Televiisor Sony KD75X75WLAEP, 75" (~190 cm)

Täpsustused:
Diagonaal: 75" (~190 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Operatsioonisüsteem: Android TV
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7895420
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
1 19099
Lisa korvi
4501 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

12. aprillist

000

Kuller

15. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Sony KD75X75WLAEP

Sony KD-75X75WL 190,5 cm (75") 4K Ultra HD Nutiteleri funktsioon WiFi Must :
  •  Lame 190,5 cm (75") LED Direct-LED
  •  4K Ultra HD 3840 x 2160 pikslit 16:9
  •  Motionflow XR 240 Hz
  •  DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2 PAL, SECAM
  •  Nutiteleri funktsioon Internetitelevisioon Ekraanipeegeldus
  •  WiFi Ethernet LAN Bluetooth Miracast-sertifikaat
  •  HDR-toega
  •  F 142 kWh 326 W

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony KD75X75WLAEP

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nii nagu nupudega telfonid on asendanud nutitelefonid, asendab "Smart TV" kiiresti tavapäraseid telereid. Mõned aastad tagasi moodsale turule tulnud nutiteleviisor tähendab interneti integreerimist telerisse ning selle ainsaks nõudeks on hea internetiühendus. Sellel on palju olulisi funktsioone: Interneti-ühendus, kogu saadaoleva sisu vaatamise ja mängude mängimise võimalus, teatud rakenduste kasutamine, telesisu salvestamine ja meedia (fotod, videod) vaatamine. Smart TV tehnoloogia kiire arenguga arenevad tootjad üha enam, et vastata kasutajate vajadustele ja muuta süsteem veelgi lihtsamini hallatavaks. Juba on olemas telereid, kus saab nutitelefoni juhtida käeliigutuste või häälega. Samuti on see võimeline teatud tarkvaraprobleeme iseseisvalt lahendama ja värskendama. Nutiteleri populaarsuse teine ​​põhjus on juhtmevaba interneti kasutamise suurenemine kodus. Sama WiFi-ühendusega telerid saavad tõhusaks voogedastuseks voogesitada videot teistest seadmetest – arvutist, telefonist ja mujalt. Nutiteler kohandub kasutajate vajadustega ja tagab lihtsa ligipääsu nende unistuste sisule.

Kaasaegsed telerid on üliõhukesed, kerged, elegantsed, dekoratiivsed ja aitavad kaasa kodu hubasuse loomisele. Tänapäeval domineerivad turul LED-telerid, mille töötas välja 1977. aastal Ameerika firma J.P. Mitchell. Huvitaval kombel oli LED-i varajane versioon ühevärviline, kuna siniseid pirne leiutati alles 1990. aastate alguses. Seda tüüpi ekraan kasutab sama traditsioonilist LCD-tehnoloogiat, mille taustavalgustuses kasutatakse LED-e. Tänu LED-idele on telerite tootjad suutnud parandada LCD-ekraanide välimust. Neil on heledamad ja intensiivsemad värvid, parem kontrastsuse tase ja sujuvamad pildid. Nende populaarsus on tingitud mitte ainult paremast pildikvaliteedist, vaid ka laiast valikust erinevatest suurustest ja muudest soovitud funktsioonidest. LED-telereid on kahte tüüpi: täistaustvalgustusega – selgema nähtavuse ja detailsema pildiga, kuna LED-pirnid on laiali üle kogu ala. Teine tüüp on osaline taustvalgustus (Edge LED), mis võimaldab teha õhema korpusega ja parema kontrastsusega seadmeid. LED-telerid loovad hubase kodukino atmosfääri ilma end liigutamata, kuid kvaliteedigarantiid kaotamata.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sony KD75X75WLAEP

Kauba ID: 7895420
Kategooria: Televiisorid
Tootja kood: KD75X75WLAEP
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,83 x 1,12 x 0,2 m, 47 kg
Kaubamärk: Sony
Mudel: KD75X75WLAEP
Energiamärgis: F
Tarbitav võimsus: 142 W
Aastane energiatarbimine: 203 kWh
Voolutarve ooterežiimis: 0.5 kWh
Tehnoloogia: LED
Vaade: Sony, led televiisorid
Smart TV: Jah
Kumer: Ei
Digituuner: DVB - T/T2/C/S/S2
Kaal: 30.4 kg
Kaal koos alusega: 31.7 kg
Kaadrisagedus: 60 Hz
Kõlarid: 20 W
Ühendusliidesed: AUX 3.5 mm x 1, CI/Cl+ x 1, HDMI x 4, LAN x 1, Optic, RF x 1, USB 2.0 x 2
Funktsioonid: Apple AirPlay, Bluetooth, Dolby Atmos, Dolby Vision, Google Play, Hääljuhtimine, Smart TV, Wi-Fi
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Ambilight: Ei
Hääljuhtimine: Jah
Värv: Must
VESA telerikinnitus: Vesa 300 x 300
Kõrgus ilma statiivita: 96.9 cm
Laius ilma statiivita: 168.6 cm
Sügavus ilma statiivita: 7.2 cm
Kõrgus koos alusega: 104.5 cm
Laius koos alusega: 168.6 cm
Sügavus koos alusega: 41.5 cm
Diagonaal: 75" (~190 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Operatsioonisüsteem: Android TV
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony KD75X75WLAEP
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki