Kuumaõhufritüür Tristar FR-6990

Täpsustused:
Korpus: Plastik
Võimsus: 1500 W
Mahutavus: 3.2 l
Kauba ID: 5325192

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tristar FR-6990

Tristar FR-6990 Crispy Fryer XL on õhkfritüür, mis võimaldab valmistada toite ilma õli kasutamata. Saate seda kasutada maitsvate friikartulite ja suupistete praadimiseks, kuid võite ka küpsetada, grillida või röstida igasuguseid toite.

Multifunktsionaalne
Crispy Fryer XL-iga saate tänu suurele 3,2-liitrisele mahule valmistada viis portsjonit friikartuleid korraga. Selles õhkfritüüris on võimalik valmistada igat tüüpi toite: saate grillida, röstida, küpsetada või praadida. Lisaks saate Crispy Fryer XL-is isegi pirukaid või kooke küpsetada.

Kiire õhukonvektsioon
Crispy Fryer XL kasutab kuuma õhku, mis ringleb suurel kiirusel. See võimaldab valmistada erinevat tüüpi roogasid ilma õlita või mõne toidukorra jaoks vähese õliga. Täiendav eelis on see, et see vähendab enamikku lõhnu võrreldes traditsioonilise praepanniga. Crispy fritüüril XL on ohutuse tagamiseks ülekuumenemiskaitse ja kuumakindel korpus.

Praktiline kasutada
Crispy Fryer XL on täielikult varustatud: indikaatortuled näitavad, kui õhufritüür on sisse lülitatud või lõpetatud. Libisemiskindlad jalad tagavad, et fritüür seisab kindlalt letil ning tänu integreeritud käepidemele saate Crispy Fryer XL-i hõlpsasti kätte võtta ja liigutada, kui seda ei kasutata.

Lihtne kasutada
Analoogjuhtpaneel on väga selge ja hõlpsasti kasutatav: kahe keeratava ketta abil - aja ja temperatuuri jaoks leiate alati oma roa jaoks õiged seadistused! Kui määrasite kogemata vale kellaaja, saate ajavaliku hõlpsalt tagasi keerata ilma teisi seadeid muutmata.

Tänu suurele 1500 W võimsusele saate oma roogasid kiiresti valmistada.

Kuumaõhufritüür

Õhufritüür on sisuliselt tugevdatud sisseehitatud konvektsiooniga ahi. See seade simuleerib fritüürimise tulemusi, kasutades ainult kuuma õhku. Külmutatud kanatiibadest ja kodustest friikartulitest kuni röstitud köögiviljade ja värskelt küpsetatud küpsetisteni saate küpsetada kuumaõhufritüüris. Kuidas õhufritüürid töötavad? Õhufriti ülemises osas on kuumutusmehhanism ja ventilaator. Te asetate toidu fritüüri korvi ja kui see on sisse lülitatud, voolab kuum õhk alla ja ümber toidu. See kiire ringlus muudab toidu krõbedaks.

Üldine tooteinfo: Tristar FR-6990

Kauba ID: 5325192
Kategooria: Kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Tootja kood: FR-6990
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,4 x 0,4 m, 4 kg
Kaubamärk: Tristar
Tüüp: Kuumaõhufritüür
Vaade: Tristar, kuumaõhufritüür kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Reguleeritav termostaat: Jah
Juhtimine: Mehaaniline
Temperatuuri indikaator: Jah
Mittenakkuv korpus: Jah
Värv: Must
Kaal: 6 kg
Korpus: Plastik
Võimsus: 1500 W
Mahutavus: 3.2 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tristar tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tristar FR-6990
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki