Täisautomaatne kohvimasin Nivona NICR779, Automaatne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Rõhk: 15 bar
Kohvijoogi tüüp: Espresso
Kauba ID: 2141277
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
70900
Lisa korvi
2679 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Nivona NICR779

Nivona NICR779 - kaasaegse ja samas praktilise disainiga kompaktne kohvimasin, mis teeb maitsva kohvi nautimise lihtsaks ja muudab teie igapäevaelu mõeldamatuks.

Kavos aparatas Nivona NICR779

Tehnilised üksikasjad | Nivona NICR779 automaatse kohvimasinaga saate mitmekülgse värvide kombinatsiooni - valge ja must - mis sobib igasse kodukujundusse. Selle kohvimasina mõõtmed on 24 cm lai x 34 cm kõrge ja 46 cm pikk ning kaal on 11 kg. Nivona CafeRomatica NICR 779 on varustatud kaasaegse juhtimisega Nivona nutirakenduse kaudu, mis võimaldab teil ühendada oma nutiseadme selle kohvimasinaga Bluetoothi kaudu, nii et saate juhtida kohvimasinat ja valmistada soovitud kohvi otse oma telefonist või tahvelarvutist.

Kavos aparatas Nivona NICR779 internetu

See automaatne kohvimasin pakub teile ka ühe nupuvajutuse funktsiooni, millega saate ühe nupuvajutusega valmistada 6 kõige populaarsemat kohvijooki: musta kohvi, ameerika, espresso, latte macchiato ja cappuccino ning tänu sisseehitatud funktsioonidele saate reguleerida oma kohvi maitset, valida individuaalset kangust, portsjoni suurust või temperatuuri ning salvestada oma valikud. Lisaks kaasaegsetele juhtimisseadmetele muudavad TFT-värvinäidik ja 2 pöördjuhtimispuldi selle kohvimasina kasutamise lihtsaks.

Kavos aparatas Nivona NICR779 kaina

Eelised | Kui te ei leia oma lemmikretsepti Nivona NICR779 valikuliste retseptide hulgast, võimaldab funktsioon "Minu kohv" luua oma unikaalse lemmikretsepti oma lemmikmaitsega ja seda salvestada. Selle automaatse kohvimasinaga saate valida ja reguleerida oma kohvi kangust 5 tasemest, kohvimasinal on ECO-režiim ja väljalülitatud olekus energiatarbimine on null, kohvisahvri kõrgust saab reguleerida kuni 14 cm kõrgusele, et see sobiks teile, masin pakub soojendusega tassikaussi, 15 baarilist pumbarõhku, esteetilist tassivalgustust, isiklikult reguleeritavaid jahvatusastmeid ning automaatset vee- ja kohvitaseme jälgimist.

Kavos aparatas Nivona NICR779

Nivona NICR779 on varustatud ka ülimugav integreeritud piimasüsteemiga OneTouch Spumatore, mis võimaldab valmistada kohvijooke piimaga ühe nupuvajutusega ning masin on varustatud ka automaatse piimavahustajaga. Seda ülivaikset kohvimasinat on lihtne hooldada, kuna sisseehitatud automaatsed puhastusprogrammid keedumehhanismi, katlakivieemalduse, loputuse ja piimasüsteemi jaoks muudavad hoolduse lihtsaks ja kiireks.

Kavos aparatas Nivona NICR779 pirkti

Seda Nivona NICR779 kohvimasinat saate osta meie interneti poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Nivona

Nivona on jaemüügi kohvimasinate tootja juba 15 aastat. Saksamaal kolme kohvisõbra poolt asutatud ettevõte toodab nüüdisaegseid ja tipptehnoloogiaga kohvimasinaid. Selle kaubamärgi masinad pakuvad täielikult automatiseeritud kohvi valmistamise protsessi, masinaid on äärmiselt lihtne hooldada ja kasutada ning masina iga detail on hoolikalt valitud ja täiustatud. Need kohvimasinad köidavad oma minimalistliku disainiga, mida on lihtne kohandada igasse köögiinterjööri. Jätkusuutlikkus on ettevõtte jaoks oluline mitte ainult kauba pikaealisuse, vaid ka pikaajaliste suhete loomisel klientidega. Ettevõtluse arendajatele on oluline toetada väiketootjaid, säästa ressursse ja edendada teadlikku tarbimist. Nivona masinatel on integreeritud "Aroma-Balance" süsteem, mis muudab pruulimisprotsessi ja toob esile erinevad kohviaroomid. Need kaasaegsed kohvimasinad sobivad kõigile nii eksklusiivsete kui ka traditsiooniliste maitsete austajatele. Arendajad väidavad, et kohv nagu ka selle tarbija, on individuaalne, mistõttu on masinad disainitud ka kasutaja vaatenurgast. Ettevõte teeb tihedat koostööd kohvi- ja tehnoloogiaekspertidega, et teha koostööd kõrgeima kvaliteediga toote loomiseks.

Nivona NICR779 Nivona

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Nivona NICR779

Kauba ID: 2141277
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: Romatica 779
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 11 kg
Kaubamärk: Nivona
Võimsus: 1455 W
Kõrgus: 34 cm
Laius: 24 cm
Sügavus: 46 cm
Veemahuti: 2.2 l
Sisseehitatud kohviveski: Jah
Programmid: Veetemperatuuri programmeerimine
Kaks tassi ühe valmistuskorraga: Jah
Kommunikatsioon: Ekraan
Värv: Hõbedane, Must
Korpus: Täpsustamata
Kohvitüüp: Kohvioad
Tarvikud: Garantiikaart, Kasutusjuhend, Mõõtühik, Puhastustablett, Veefilter
Muu info: Cappuccino valmistamine
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Vaade: Nivona, täisautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Rõhk: 15 bar
Kohvijoogi tüüp: Espresso
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nivona tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nivona NICR779
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki