Täisautomaatne kohvimasin Philips EP5444/90, Automaatne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Täpsustamata
Kauba ID: 4579857
78015
Lisa korvi
2948 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. aprillist

000

Postkontor

18. aprillist

199

Kuller

18. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. aprillist

199

Kuller

18. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Philips EP5444/90

Täisautomaatne kohvimasin Philips “Series 5400” valmistab värskelt jahvatatud ubadest vaid nupuvajutusega 12 kõige populaarsemat jooki. Piimajookide austajad vaimustuvad innovatiivsest Philips “LatteGo” piimasüsteemist, mis vahustab ideaalselt ja on ka lihtne puhastada. 4 kasutajaprofiili võimaldavad sul jookide seadistusi salvestada. Tänu uuele TFT ekraanile on kohvimasina juhtimine veelgi kasutajasõbralikum.

12 KOHVIJOOKI VÄRSELT JAHVATATUD UBADEST

Ainult nupuvajutusega – ristretto, espresso, kohv, caffe crema, americano, cappuccino, latte macchiato ja cafe au lait. Teesõpradele – kuuma vee funktsioon.

“LATTEGO” – UNIKAALNE AUTOMAATNE PIIMASÜSTEEM

Philips “LatteGo” süsteem vahustab siidist piimavahtu. Vaht valmib segades piima ja õhu suurel kiirusel ja valades selle otse tassi (ilma pritsmeteta!). “LatteGo” piimaanumat on äärmiselt lihtne ja kiire puhastada: valmistatud ainult 2 osast (ilma voolikute ja peidetud osadeta). Seda on vväga lihtne osadeks võtta ja 15 sekundiga kraani all või nõudepesumasinas puhtaks pesta.

INTUITIIVNE PUUTETUNDLIK JUHTIMINE

Lihtsalt mõistetavate ikoonidega intuitiivne puuteekraan võimaldab lihtsat joogi valimist. Kasutades uut TFT juhtimist on kohvimasina kasutamine ja hooldusprogrammide teostamine veelgi kasutajasõbralikumad.

4 KASUTAJAPROFIILI

Integreeritud 4 kasutajaprofiili võimaldavad sul luua ja salvestada oma lemmikjooke. See erakordne mugavus säästab aega – enam ei pea sa iga kord jooki uuesti seadistama. Külalised saavad lisaks valida külalisteprofiili ja valmistada jooki vastavalt enda soovidele – ilma olemasolevaid jooke muutmata.

EXTRA-SHOT FUNKTSIOON

Valides “Extra-shot” funktsiooni, saad oma kohvile intensiivset maitset lisada – ilma igasuguse kibedusta.

REGULEERITAV KOHVI KANGUS JA KOGUS

Kasutades “My Coffee Choice” funktsiooni on kohvi kangust ja portsjoni suurust lihtne reguleerida.

IDEAALNE KOHVI TEMPERATUUR, AROOM JA CREMA

Philipsi kohvimasinatel kasutatav Aroma Extract süsteem tagab optimaalse kohvivalmistamise protsessi: kohvitemperatuur püsib 90-98 °C kraadi juures ja veevool on reguleeritud, et iga kord valmiks imemaitsev kohv.

KERAAMILINE VESKI ROHKEM KUI 20 000 TASSI JAOKS

100% keraamiline veski on väga kauakestev (valmistab vähemalt 20 000 tassi kohvi), ning jahvatab iga tassi kohvi jaoks kohvioad ideaalselt.

12 JAHVATUSASTET SINU LEMMIKKOHVI JAOKS

Võimalus on valida kuni lausa 12 jahvatusastme vahel: peenemast jämedamani.

5000 TASSI ILMA KATLAKIVIEEMALDUSETA KOOS AQUA CLEAN VEEFILTRIGA

Kasutades Philips “AquaClean” veefiltrit ja seda vastavalt kohvimasina soovile vahetades saad enne katlakivieemaldusprogrammi vajadust valmistada kuni 5000 tassi kohvi.

IDEAALSEKS PUHTUSEKS: EEMALDATAV KEEDUPLOKK

Eemaldatav ja lihtsasti puhastatav keeduplokk (üks tähtsamaid osi kohvimasina puhul) tagab ideaalse puhtuse ja kohvivalmistamise protsessi.

MUGAV PUHASTUS NÕUDEPESUMASINAS

Veelgi suuremaks mugavuseks saad piimaanumat, tilgaalust ja kohvijäägi anumat nõudepesumasinas pesta.

EKSKLUSIIVNE DISAIN

Kohvimasin Philips 5400 seeria astub esile oma erilise elegantsusega. Tänu kroomitud esipaneelile on see kohvi valmistades ka tõeline silmailu

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips EP5444/90 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Philips EP5444/90

Kauba ID: 4579857
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: EP5444/90
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,48 x 0,43 x 0,49 m, 10,23 kg
Kaubamärk: Philips
Võimsus: 1500 W
Kõrgus: 43.3 cm
Laius: 24.6 cm
Sügavus: 37.2 cm
Kaal umbes: 8 kg
Veemahuti: 1.8 l
Kohviubade mahuti: 275 g
Sisseehitatud kohviveski: Jah
Värv: Hõbedane
Korpus: Täpsustamata
Kohvitüüp: Jahvatatud kohv
Muu info: Cappuccino valmistamine
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Vaade: Philips, täisautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Philips EP5444/90
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki