Televiisor TCL 65C735, 65" (~165 cm)

Täpsustused:
Diagonaal: 65" (~165 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7607975
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
73600
Lisa korvi
2781 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. aprillist

000

Kuller

15. aprillist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. aprillist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: TCL 65C735

-

TCL on üks maailma suurimaid elektroonikatootjaid ja suuruselt kolmas teleritootja.
Ettevõte alustas tegevust 1981. aastal. piraatkassettide tootjana. TCL-i tõlgendati algselt kui "tõelist Hiina lõvi", nüüd kui "loovat elu". Lisaks enda kaubamärgiga toodetele toodab TCL ka  tootjatele nagu Alcatel, Blackberry, Pioneer, RCA ja Thomson.
Praegu on TCL Electronics tarnitavate toodete arvu poolest maailmas teisel kohal. Grupis töötab üle 75 000 inimese kogu maailmas, sellel on 28 teadus- ja arenduslaborit ning 22 tootmisettevõttet. Kuigi ettevõte keskendub telerite tootmisele, toodab see ka laias valikus koduseadmeid: Blu-ray mängijaid, tahvelarvuteid, külmikuid, pesumasinaid ja heliseadmeid.
TCL-telerid -  testitud kvaliteet taskukohase hinnaga. Viimased 4K ja HDR mudelid uskumatult soodsa hinnaga on selle kiiresti kasvava ettevõtte jaoks visiitkaardiks. 

TCL 65C735

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nii nagu nupudega telfonid on asendanud nutitelefonid, asendab "Smart TV" kiiresti tavapäraseid telereid. Mõned aastad tagasi moodsale turule tulnud nutiteleviisor tähendab interneti integreerimist telerisse ning selle ainsaks nõudeks on hea internetiühendus. Sellel on palju olulisi funktsioone: Interneti-ühendus, kogu saadaoleva sisu vaatamise ja mängude mängimise võimalus, teatud rakenduste kasutamine, telesisu salvestamine ja meedia (fotod, videod) vaatamine. Smart TV tehnoloogia kiire arenguga arenevad tootjad üha enam, et vastata kasutajate vajadustele ja muuta süsteem veelgi lihtsamini hallatavaks. Juba on olemas telereid, kus saab nutitelefoni juhtida käeliigutuste või häälega. Samuti on see võimeline teatud tarkvaraprobleeme iseseisvalt lahendama ja värskendama. Nutiteleri populaarsuse teine ​​põhjus on juhtmevaba interneti kasutamise suurenemine kodus. Sama WiFi-ühendusega telerid saavad tõhusaks voogedastuseks voogesitada videot teistest seadmetest – arvutist, telefonist ja mujalt. Nutiteler kohandub kasutajate vajadustega ja tagab lihtsa ligipääsu nende unistuste sisule.

QLED

QLED krüpteerib Quantum Light-Emitting Diode. Teisisõnu tähendab see, et QLED-teler on täpselt nagu tavaline LED-teler, ainult et see kasutab heleduse ja värvide suurendamiseks pisikesi nanoosakesi, mida nimetatakse kvantpunktideks. Sony tutvustas seda tehnoloogiat 2013. aastal, kuid varsti pärast seda alustas Samsung oma QLED-telerite müüki ja sõlmis litsentsimispartnerlussuhted teiste tootjatega, nii et leiate ka Vizio, Hisense, TCL ja paljude teiste väikeste kaubamärkide seast QLED-telereid. QLED-teleritel on heleduse osas suur eelis. Kuna nad kasutavad individuaalset taustvalgustust (selle asemel, et toetuda igale pikslile oma taustvalgustuse loomisel), võivad need LED-taustvalgustid olla uskumatult eredad. Kui lisada sellele kvantpunktide võime maksimeerida taustvalgustust, tekitades eredamaid toone kogu värvispektris ilma küllastust kaotamata, on ekraan piisavalt hele, et olla selgelt nähtav ka kõige eredamas keskkonnas. Lisaks on QLED-tehnoloogiat lihtsam ja odavam toota, kasutades suuremaid suurusi, nii et kui vajate suuremat ekraani madala hinnaga, on see suurepärane valik.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: TCL 65C735

Kauba ID: 7607975
Kategooria: Televiisorid
Tootja kood: 65C735
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 1,65 x 1 m, 26,3 kg
Kaubamärk: TCL
Mudel: 65C735
Energiamärgis: F
Tarbitav võimsus: 102 W
Aastane energiatarbimine: 180 kWh
Voolutarve ooterežiimis: 0.5 kWh
Tehnoloogia: QLED
Vaade: TCL, qled televiisorid
Smart TV: Jah
Kumer: Ei
Digituuner: DVB - T/T2/C/S/S2
Kaal: 12.1 kg
Kaal koos alusega: 13.2 kg
Kaadrisagedus: 144 Hz
Kõlarid: 20 W
Ühendusliidesed: AUX 3.5 mm x 1, CI/Cl+ x 1, HDMI x 1, HDMI x 4, LAN x 1
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Värv: Must
VESA telerikinnitus: Vesa 300 x 300
Kõrgus ilma statiivita: 82.54 cm
Laius ilma statiivita: 144.62 cm
Sügavus ilma statiivita: 7.92 cm
Kõrgus koos alusega: 90 cm
Laius koos alusega: 144.62 cm
Sügavus koos alusega: 31.55 cm
Diagonaal: 65" (~165 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TCL tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

TCL 65C735
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki