Täisautomaatne kohvimasin Melitta Latticia OT F30/0-100, Automaatne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Cappuccino, Latte Machiatto
Kauba ID: 6094057
47200
Lisa korvi
1784 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Postkontor

7. maist

199

Kuller

7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

7. maist

199

Kuller

7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Melitta Latticia OT F30/0-100

Paljud kohvifännid unistavad omatehtud piimapõhiste jookide nautimisest, ning et need maitseksid täpselt nagu nende lemmikkohvikute kohv. Õnneks on Melitta® “Latticia® OT” puhul see nüüd võimalik! Tänu uuele integreeritud piimasüsteemile “LATTEperfection” saab iga kohv täpselt selline, nagu soovite. Tänu selle intuitiivsele ühe puutega juhtimisele ja värvilistele reaalse välimusega nuppudele on masinat ka lihtne kasutada. Topelt tassi režiim, eriti suur oamahuti ja suurendatud mahutavusega veepaak tagavad selle, et saaksite nautida rohkelt kohvi – ühe nupuvajutusega.

“LATTEPERFECTION” SÜSTEEM

Topelt vahustus, topelt maitset: uus “LATTEperfection” süsteem muudab kõik sinu piimavahulised unistused reaalsuseks – vaid nupuvajutusega. Erinevalt teistest turul olevatest integreeritud piimasüsteemidest vahustab see piima kaks korda. Tulemuseks on imeliselt peen piimavaht, mis serveeritakse täpselt õige temperatuuriga.

ONE TOUCH

Naudi café crème kohvi, cappuccinot ja latte macchiatot, lihtsalt reaalse välimusega kujutise nupule vajutades. Vaid nupuvajutusega saad valmistada ja piimavahtu või kuuma vett.

ERITI SUURED ANUMAD

“Latticia® OT” sisaldab endas eemaldatavat, erakordselt suurt veepaaki (1.5 l), ning eriti suurt oamahutit (250 g), mistõttu jätkub sulle alati piisavalt kohvi, mida nautida. Olenemata selle vaid 20-cm laiusest on see seade piisavalt mahukas, et valmistada lihtsa vaevaga ka kaks piimajooki korraga.

ERAKORDSELT VAIKNE VESKI

Nüüd saad omale värskelt jahvatatud ubadest kohvi valmistada ilma lähedasi äratamata! See kohvimasin on varustatud eriti vaikse roostevaba koonusveskiga, mis jahvatab oad vaikselt ja efektiivselt.

VALMISTUSKANGUS JA JAHVATUSASTE

Kõigi personaalsetele vajadustele vastamiseks saab reguleerida nii valmistuskangust (kolm seadistust), kui ka jahvatusastet (viis seadistust).

JOOGIKOGUSE REGULEERIMINE

Soovitud joogikogust saad reguleerida nii mustade kohvijookide kui ka piimaga kohvide puhul. Joogitila saab tõsta kuni 135 mm kõrgusele, et kasutada ka klaase või eriti kõrgeid tasse.

IDEAALNE AROOM

Uus pumba kontrollsüsteem tagab, et kohv oleks veega kontaktis täpselt soovitud aja. Naudi klassikalist espressot ja café crème retsepte – veatute aroomideta!

AUTENTNE ITAALIA VALMISTUSPROTSESS

Kohv? Piim? Vaht? Või mis see järjekord oligi?.. Garanteerime, et kõik koostisosad lisatakse õiges, Itaalia traditsioonidel põhinevas autentses järjekorras.

KRIIMUSTUSKINDEL

Tilgaalus sisaldab roostevabast terasest tassirsti, millel on kõrge kvaliteediga integreeritud kriimustuskindlast plastikust sisu.

“QUICK & CLEAN”

Oma uut seadet regulaarselt puhastada on alati hea mõte, (st siis, kui on valmistatud kaks piimapõhist jooki). Õnneks tagab uus piimasüsteemi puhastusprogramm “Quick & Clean” veatu hügieeni vaid kahe lihtsa sammuga! Piisab, kui kasta piimavoolik puhta kraaniveega täidetud anumasse ja käivitada puhastusprogramm. Tänu sellele, et piimaseadet on lihtne lahti võtta ja puhastada, on kogu protsess veelgi arusaadavam.

AUTOMAATNE PUHASTUS-, JA KATLAKIVIEEMALDUSPROGRAMM

See kohvimasin teavitab teid automaatselt iga kord, kui seda on vaja puhastada või katlakivi eemaldada. Hooldusnupp tagab lihtsa juurdepääsu puhastus- ja katlakivieemaldusprogrammile, valmistustemperatuurile, vee kareduse seadistustele ja käepärasele automaatse väljalülituse funktsioonile. Vajadusel on ka keeduplokki lihtne eemaldada. Pääsete masina sisemusse lihtsalt ligi, ning saate seda probleemideta põhjalikult puhastada.

VEEFILTRI ÜHILDUVUS

Oma kohvi veelgi maitsvamaks muutmiseks kasuta “Melitta® Pro Aqua” veefiltreid. Nende kasutamine võimaldab sul katlakivieemaldust teostada vaid kord aastas.

Melitta

Melitta kaubamärk on kõrge tootekvaliteedi ja erakordse kohvinaudingu sünonüüm. Melitta kaubamärk pakub ka laia valikut kohvi- ja kakaotüüpe, pabereid filterkohvimasinatele ning täisautomaatseid kohvimasinaid, mis teevad kõike alates ubade jahvatamisest kuni imelise kohvi valmistamiseni. Kui teil on kiire, kasutage funktsiooni My Coffee Memory, et salvestada oma isiklikud kohvieelistused ja valmistada kähku teie eelistuste järgi salvestatud kohvi. Melitta kohvimasinaid on lihtne puhastada ning saate hõlpsasti vältida katlakivi kogunemist, parandades kohvimasina jõudlust, pikendades selle kasutusiga ja säilitades maitsvama kohvi. Juba 1908. aastast püüdleb Melitta pideva täiustamise poole ja kohandab uuenduslikke lahendusi suurepäraselt laiale välisturule. Kohvimasinate, kohvitootmise, klienditeeninduse, digilahenduste ja finantseerimise alal laiahaardelise kogemusega Melitta bränd pakub alati parimaid lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele. Astu samm professionaalse koduse kohvi valmistamise poole Melitta kohvimasinatega.

Melitta Latticia OT F30/0-100 Melitta

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Melitta Latticia OT F30/0-100

Kauba ID: 6094057
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: F30/0-100
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,4 x 0,45 m, 4 kg
Kaubamärk: Melitta
Võimsus: 1450 W
Veemahuti: 1.5 l
Värv: Hõbedane, Must
Korpus: Täpsustamata
Kohvitüüp: Kohvioad
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Vaade: Melitta, täisautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Cappuccino, Latte Machiatto
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Melitta tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Melitta Latticia OT F30/0-100
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki