Multimeediapleier Google Chromecast with GoogleTV

Täpsustused:
Kauba ID: 2913833
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
6550
Lisa korvi
866 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

1. maist

000

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Google Chromecast with GoogleTV

Naudi maailma parimat meelelahutust koos Google Chromecast 4K ja Google TV-ga. Lihtsalt &uuml;henda Chromecast oma teleri HDMI sisendisse ning ka kodusesse WiFi v&otilde;rku ning ongi k&otilde;ik. N&uuml;&uuml;d saad striimida Netflix, Youtube jm teenuste filme, seriaale ja muusikat&nbsp;otse telerisse&nbsp;4K HDR kvaliteediga v&otilde;i&nbsp;peegeldada telefoni ekraanil ja veebilehitseja aknas olevat infot suurele ekraanile.<br /><br /><strong>Kogu meelelahutus &uuml;hes kohas</strong><br />Google TV organiseerib filmid ja teleseriaalid erinevatest teenustest &uuml;htekokku, et neid oleks lihtsam leida.<br /><br /><strong>Leia oma j&auml;rgmine lemmik vanade lemmikute p&otilde;hjal</strong><br />Google TV annab Su lemmiksarjade ja -filmide p&otilde;hjal personaalseid soovitusi.<br /><br /><strong>&Uuml;tle oma soovid v&auml;lja</strong><br />K&uuml;si kindlat filmi v&otilde;i seriaali pealkirja j&auml;rgi v&otilde;i otsi sisu tuju, žanri, n&auml;itleja v&otilde;i muu j&auml;rgi.<br /><br /><strong>Terve ports meelelahutust</strong><br />&Uuml;le 400 000 seriaali ning filmi, miljonite kaupa muusikapalasid &ndash; Google TV'ga meelelahutusest puudust kindlasti ei tule.<br /><br /><strong>V&auml;ikselt ekraanilt telerisse</strong><br />Saada oma telefoni, s&uuml;learvuti v&otilde;i tahvelarvuti sisu otse telerisse v&otilde;i peegelda Chrome veebibrauseri vaade suurele ekraanile.<br /><br /><strong>Lase oma h&auml;&auml;lel k&otilde;lada</strong><br />Vajuta puldil Google Assistant nuppu, et paluda Google'l otsida Sulle filme, teleseriaale ja muusikat.<br /><br /><strong>Heli p&otilde;hja</strong><br />&Uuml;henda Chromecast oma Nest k&otilde;larite v&otilde;i ekraanidega, et terve kodu heliga t&auml;ita.

Google on rahvusvaheline ettevõte, mis pakub Internetiga seotud teenuseid ja tehnoloogiatooteid. Viie parima tehnoloogiaettevõtte seas toodab ja müüb Google nutitelefone, tahvelarvuteid ja arvuteid ning tarkvara ja arvutiga seotud tarvikuid.
Alates oma loomisest 1996. aastal on Google'st kasvanud mitte ainult üks tehnoloogiagigantest, vaid ka kaubamärk, milleta pole igapäevane elu enam mõeldav. Google'i asutajate algne idee veebiotsingu algoritmi kohta oli nii edukas, tänu millele möödus Google väga kiiresti oma konkurentidest ja sellest sai maailma kõige enam kasutatav veebitööriist.
Ettevõtte edu veebiotsingus ja seotud teenustes on võimaldanud Google'il laieneda ja toota oma kaubamärgiga tooteid. 2010. tutvustas Google nutitelefone, aasta hiljem sülearvutit Chromebook ja on sellest alates peaaegu igal aastal turule toonud uue ja innovaatilise nutitoote.
 

Google Chromecast with GoogleTV

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Google Chromecast with GoogleTV

Kauba ID: 2913833
Kategooria: Multimeediakeskused
Tootja kood: GA01919-US
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,1 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Google
Toetatud formaat: Pole täpsustatud
LCD ekraan: Ei
Android: Jah
Traadita võrgu adapter (WLAN): Jah
Bluetooth: Ei
Liidesed: HDMI, Wi-Fi
Komplektis sisaldub: Kaugjuhtimispult, multimeedia mängija
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Google tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Google Chromecast with GoogleTV
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Arkādijs M.
20.12.2023

Kohaletoimetamine viibis 5 päeva

Andrėjus B.
17.12.2023

Mul on Apple TV, kuid Chromecast on avardanud mu võimalust videosisu telerisse voogesitada. Ma soovitaks seda. Selliseid vigu on, kuid need on väikesed.

Vadims F.
12.01.2023

Vastab kirjeldusele!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki