida, et puu- ja köögiviljad säiliksid kauem värskena. Nii on Sul rohkem toitu, mida nautida, ja vähem toitu läheb raisku.\r\n\r\nEcoAirflow\r\nKülmiku ebaühtlane jahutus võib mõjutada märgatavalt toiduainete maitset ja säilimisaega. Tänu EcoAirflow’le püsivad niiskus ja temperatuur kogu jahutusalas ühtlasel tasemel ning toit säilib kauem.\r\n\r\nUksekorvide evolutsioon\r\nTänu kõrgematele küljeseintele pakuvad uued optimeeritud mahuga poolläbipaistvad uksesahtlid rohkem ruumi ja stabiilsust ning välja kukkuvad ja ümber minevad purgid ning pudelid jäävad nüüd minevikku. Kaunis jääsinine väljanägemine on saavutatud unikaalse töötlustehnikaga.\r\n\r\nHästi valgustatud külmiku sisu\r\nLED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.\r\n\r\nLowFrost\r\nLisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Vali külmik, mis kannab hoolt nii Sinu kui ka iseenda eest.\r\n\r\nLisaruum seal, kus vaja\r\nEriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või suurte külmutatud toitude, nagu tordid või pitsad, üksteise peale virnastamiseks. Kui Sul on vaja näiteks toitlustada lapse sünnipäeva või külmutada pulmatort, siis BigBox pakub selleks piisavalt ruumi. Selleks et sügavkülmikus kord tagada, on Bosch lisanud sisemise karbi, kus saad hoida väiksemaid asju, näiteks ürte või jääkuubikuid.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch KIV86VSE0 Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Eraldiseisvad külmikud on kõige levinumad külmutusseadmed. Tavaliselt on need odavamad kui sisseehitatud mudelid ja neid on lihtne kaasas kanda, kui teil on vaja seadet teisaldada. Eraldiseisvad külmikud võivad olla täissügavusel või väiksemad, mis ei ulatu kappide servadest välja. Eraldiseisva külmiku üks eeliseid on sügavuse valik majaomanikele, kellele meeldib mahukas külmik. Eraldiseisvad mudelid on saadaval erineva laiuse ja erineva uksestiiliga (nt vasakpoolsed hinged, parempoolsed hinged või prantsuse uksed). See paindlikkus on atraktiivne ja eraldiseisvaid külmikuid ei pea paigaldama professionaalid. Kuid eraldiseisvatel külmikutel on sisseehitatud külmikutega võrreldes mõned puudused. Olgugi, et korralikult puhastatuna ja hooldatuna peavad need vastu pikki aastaid, kuid tavaliselt on nende eluiga lühem kui sisseehitatud külmikutel ning enamikesse kappidesse need kindlasti ideaalselt ei mahu.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bosch KIV86VSE0

Kauba ID: 4252397
Kategooria: Külmkapid-külmikud
Tootja kood: 891261065
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,62 x 1,84 m, 56,1 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: KIV86VSE0
Külmiku tüüp: Külmkapp sügavkülmaga all
Vaade: Bosch, külmkapp sügavkülmaga all külmkapid-külmikud
Energiamärgis: E
Energiakulu aastas: 229 kWh
Üldmaht: 267 l
Jahekambri maht: 183 l
Sügavkülmkambri maht: 84 l
Sügavkülmiku temperatuur: Pole täpsustatud
Sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Külmapidavus: - h
Külmutusvõimsus: -
Kliimaklass: Pole täpsustatud
Paigaldusmeetod: Eraldiseisev
Värv: Valge
Lisafunktsioonid: Low Frost
Puhkerežiim: Täpsustamata
Juhtimine: Täpsustamata
Laius: 54.1 cm
Sügavus: 54.8 cm
Pudeliriiul: Ei
Juurviljasahtlid: Jah
Kõrgus: 178 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Müratase: 35 dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch KIV86VSE0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki